Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.23. 18:49:39

Tromort77 írta:
roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.
Kár érte, megnéztem volna a Poolban, vagy más hasonló stílusú csapatban stabil kezdőként. A BM-ben szerintem megint nem fog sok sót megenni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.23. 17:57:12

jah depay majd lepattan. hülye lenne. nulla teljesítményre kapott egy brutálisan jó szerződést, súlyos pénzeket meg senki nem fog kifizeti érte. azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy mou majd a teljes védősort lecseréli egy szezon alatt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.05.23. 17:54:30

roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.23. 17:43:52

Kíváncsi leszek nagyon Mou, hogyan alakítja a keretet, fiatalokat szerintem kipaterolja onnan.
Rashfordal kíváncsi leszek mi lesz, szerintem fog hozni egy csatárt. Mata szerintem tiplizni fog, nem hinném, hogy meg tudják beszélni a dolgokat. Depay meg nem fog sokat pattogni, az is mehet ha nem tetszik neki valami. Védelem szerintem csere.

Citybe Sagna elé kell majd valaki, Zabaleta szerintem lécelni fog. Középpályára Gündoganról beszélnek max 1 embert hoz ide, támadó az fog kelleni Pepnek. Agüero a fél szezonban sérült. Bony-nak szevasz.

Chelsea hoz nagyon nem tudok mit szólni, biztos lesznek szerzeményei Contenak, hogy kit kéne oda vinni fogalmam sincs. Courtois, pocsék volt ebbe a szezonban, szurkolók 90 százaléka eladná.

Arsenalba max lesz 1 sztárigazolás, de ennyi semmi több.

Feast4
Director del Fútbol

2016.05.23. 17:27:46

Az Arsenalhoz nem hiszem hogy annyira hozzá lesz nyúlva.Ha tényleg az öreg az utolsó éveiben van akkor szerintem nem fog már nagyot alakítani a keretén.

Az MU szerintem igen csak fog változni.Szerintem a védőket szinte mind le fogja cserélni Mata és Fellaini go home nem lepne meg ha Depay is.Amúgy se nagyon van hasra esve a hollandoktól ahogy látom.

Pep szerintem szetzavarja a Cityt ahogy már korábban is irtam itt talán 3 játékos helye biztos.Egy csomó olyan játékosuk van akit Pep nem fog elviselni.

Klopp szerintem most fog még csak igazán elkezdeni dolgozni.Elvileg pénz is lesz szóval akár még építhet egy nagy csapatot egy-két éven belül.

A Chelsea lesz még érdekes.Nagyon kiváncsi vagyok Conte terveire.
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2016.05.23. 17:12:22

Írtam is a hszmben,hogy 1-2 emberre gondolok-legalább-,de szerintem több is előfordulhat( kezdőcsapat).

Ha Mou lesz az edző,akkor szerintem ő biztos fog alakítgatni a kereten,ahogy az jellemző volt rá eddig is..a stílusához nem jó akármilyen játékosállomány/keret.

Az Arsenal igazolásait igazából arra alapozom,hogy érzésem szerint Wengernek idén minden eddiginél jobban rezgett a pad ,s sztem ezért megpróbál 1-2 'nagyobb' nevet elhozni...hátha majd jövőre...

Pepnél/Citynél semmi másért nem gondolom ,hogy lesz jó pár igazolás mint az,hogy sok a kiégő játékos és helyettük kéne új impulzus... meg persze az,hogy a pénz nem akadály ott.

Poolnál meg tényleg ha balhé van Sakhoval akkor oda is kell valaki+ Götze,illetve nem olyan mély az a keret szerintem...

A Cselzi az meg cselzi :lol: Nem mellesleg itt is új az edző... :mrgreen:
Abi & Tito
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.23. 17:05:51

Bob_Marley írta:Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Az mondjuk marha nagy üzlet lenne anyagilag.. Kérdés mennyit lesz sérült, most év végén megint volt pár kisebb neki, de amúgy előtte több mint 1 évet lehúzott minden komolyabb baj nélkül.
Initom írta:A legújabb hírek szerint egyébként Kanté a PSGbe tart.
Ez hányadik klub, ahova éppen tart mostanában? :D Pedig még csak május van.. :D
visca el barca írta: a 3-4 csapat ahol új edző lesz (mu, pool city, cselzi) sztem 2, max 3 játékost fog a kezdőbe hozni
Én se számítok sokkal többre. A Poolnál lesz szerintem Götze, meg Can mellé valaki, plusz a kapus, aztán máshova nem is nagyon kéne ember - kh még talán, ha Sakhonak meszeltek.. MU-ba a támadósor nem rossz, ennek ellenére szerintem pont oda igazolják majd Ibrát - Rashfordnak szerintem Mou miatt kampec lesz -, többi csapatot meg annyira nem ismerem, de sehol nem kell 10 emberes igazolás szerintem se. Pep is a Münchennél Rafinhákkal a kezdőben játszotta végig a szezont, most is menni fog neki szerintem Fernandinhokkal is ezt a játékot betaníttatni, nem lehet mindenki úgyse szólista, kellenek a zongoracipelők neki is.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.23. 16:46:15

én annyira nagy tűzijátékot nem várok, ez azért nem football manager, hogy egy nyáron eladsz 10 játékost és veszel helyette 10 másikat...főleg nem a mai árak mellett, még akkor sem ha épp az arabokról van szó. a 3-4 csapat ahol új edző lesz (mu, pool city, cselzi) sztem 2, max 3 játékost fog a kezdőbe hozni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2016.05.23. 16:08:07

Egyrészt a Munál és a Citynél is nagy lesz a mozgás az új edzők miatt + a gyér szezon miatt,de az Arsenalnal is szükség van még legalább 1-2 igazolásra + azon sem lepődnék meg ha a cselzi és a pool is meghúzná ezt az átigazolási szezont. :)

A legújabb hírek szerint egyébként Kanté a PSGbe tart.
Abi & Tito
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.23. 14:52:14

Bob_Marley írta:
Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
A mai árak mellett ez aprópénz lenne érte. :shock: Még akkor is, ha a térdsérülései miatt azért aggódni lehet a jövőben. :|
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.23. 14:33:23

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2502881
És valószínűleg Giggs sem marad, Mourinho felkészül.

Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.05.21. 16:50:39

hajnesz írta:Zlatan Ibrahimovic: "Manchester United wanted my services and l told them l don't play on Thursday."
:mrgreen: Nagyon birom ezt az Ibra gyereket :lol:
Ez kamu. Csak a TheSPORTbible hozta le.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.21. 16:26:15

Zlatan Ibrahimovic: "Manchester United wanted my services and l told them l don't play on Thursday."
:mrgreen: Nagyon birom ezt az Ibra gyereket :lol:
PCsabi
aka Game90

2016.05.21. 16:08:53

Mi van? Xhaka hivatalos az EB előtt? Május 21-én lerendeztünk egy igazolást? Mindezt 30 millió fontért? Azért ez nem az Arsenal-ra vall... :mrgreen: Kéne még egy szélső ill. egy csatár, és én már elégedett leszek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.21. 14:18:31

Már fotózkodott is, asszem ez tényleg hivatalos lesz.. :D
Tromort77

2016.05.17. 22:30:59

PCsabi írta:West Ham made a £31m bid for France international striker Alexandre Lacazette today. Lyon rejected it. (Source: SkySports)
Payet-tel dúrva páros lennének. [-o<

Rafa Benitez agrees to stay on as Newcastle United manager and begins work on list of transfer targets
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog neki menni a Championship-ben. Jó lesz elit edzőt végre ilyen helyzetben látni. Remélem csak búvárkodnak egyet és jövőre jönnek is fel.

Mu meg jókor tanul meg foczini :D
https://streamable.com/6y8q

Közben a Hull remélem nem szórakozza el. :roll:

Szerk: 93. percben egy öngóllal elbukni a Bornemouth ellen egy megnyert meccsen a BPL Golden Glove díjat jó érzés lehet. Persze csak megosztott lett volna Cech-el, de azért ez akkor is csúnya lehetett. Eddig olyat olvastam, hogy De Gea csak akkor marad ha LVG megy, meg tudom érteni. :D

LVG: The fans are expecting a lot. These expectations are too high.
Ennyi elköltött pénz után nem csoda. :roll:
Év közben sokszor volt téma, hogy menjen-e. Láthattuk mire mentek vele, hogy maradt ilyen gyenge mezőnyben se tudott BL helyet elérni. Remélem jövőre eltűnik a színről.

Szerk2:

Vincent Rodríguez on West Ham's £31m failed bid for Lacazette -"It is the payment structure that has been rejected not the amount as such"
PCsabi
aka Game90

2016.05.17. 22:12:45

West Ham made a £31m bid for France international striker Alexandre Lacazette today. Lyon rejected it. (Source: SkySports)
barca0417
Entrenador del Barça

2016.05.17. 20:33:50

defender3 írta:http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... i_penzdij/
Ha meg így haladnak fel a tv-s pénzek akkor nemsokára 20 milliókért vesznek játékosokat az angol kieső csapatok is.
Nem baj utána is ugyanúgy el lesznek verve a Bl-ben meg az El -ben az angol csapatok :twisted:
Legalábbis remélem. Pénzügyi fair-play... :?
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2016.05.17. 20:14:51

http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... i_penzdij/
Ha meg így haladnak fel a tv-s pénzek akkor nemsokára 20 milliókért vesznek játékosokat az angol kieső csapatok is.
PCsabi
aka Game90

2016.05.17. 20:11:13

Tromort77 írta:Harry Kane: When people think Arsenal had a bad season and we’ve had a good one, yet they still finish above us, it hurts.
:mrgreen:
Tromort77 írta:Egyébként Arteta-val mi lesz? Van annak esélye, hogy megy Guardiola edzői stábjába?
Arsenal, ManCity, Tottenham hívta őt a stábba.
Tromort77

2016.05.17. 01:10:59

PCsabi írta:...
Azért ez vígasztaljon:
Harry Kane: When people think Arsenal had a bad season and we’ve had a good one, yet they still finish above us, it hurts.

Bertrand-ot el tudnám képzelni az Arsenalban. Monreal nagyon gyenge a rangadókon. Jó lenne ha lenne vetélytársa.

Egyébként Arteta-val mi lesz? Van annak esélye, hogy megy Guardiola edzői stábjába?

Ha Götze megy angliába akkor az tuti a Pool lesz.

Az unorkaszezonban jó lenne átbeszélni az összes nagyobb csapatot így.
PCsabi
aka Game90

2016.05.17. 00:55:42

Newcastle, West Ham :(

Amúgy mi a probléma?
1. 10 éve nem végeztünk ilyen előkelő helyen a bajnokságban.
2. Utóbbi három szezonban ezeken a helyeken végeztünk a PL-ben: 4., 3., 2. #ifyouknowwhatimean
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Amúgy komolyra fordítva a szót, ezt a tavaszi szezont gyorsan felejtsük el.

Wenger úgyis marad, szóval vele nem is foglalkozok, de pár igazolás nagyon kéne a nyáron.

GK: Cech biztos pont, Ospina-nak maradna az FA-Kupa és a Ligakupa, ha ez nem tetszik neki, akkor nyugodtan mehet, a helyére meg hoznék egy fiatal angol kapust. Szczesny továbbra is maradjon csak kölcsönben.

RB: Bellerín, Jenkinson, itt megvagyunk.

CB: darabszámra megvagyunk, de csak Koscielny a biztos pont. Gabriel-t próbálta beépíteni Wenger a szezon második felében, de szegény brazilnak nagyon kevés agya van a játékhoz, Mertesacker egyértelműen már csak harmadik számú, Chambers-ben pedig nagy potenciált látok (nagyobbat, mint Gabriel-ben...), de ő meg nagyon kevés lehetőséget kapott idén. Szóval itt vannak problémák, de meglepődnék ha jönne belső védő.

LB: Monreal-lal megvagyok elégedve, de Gibbs ideje lejárt, én örülnék Bertrand-nak vagy Chilwell-nek.

DM: Coquelin mellé muszáj hozni még egy komoly embert, Xhaka vagy Kanté, tökmindegy, csak valamelyik jöjjön.

CM: Cazorla alap, Elneny jó igazolás volt, asszem kétszer is ő lett a hónap játékosa nálunk, Wilshere-nek adok még egy EB-t ill. egy felkészülést, de hát nagyon nem bízok benne. Szóval ha már kiesett a Newcastle, akkor hoznám Sissoko-t.

RW/LW: Sánchez, Ox, Iwobi, Campbell, Walcott, Welbeck. Utóbbi sajnos lesérült, így Ox tuti, hogy maradni fog (pedig én kölcsönadtam volna egy középcsapatnak), viszont remélem Walcott-tól végre megszabadulunk, ennyi elég volt belőle. Marad négy emberünk, egy igazolás mindenféleképpen kéne, Ben Arfa/Draxler/Götze/Payet, hirtelen ők jutottak az eszembe.

CAM: Özil, Ramsey, Toral, ez teljesen rendben van. Amúgy Toral Barca-nevelés, a mostani szezonban a Birmingham-ben volt kölcsönben és ő lett a csapatnál az év játékosa.

ST: Giroud elé hozni kell egy csatárt, ő meg maradhat második számúnak, annak tökéletes lenne. Aubameyang vagy Lukaku lenne az álmom, de hát mindkettő esélytelen, szóval a jelöltjeim: Lacazette/Icardi/Batshuayi.

Ja, Arteta :( , Rosicky :cry: !
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.16. 13:11:56

Bob_Marley írta:off: az nem Zaragoza volt? :D De én is emlékszem rá, hogy pár percet le kellett tolni, de szerintem Zaragoza volt.
A Sociedad volt, de még 2004 végén.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... ancia.html" target="_blank

Az a durva, hogy miután behúzták azt a néhány perces mérkőzést (már ha annak lehet nevezni), utána olyan vérszemet kaptak, hogy sorozatban kezdték nyerni a meccseket, pedig ősszel sehol sem voltak. Szóval akkor annnak volt jelentősége.

Ennek igy valószínűleg nem lesz, de remélem ilyen esetekből nem nagyon lesz a jövőben. Mert sajnos ezt is fel lehetne használni aljas módszerként egy csapat megsegitésére. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a mostani, vagy Real esete ilyen volt, csak nehogy valaki ezekből merítsen ötletet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.16. 12:59:11

off: az nem Zaragoza volt? :D De én is emlékszem rá, hogy pár percet le kellett tolni, de szerintem Zaragoza volt.

Kantéra én is kíváncsi leszek ha elmegy az Arsenalba, vajon mikor sérül le? :D
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.05.16. 12:54:51

Pellegrini:

"The timing of the Guardiola announcement didn't help. At the time we were eligible to win all competitions and in the end it become more difficult to actually finish the season"
"One of the most difficult things to finish this season was after they announced that this club would change next season,"
"We were involved in all the competitions. It’s not easy for the players to read everyday that 11 players will go out and they are finished.
"That’s why we are so proud of them about them that they try in the way they could - of course it’s not easy to do it.
"But winning the League Cup after that announcement and reaching the semi-final and now reaching the Champions League spot – I am very proud of the squad I manage because they are very important players.”

Azért ebben sok igazság van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.05.16. 13:17:29-kor.
Válasz küldése