Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kár érte, megnéztem volna a Poolban, vagy más hasonló stílusú csapatban stabil kezdőként. A BM-ben szerintem megint nem fog sok sót megenni.Tromort77 írta:Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Az mondjuk marha nagy üzlet lenne anyagilag.. Kérdés mennyit lesz sérült, most év végén megint volt pár kisebb neki, de amúgy előtte több mint 1 évet lehúzott minden komolyabb baj nélkül.Bob_Marley írta:Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Ez hányadik klub, ahova éppen tart mostanában?Initom írta:A legújabb hírek szerint egyébként Kanté a PSGbe tart.
Én se számítok sokkal többre. A Poolnál lesz szerintem Götze, meg Can mellé valaki, plusz a kapus, aztán máshova nem is nagyon kéne ember - kh még talán, ha Sakhonak meszeltek.. MU-ba a támadósor nem rossz, ennek ellenére szerintem pont oda igazolják majd Ibrát - Rashfordnak szerintem Mou miatt kampec lesz -, többi csapatot meg annyira nem ismerem, de sehol nem kell 10 emberes igazolás szerintem se. Pep is a Münchennél Rafinhákkal a kezdőben játszotta végig a szezont, most is menni fog neki szerintem Fernandinhokkal is ezt a játékot betaníttatni, nem lehet mindenki úgyse szólista, kellenek a zongoracipelők neki is.visca el barca írta: a 3-4 csapat ahol új edző lesz (mu, pool city, cselzi) sztem 2, max 3 játékost fog a kezdőbe hozni
A mai árak mellett ez aprópénz lenne érte.Bob_Marley írta:
Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Ez kamu. Csak a TheSPORTbible hozta le.hajnesz írta:Zlatan Ibrahimovic: "Manchester United wanted my services and l told them l don't play on Thursday."
Nagyon birom ezt az Ibra gyereket
Payet-tel dúrva páros lennének.PCsabi írta:West Ham made a £31m bid for France international striker Alexandre Lacazette today. Lyon rejected it. (Source: SkySports)
Nem baj utána is ugyanúgy el lesznek verve a Bl-ben meg az El -ben az angol csapatokdefender3 írta:http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... i_penzdij/
Ha meg így haladnak fel a tv-s pénzek akkor nemsokára 20 milliókért vesznek játékosokat az angol kieső csapatok is.
Tromort77 írta:Harry Kane: When people think Arsenal had a bad season and we’ve had a good one, yet they still finish above us, it hurts.
Arsenal, ManCity, Tottenham hívta őt a stábba.Tromort77 írta:Egyébként Arteta-val mi lesz? Van annak esélye, hogy megy Guardiola edzői stábjába?
Azért ez vígasztaljon:PCsabi írta:...
A Sociedad volt, de még 2004 végén.Bob_Marley írta:off: az nem Zaragoza volt?De én is emlékszem rá, hogy pár percet le kellett tolni, de szerintem Zaragoza volt.