Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ugyan. Az idei hozzáállása annyira jó volt, hogy ingyen el kéne engedni. Vagy valami ilyesmi ugye...MQuCsabi írta:Masch távozása most megrázna, kb. a semmiből jönne, de, ha vkp-t akar játszani, akkor most kell lépniee, ez egyértelmű és elfogadható.
Ebben az esetben viszont meg kell kérni az árát, hogy érdemben lehessen pótolni a kopit
Sport szerint már szóbasn megegyezett a Juvéval, de a Barca nem engediVaratrix írta:Szóval ha Masch távozik komoly kakiban vagyunk. Mert akkor 50 milla alatt fölösleges bárkit odahozni. Remélem marad az öreg.
Mondja ezt amig ki nem szorítja.Jobb képességű mint Boateng.visca el barca írta:boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.
Inkább neetooka9 írta:2 éve volt róla szó, hogy leigazolnánk benatiat. Most talán mozdítható hummels érkezésével.
2 éve volt róla szó, hogy leigazolnánk benatiat. Most talán mozdítható hummels érkezésével.visca el barca írta:boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.
boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.
Eddigi tendenciák alapján Igazoljunk a Sevillából nyugodtan, azok majdnem kivétel nélküli siker sztorik voltak. Én örülnék Gameironak ha vállalja a padot.visca el barca írta:amúgy a vicc kedvéért megnéztem a transfermarkton az összes olyan játékost aki 30 év alatti, 5.000.000. eurónál többet ér, és az elsődleges pozíciója szélső. LE úgyis annyira szeret a ligán belülről igazolni. nem lennék meglepve, ha végül vmi olyan nevet varázsolnának elő a kalapból aki szóba sem fog kerülni... (mint anno maxwell)
most mé'visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2503231
hajjaj mi lesz itt ha tényleg leigazoljuk. jövőre lehet kiesünk...
Én pl örülnék neki már idén is, de az a baj, hogy leépülne nálunk egyelőre, inkább 1-2 év mulvapalesz77 írta:Az igaz, hogy érdeklődünk, de nem akarjuk most leigazolni, klubhoz közeli források tagadták ezt már. Ha meg tavaly eljön hozzánk, akkor nem lépett volna szintet, hanem megreked. Sokkal jobban döntött, szerintem néhány év múlva ki is köt majd nálunk, de az még nagyon messze van.
Ha csak kis része is igaz mármint, hogy érdeklődünk akkor megint egy nagy öngól lenne, mivel tavaly inkább hozzánk jött volna és 32 millióért szinte ingyen lett volna.Kubla9 írta:http://www.90min.com/posts/3246627-juve ... icles_grid Ez a hír szerintem erősen hápog. 90 millióért még az anyjukat is odaadnák.![]()
![]()
![]()
Szerintem az egész szezonban nem fogunk 90 milliót elkölteni játékosokra nemhogy egyre.