csababarca írta:Dehogy sétál el, vágja a fejeket, komolykodik, hogy ő tűri...hagyjál már ezzel Bob, semmit nem ütik jobban mint akárkit.
Érdekes baromira védted Benitezt (focis példa),hogy kifúrták,és ilyen nincs...James undorító módon egymaga pöckölte ki Blattet, csak mert nem haverkodott,és odarakta a haver Lue-t. Gondolom ez rendben van,és tök profi.
Mindenkit csak a győzelem érdekli, ezt nem is tudom hogy lehet felhozni mellette...mintha egyedi lenne,és csak ő akarna nyerni
Rosszindulatnál is több amit gondolok mikor csak meghallom a nevéd, zsigeri utálat inkább.
Ezekmellett a kosárlabda stílusa is baromi messze áll tőlem, de ez másodlagos.
Olvass vissza, nagyon ki voltam akadva Blatt elküldésére. Mai napig hibának tartom, ráadásul ilyen mérleggel még nem is küldtek el soha edzőt.
Elsétáláshoz annyit, hogy pont a minap olvastam, hogy Jay Z sorokat mormol a szája szegletében hogy véletlenül se törlesszen. És ha megnézed tényleg a legtöbb esetben fa arccal sétál el.
A mindig a győzelem érdekli meg arra gondolok, hogy pl mosolyogni se látod, semmi jópofizás, semmi sallang. Csak bérgyilkos fej, s addig megy míg nem nyernek. Én erre gondolok ilyenkor. Teljesen más mint pályafutása elején, én nem is bírtam olyankor. A laza nemtőrödöm embereket nem is szeretem egy sportban se, de pont ezért kedveltem meg az utóbbi időben, mert ilyet már nem látok rajta. Tényleg bakker ezt a fejet nem hiába teszem be, ez a mai James:

Ez még Miami korszak, de azóta is rendre ilyen fejeket vág. Én erre értem azt hogy semmi más mint győzelem. Feladat és se mosolygás se viccelődés, hanem kimegy és az anyját is megfojtaná egy pohár vízben csak hogy nyerjen. Nálam ez a vérprofi magatartás.
Hozzáteszem Durantben is ezt látom hogy pl emiatt tudott szerintem szintet lépni hogy nem az ugribugri meg mosolygunk meg jó gyerekek vagyunk, hanem megy ütközik, csíp harap addig amíg nem nyer.
Én nem akarlak téged meggyőzni, hidd el én is sok játékost nem szeretek, pl az egész GSW-vel ez az egyik legnagyobb gondom, hogy ez a hú de happy hú de örülünk, sőt kicsit nagyképű dolgok (akár Green akár oda se nézek és eldobom a labdát dolgot) tőlem nagyon távol állnak. Kimegyünk és nyerünk, nem jópofzásból hanem mert akarunk. De nem fogok kisebb hadjáratot indítani ellenük, hogy bárki csak ők ne. Nyerjenek, fordítsanak az OKC ellen, mit érdekel. Kicsit szerintem sokat toltad mostanában a James ellenességet, szerintem jogtalanul egyébként, de alapvetően mikor olyat írsz bármire vagy bárkire, hogy csak azért nyerjen valaki hogy a másik ne azzal én nem tudok azonosulni. Nem ellened szól vagy bárki ellen, ne haragudj. Én nem nevezlek se aberráltnak se másnak, sportoló James is ráadásul elég sok mindent letett az asztalra ha mást nem ezt tisztelni kellene és alapvetően azt hogy küzd hajt. De kinek a pap kinek papné, ahogy mondani szokták.
http://www.sbnation.com/nba/2016/5/25/1 ... e-warriors