Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert ugyan mit lehetne a gránátvörös-kék vízszintes csíkozásból kihozni, most komolyan?visca el barca írta:fantázia nélküli dögunalom. nulla kreativitás, mint mindig
Idén már az As Romanak meg a Psg-nek is ilyen volt a szerelésük. Tetszik ez a dizájn, valamit muszáj volt bedobnia a Nikenak.MessiNeymarSuarez írta: Illetve az a váll résznél levő motívum is divatját éli jelenleg, elég megnézni az EB-mezeket:
Nem probléma, tényleg hajaz a beállítás másik szezonbelire, meg a fények is..palesz77 írta:Lehet tényleg hülyeséget mondtam, bocsi, csak baromira egy kaptafára hajaz ahogy nézem. Nem mintha sokat lehetne ezen variálni..MessiNeymarSuarez írta:Footyheadlines szerint rendes kép ...De tavaly Busi nem volt ott, most megnéztem, itt meg igen. Annak örülnék, ha tényleg ez lenne, nekem baromira tetszik.
Lehet tényleg hülyeséget mondtam, bocsi, csak baromira egy kaptafára hajaz ahogy nézem. Nem mintha sokat lehetne ezen variálni..MessiNeymarSuarez írta:Footyheadlines szerint rendes kép ...
Footyheadlines szerint rendes kép,depalesz77 írta:
Erre gondolsz? Mert ez a tavalyi ahogy nézem, csak a mezeket megcsinálta valaki. Legalábbis tök ilyen beállás rémlik tavalyról..
Amúgy ez mindig így van, háborgunk a terveken, srácokon meg nagyon ritkán néz ki hülyén. 10 év alatt egyedül a 12/13-as garnitúra nem tetszett. Ez is baromi jó, igaz, hogy fanart csak, tavalyi képekre lett ráphotoshoppolva, de szerintem is rohadt jól néz ki. Remélem tényleg ez lesz.brownieheaven írta:Elsőre nekem nagyon nem tetszett, de a képen amin a srácok viselik, sztem baromi jól néz ki. Különösen tetszik a kicsit sötétebb kék váll, jó hogy behoztak valami újítást (és nem olyan radikálisat mint az ideinél)
Erre gondolsz? Mert ez a tavalyi ahogy nézem, csak a mezeket megcsinálta valaki. Legalábbis tök ilyen beállás rémlik tavalyról..MessiNeymarSuarez írta:Igen, közben kiszivárgott a hivatalos csapatkép is.
brownieheaven írta:Elsőre nekem nagyon nem tetszett, de a képen amin a srácok viselik, sztem baromi jól néz ki. Különösen tetszik a kicsit sötétebb kék váll, jó hogy behoztak valami újítást (és nem olyan radikálisat mint az ideinél)MessiNeymarSuarez írta: http://www.footyheadlines.com/2016/01/b ... e-kit.html" target="_blank
Elsőre nekem nagyon nem tetszett, de a képen amin a srácok viselik, sztem baromi jól néz ki. Különösen tetszik a kicsit sötétebb kék váll, jó hogy behoztak valami újítást (és nem olyan radikálisat mint az ideinél)MessiNeymarSuarez írta: http://www.footyheadlines.com/2016/01/b ... e-kit.html" target="_blank
Szerintem gyönyörű ez a mez, bár furcsa hogy sok Juve drukkernak nem tetszik..visca el barca írta:ideje lenne adidasra váltani, elképesztően gyönyörű mezek csinálnak
itt a jövő évi juve mez, talán a legszebb amit valaha láttam
Ezt én is észre vettem már, pedig szerintem is ütősebb a piros.palesz77 írta:Ez mondjuk tuti. A hihetetlen megfigyeléseim alapján az elmúlt kb 15 évben 5 évente volt piros gatya csak - sajnos -, most 4 évig jön a kék ismét. Csak figyeljetek..BarcafanTomee írta:Nem hivatalos információk szerint, a mezen lévő vertikális csíkok mellett visszatér a kék szinű rövidnadrág is.
Ez mondjuk tuti. A hihetetlen megfigyeléseim alapján az elmúlt kb 15 évben 5 évente volt piros gatya csak - sajnos -, most 4 évig jön a kék ismét. Csak figyeljetek..BarcafanTomee írta:Nem hivatalos információk szerint, a mezen lévő vertikális csíkok mellett visszatér a kék szinű rövidnadrág is.
palesz77 írta:99%, hogy ezek lesznek. Egyáltalán nem rosszak szerintem, élőben meg úgyis mindig mégszebbek..Bár az a lila elég fura, ha azt nem kapusmez akar lenni, az tényleg érdekes lesz..![]()
De a biztonság kedvéért azért már a 17/18-as mezről is vannak tervek, sosem lehet elég korán megkezdeni a találgatást..
Május közepe körül szokott jönni, szerintem jövő héten már felfedik őket. Bár lehet a kupadöntő miatt megcsúsztatják..S.Agüero írta:Mikor lesz meg a hivatalos mez? Ha jól tudom, valahogy így május környékén szokott kijönni, hogy milyen mezünk lesz a következő évben.