Kash írta:
Attól még az, amit Piqué nyilatkozott, vicces és én is ugyanígy szeretném. Tudom, kinek szúrt oda és azt is, hogy miért, az Atletico nem összehasonlítható a Wolfsburggal, de még a City-vel sem.
Valamelyik nap pont olvasgattam a fórumot és valaki említette, hogy a mi Gomesünknek sikerült egy szép sablonos, közhelyekkel megfűszerezett nyilatkozatot tennie...Azt senki ne várja, hogy Piqué majd szépen cirógatja az ellenfelek és a riválisok pocakját. Elment Alves, óriási egyénisége volt a klubnak, ő is mindig megmondta a frankót és mindig igaza volt, Piqué-nek is, pont ez fáj mindenkinek. A stílusába belekötni meg felesleges, ezen lovagolunk már 5-6 éve, hogy milyen nyilatkozatokat tesz.
Sportszerűség kérdését pedig nem a Madriddal szemben fogjuk eldönteni, ha ők pályán kívül "talán" nem is, azon belül nagyot alkottak az elmúlt évek során.
Nekem Reus nyiltakozata "tetszett" annó a legjobban, idézem; "A Barcelona csak egy kis része a Real Madrid történelmének" - Na, ez bicskanyitogató, nem az, amit Piqué mond...Ti nem szeretnétek töltelék csapatokon keresztül BL-t nyerni?
Egyetértek. Viszont Reus nem mondott sosem ilyet, csak a Madridos oldalak kezdték ezt terjeszteni. Ellenben egy pár éves tweetje még mindig megtalálható a hivatalos Twitterén, amiben azt írta hogy "Vamos Barca", és sokkal több olyan hír terjengett hogy Barca az álma, mint olyan hogy ilyeneket nyilatkozott volna, szóval eleve miért mondott volna ilyet?
De amúgy értem mire akartál kilyukadni, és azért odaátról is bőven jönnek bicskanyitogató nyilatkozatok, kezdve az " én vagyok az elmúlt 20 év legjobb játékosa"-tól.
Amúgy meg nem csak a Bl-t kell nézni, hanem azt hogy Piqué-nek is nagy szerepe volt abban, hogy a BAJNOKSÁGOT hibátlanul,gól nélkül lehozzuk és ne veszítsünk pontot ami a Real bajnoki elsőségét jelentette volna + a Király Kupában is jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy emberhátrányban is kibírjuk a Sevilla nyomását, nem véletlen lett a Whoscored 8.0-s értékeléssel a legjobb a védelemben.
Nem mellesleg olyan témán lovagol jelenleg, ami abszolút igaz.
Akárhogy nézzük, egy olyan ág nem méltó egy Bajnokok Ligájához.
Ha mi kaptunk volna olyan ágat, akkor ezt hallgatnánk 30 évig, mint ahogy a "Barcát segítik a bírók"-at meg a Chelsea-s esetet is halljuk azóta(ahol amúgy kárunkra is súlyosakat tévedt a bíró a piroslaptól kezdve)