Bob_Marley írta:Hagyjuk már ezeket a kifogásokat, meg ki érdemli meg. Aki odajut és megnyeri az megérdemli. Atletico nehéz ágon a Real meg hátrányból felállva. És elég csak megnézni miket nyilatkoztak pl a bajnoki győzelmünk után semmiféle kakizásról szó sem volt. Ez a tipikus savanyú a szőlő esete, odajutottak bármelyik is nyeri meg legyen boldog, megérdemlik nyerjen még 20 BL-t kit érdekel. Nekem sokkal nagyobb elégtétel hogy mindkettőt megelőztük a bajnokságban és ott semmilyen vita nem lehet, mert mindenki mindenki ellen játszik.
Leginkább a szurkolókra gondoltam.
Najó, azért Ronaldo nyilatkozata eléggé gyöngyszem, miszerint a Bl győzelem többet ér mint a Barca duplája vagy triplája...
Lehet hogy kicsit savanyú a szőlő(bár miért lenne, mikor tavaly mi nyertünk a legnagyobb bajnokokat végigverve?), de ha mondjuk a Real ment volna a döntőbe az Atleti ágán, akkor azt mondanám hogy ők nyerjék meg, mert sokkal inkább megérdemlik, mint a hokiágon döntőbe jutott ellenfél.
De amúgy meg szerintem pont az ilyen eseteket hivatott a sorsolás és kiemelés elkerülni, hogy valamilyen szinten kiegyenlített legyen az ág, ne pedig az legyen hogy az egyik csapat végig kifogja a legnehezebbeket, míg a másik meg a messze gyengébb erőt képviselő csapatokat kap végig...
Ez olyan mintha a bajnokságban is sorsolás lenne, hogy a 3-4 nagyobb csapat közül melyikük játszik egymással, és melyikük csak a kisebbek ellen, nyilván nem lenne igazságos..
Amúgy is "BAJNOKOK" ligája, aztán nem is találkozott a REal Madrid bajnokcsapattal, csak a csoportkörben.
recrea: A Bayern ellen az Allianzban bizony eléggé telerakott gatyával játszottak, kb végig a meccs a Bayernnél volt, az Atleti meg a saját kapuja előtt sorfalazott, ha nincs az a véleményes lesgyanús gól akkor simán bedarálja a Bayern őket.