PCsabi írta:
Mavs ellenin kívül melyik döntőt kellett volna még behúznia?
Hát ahogy Ti beállítjátok,hogy mekkora impact, meg stb, az alapján mindet.
5/2 nem egy jó arány. És direkt nem veszem ide az első Cavs korszakát, nem lenne korrekt részemről.
OKC-GSW 7. meccs is coming

(Cavs meg dörzsöli a tenyerét)
Nem gondoltam volna, de simán kinézem,hogy majd most meg az Oracle-ben kikapnak Curryék 20al...
Klay Thompson 11/17 3pt-> PO rekord. Illetve 41 pont, PO karrier csúcs.
Elszabta az OKC, végig vezettek nagyjából, de sikerült elrontaniuk. Nehéz lezárni egy párharcot mindig, most nekik nem sikerült.
Amúgy megértem Bobot miért nem szereti a GSW-t, most ezen a meccsen én is felhúztam magam sokszor...nagy nehezen visszaküzdik magukat, 4-5 pont hátrányba, támadhatnak, és ahelyett hogy megelégednének egy könnyű 2 pontossal, dobálják rá a hármasokat...jó most éppen bejött a 4. negyedben ez a taktika, de bosszantó.
Bölcsebbek lennének, akkor szépen apránként is lehetne leolvasztani előnyt, de sokszor görcsösen ragaszkodnak a triplákhoz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."