2006.05.08. 17:27:52
Szerintem ez az ételmérgezés egy óriási véletlen, semmi köze hozzá az Arsenalnak. Miért is lenne? Szóval ez hülyeség...
Viszont ez az Henry kérdés kezd egyre érdekesebbé válni! Nem csak hogy bent vannak a BL döntőjében, ahol velünk, a Barcával játszanak, akikkel ugye a legtöbbet kapcsolják össze Henry-t. Ezen felül jövőre egy új stadionba mennek, ahova csapatkapitányként kivezetni egy gárdát óriási megtiszteltetés lehet. Az Arsenal óriási összegeket ajánlgat Henry-nak, és most ez is, hogy már biztos BL indulók jövőre, mert negyedikek lettek.... Egyszóval nem tudom eldönteni, hogy mindezek ellenére Henry tényleg váltani akar-e?! Nem vagyok már benne olyan biztos... pedig örülnék, ha jönne! De hogy a Realba nem megy, az biztos!!! A fent felsoroltak után szerintetek elmenne 'csupán' több pénzért egy olyan stadionba, ahol elég nagy az elvárás, órási és állandó a nyomás, a közönség elég kiszámíthatatlan (aki nem tetszik, azt máris kifütyülik...), és ahol most igen nagy a káosz, és nem lehet tudni, hogy mit hoz az elkövetkező 1-3 év!?... Hát szerintem NEM!!! Hülye lenne!!! 28 évesen...
"Més Cuen un Club"