Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt is letöltöttem már, csak a feliratot külön kerestem. Ma megpróbálom meglesni...zola8787 írta:P.U.Y.O.L. : Magról lehúzod innen: Film (ENG SD) (nem hd és nem is dvd), ott lesz a kommenjei között a felirat, be van időzítve, nekem nem csúszott és ne félj tőle, jó film, bár a végén van egy két beteg jelenet. ( mondjuk sok orvvadász csinálja ezt az állatokkal, csak most az emberek az állatok)
Ezen a néven keresd: Bone.Tomahawk.2015.BDRip.x264-ROVERS
Macerás lesz megnéznem. Egyelőre nem találtam meg a film+felirat kombinációt. Pedig párat már kipróbáltam. A filmet ajánlás nélkül is megnéztem volna, csak én vártam a magyar verziót...messideco írta:Senki sem barát a filmemmel?
Nem, de ha olyan ajánlás van, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor megnézem. Ez most pont olyan.messideco írta:Akkor te most tag vagy, válaszolj ha igen, és akkor felírlak a listáraBob_Marley írta:Na ez érdekelni fog, én bírom a westerneket.
Ha emlékezetem nem csal, akkor ezelőtt nem vettük számításba, bár végső soron mindegyzola8787 írta: Ez csak egy felvetés, de szerintem érdemesebb lenne a saját filmére adott pontokat nem beleszámolni az átlagba, például én nagyon elvakult vagyok az én filmemmel, ezért gondoltam, de mindegy, így is jó
Akkor te most tag vagy, válaszolj ha igen, és akkor felírlak a listáraBob_Marley írta:Na ez érdekelni fog, én bírom a westerneket.
Nem láttam még a filmet szerencsére, a western nem az én műfajom, viszont horrorral kombinálva nem lehet rossz, kíváncsi vagyok.messideco írta:...