Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy ez a 40 millió honnan jött? Mert mindenki ennyit ír nála, szerintem simán elkérne többet az Arsenal. Hülyék lennének nem..Barcaforever írta:Én nem értem Bellerín szerintetek miért lenne túlhypeolva 40 millióért.
Nem mintha Bellerín nem hintázott volna eleget a szezonban..Barcaforever írta: csak jön egy Bl negyeddöntő-elődöntő, Espanol, Atletico,RM meccs és pont akkor fog majd beülni a hintába, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.
Még mindig az őszi meccseket tudom felhozni. Akkor jobb formában volt, mint Alves, kegyetlen nagyot ment. Aztán visszakerült a középpályára, még kicsit tartott a lendület, aztán beszürkült ismét. Szezon végén megint volt 1 jó meccse jobbhátvédként, aztán volt pár gyengébb, de szerintem egyáltalán nem veszett ügy. A hírek szerint Lucho szerint se, úgyhogy én reménykedek, hogy neki lesz igaza, és beválik ott Robi. Középpályára kevés lenne szerintem kezdőbe, jobbhátvédként viszont kezdő is lehet akár, ha az őszi formája nem csak fellángolás volt.Barcaforever írta:SR egy nagyon jó kp, nem is értem ezt a megoldja a jh posztot.Persze Pepe is megoldotta jól a vkp posztot Madridban csak senki se értette. Egy harapós meccs volt, amikor a már esélytelen Valencia jött hozzánk és támadtak, minden mindegy alapon és SR-ről kaptunk 2 gólt. Ő középpályás mikor értjük meg!?
Nem akarom elhinni, h ezt nyélbe fogják ütni, én körbeszaladom a fickót, mire megfordul.Nero. írta:A Villarrealból ismert Bailey, aki szinte az összes Real és Barca elleni meccsen hibázott 40 millióért igazol át a Unitedbe. Csak hogy képbe legyünk arról hogy a mai világba mennyi a sok és a reális ár valakiért.
A transfermarkt szerint 8 milliót ér, és a Villarreal tavaly 5,7M-ért vette. Kicsit kerestek rajta.Nero. írta:A Villarrealból ismert Bailey, aki szinte az összes Real és Barca elleni meccsen hibázott 40 millióért igazol át a Unitedbe. Csak hogy képbe legyünk arról hogy a mai világba mennyi a sok és a reális ár valakiért.
Ez meg nekem is átfutott az agyamon..BarcafanTomee írta:A másik meg, ami furán fog hangzani, de még Douglast sem néztük meg, hogy mire lenne képes. Ha már Monchiék szeretnék meg az igazolási politikánkat figyelve simán el tudnám képzelni, hogy Sevillában meg robbantana.![]()
Mariano lehet, hogy elérhető 4 millióért, de minőséginek azért nem mondanám. Vagyis Barcelona szintűnek.Petr írta:Még semmi sem biztos, de nem sok elérhető és minőségi szélső van a piacon.Léfe írta:Pont erre gondoltam. A közel 34 éves D.Alvest feválltjuk egy fiatal, feltörekvő 30 éves Marianóra.
Ez igen, ez kell.
Ezzel a gondolat menettel csak egy baj van: a kölcsönadott tehetségek olyan húú de nagyot sehol nem robbantanak. Minek jönnének vissza? Az meg, hogy SR-t hozod fel nem nagyon állja meg a helyét, ugyanis az egy dolog, hogy itt Magyarországon, a fórumon elküldtük volna, de az nem azonos azzal, hogy mi a klub gondolkodása.edermatyi írta:jó a milános hasonlat erős túlzás volt csak szomorú látni, hogy mostanában állandóan kölcsönadjuk a tehetségeket és érdekes módon egyik sem jön vissza. Vajon Messi nem tűnt volna el anno ha elmegy kölcsönbe a celtichez? Érdekes módon a saját nevelésű alapcsapat tagjai nem voltak kölcsönben. (Piqué és Alba eladva volt és jó pénzért visszahozva az nem ugyanaz) Kicsit off de pl én Grimaldót sem herdáltam volna el és még volt pár fiatal akik szerintem ha maradnak egy két évet mostanra már fontosak lennének a csapatnak. Ott van erre példa SR aki várt nem ment kölcsönbe pedig mindenki leszólta és elküldte volna most meg ő a joker játékos.
Még semmi sem biztos, de nem sok elérhető és minőségi szélső van a piacon.Léfe írta:Pont erre gondoltam. A közel 34 éves D.Alvest feválltjuk egy fiatal, feltörekvő 30 éves Marianóra.
Ez igen, ez kell.
PCsabi írta:VEB, hol vagy?edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
Forrást csatolj légy szíves, elolvasnám a cikket.Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
Azért estünk ki amiért a nagyon erős Bayern is, és amiért a Real is csak mákkal nyert ellenük a döntőbe. Nagyon nagy szívás osszekerulni az Atleticoval bárkinek az utóbbi 3 évben. Amúgy meg ha a végén a bíró megadja a tizit továbbmegyünk de könyörgöm júniusba már ne a BL kiesés miatt sírjunk.mess2009 írta:sehol nem jön ki jobban az edző egyik súlyos felelősége mint a játékos állomány összeállítása. hiába ábrándozik egy csóró szurkoló egy egy poszt ideális játékosáról, ha az aktuális edzőnél mások a prioritások. mindnyájan a védelmen görcsölünk itt évek óta miközben LE. mintha nem is érzékelné hogy van ilyen gondjaa Douglas- Vidal-Vermalen-Bartra gubanc még per pillanat is erre utal.
el lehet poénkodni azon, hogy mit is akartok LE.-vel?! hány kupát is nyert?! ok. nem vitatom ez az egyik és nyilván nem oktalan álláspont.
de tegyük fel azt a (ugyanígy nem oktalan) másik kérdést, miért is estünk ki a BL. ből ?!
nos az én válaszom az, hogy nem volt megfelelő az elmúlt idényben a Barca játékos állománya, konkrétan éppen a védelemben. csak remélni tudom, hogy LE. és csapata él a lehetőséggel és felnő végre a feladathoz az átigazolási piacon is.
Csak kellene karácsonykor egy "év hozzászólása" szavazás.edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.
VEB, hol vagy?edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...
Egy kis pénz, jó foci, sztárjátékosok, meg 6 bajnoki cím, meg három BL 8 év alatt, de ezeket leszámítva tényleg tiszta Milan vagyunk.edermatyi írta:sajnos én is úgy érzem hogy a következő edzőnek nagyon nehéz dolga lesz.... egyre jobban kezd hasonlítani a csapat helyzete a Milanéhoz annyi különbséggel hogy itt egyenlőre még van egy kis pénz...Samper írta:LE már csak egy évig akar maradni és nem kockáztat.