visca el barca írta:én úgy emlékszem, hogy a költségek miatt.
Köszi, nem olyan helyen voltam, hogy utána tudtam volna böngészni, meg már beleláttam egy kis összeesküvés elméletet, hogy Barto csak a sajátját szeretné, az előzőektől semmit nem venne át
Hogy tetszik-e vagy sem az előző elképzelés, valamelyest ízlés kérdése, de szerintem a régi egy markánsabb megjelenésű, a stadionépítészetet valami helyivel összekötő koncepció volt, míg a másik az én szememben egy szokásos, modern stadion. Én uncsinak találom, bár semmivel sem rosszabb, mint más hasonló kaliberű stadionok, az igaz. Valószínűsíthető is volt, hogy a modern építészet egyik legnagyobb, még élő húzóneve baromi drágán dolgozik, de hosszútávon lehet jobban járt volna vele a klub. Egy sztárépítész tervezte stadion egyrészről kibővítette volna az érdeklődök körét (építészet kedvelő, de futballt nem szeretők pl.), másrészről biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb publicitást kapna, sok reklámmal járna. A Botiga forgalma is nőhetne, jobban fogyna a stadiont ábrázoló nyomatok eladásának forgalma.
Volt az az elnökjelölt, aki azzal állt elő, hogy a Barca saját márkájú mezben játsszon, így a mezeladások 100%-ban a klubbot illetnék. Szerintem ilyen és ehhez hasonló ötletekkel, mint akár a stadion lehetett volna, szerintem azért pl. egy csupasz mezt meg lehetett volna tartani még egy darabig, és Neymar is megmaradna, de mondjuk ez már édes mindegy.