Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valahogy én is igy vagyok ezzel, nem is nagyon vagyok kíváncsi a meccsre, de azért megnézem, mégis csak egy EB nyitómeccs. Erőviszonyokat viszont nem szűrnék még le, bármi is legyen az eredmény.A franciákat eléggé utálom ezért nehéz lesz nekik szurkolni, de amikor a másik csapat a román akkor nincs más választása az embernek
Ez a francia keret erőssége, hogy mindig van, aki miatt lehet "panaszkodni".palesz77 írta:Martialt nem hagytam volna ki, de ha Comannal ketten jonnek a 60. perc korul egy faradt vedelemre, abban is van logika. Remelem jo meccs lesz, es behuzzak a franciak.
Jallet és Mangala van még a középső védők közül a padon. Ha jól tudom Zouma egy elég súlyos sérülést szedett össze még a Chelseaben .S.Agüero írta:Nem valami veretes az a védősor, főleg Rami lóg ki szerintem, de majd meglátjuk.
Más középső védő nincs? Mathieu, Varane és Sakho tudom, hogy nincs a keretben, de többiek? Zouma?
Persze, én sem ezt gondolom, de pl Giovinco egy goleros es technikás játékos, jobb mint Éder meg Pelle, de mégsincs ott - csupán mert egy gyengébb bajnokságban jatszik? Az MLS egyebkent is nagyon sokat fejlődött Beckham ota.Tromort77 írta:Nekem pont tetszett Conte-tól, hogy azt mondta, ha valaki elmegy az MLS-be akkor számoljon a következményekkel. Küldött megfigyelőket amcsiba azért, de úgy döntött nem Pirlo-ra kell építeni már. Ez teljesen korrekt.
És ezt vmivel alá is tudod támasztani?Egyeduli kivetel a Juventus. Oket mar egyszer szepen bemocskolta az Inter 2006-ban a calciopoli alatt, ami jo esellyel palyazhatna az evszazad csalasara (az eddigi 16 es fel ev alapjan legalabbis).
Kicsit off itt, de elmondanam a velemenyem errol, meg altalanossagban az olasz valogatottrol is. Volt idom gondolkodni rajta, mar akkor tudni lehetett Venturat mikor lelepett a Torinotol 1 honapja, 2 hete mar a Corriere dello Sportban szinte mar tenykent olvastam a kinevezeserol. Szerintem Ventura egy technikailag nagyon kepzett edzo, es annak ellenere hogy top csapat/eros kozepcsapat meg sosem volt a keze alatt, a "vilagsztar" nevek utan o a legjobb olasz edzo (Di Francesco es Guidolin mellett, bar utobbi iden nem szerepelt eppen tul jol a Swanseavel). Szeretem Conte stilusat, szeretem a vedekezo felfogast, de a valogatottra sajnos nagyon destruktivan hatott. Eleg csak ranezni arra hogy vegul kiket igen is kiket nem hivott be a keretbe. Immobile mit keres a keretben? Motta hogy lehet versenytarsa egyaltalan De Rossinak? (aki iden a valogatott kulcsa kell hogy legyen majd, mivel Conte kihagyta Jorginhot, Olaszorszag masodik legjobb regista jatekosat). Miert nezi le az MLS-t, miert nem kapott eselyt Giovinco, miert nem fer a padra oda Pirlo? Ilyen tamadosor mellett meg Tottit is siman behivhatna, akiben 39 evesen is nagyobb veszely van, mint a tobbi tamadoban egyuttveve. Egyetlen szerencseje hogy a Juventus 3 stabil vedoje ott van, es kisegitik ot az egyetlen felallasban amihez ert - a 3-5-2-ben. Sajnos az olasz bajnoksag es a valogatott is a leheto legrosszabb iranyba tart, de ami a legszomorubb hogy a '80-as evek ota nem valtozott semmi a klubok strukturajat es elkepzeleseit illetoen. Ne legyenek ketsegek, meg ma is ugyanugy zajlik a bundazas, mint akarhany evvel ezelott, csak mar nem olyan nagy mertekben. Amig a klubok es a szovetseg bunko, idejetmult es kicsinyes oligarchak kezeben van, addig nem is lesz valtozas - ez pedig az olasz futballidentitas es futball halalat jelzi. Egyeduli kivetel a Juventus. Oket mar egyszer szepen bemocskolta az Inter 2006-ban a calciopoli alatt, ami jo esellyel palyazhatna az evszazad csalasara (az eddigi 16 es fel ev alapjan legalabbis).PCsabi írta:Giampiero Ventura is the new Italy coach & will take charge after Euro 2016. (Source: @azzurri)
Komolyan nem értem, miért kell ilyet nyilatkozni.PCsabi írta:Amúgy Hodgson nyilatkozta, hogy Rashford valószínűleg nem fog játszani az EB-n.