Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a vergődő holland csapat nem régen, még is csak megverte ezt a nagy angol csapatot. Ettől eltekintve remélem hogy mostmár elindul valami az oranjénél, Wijnadum, Ziyech, Janssen, Vilhena, úgynézki klubot váltanak és erősebb csapatba kerülnek ahol nagyobb rutint és tudást szerezhetnek. A védelem is rendben lehet, kongolóékat is elfogják vinni az eredivisiéből így remélhetőleg a vb selejtezőkre összeáll valami. A legnagyobb gond sztem a kapitány kérdés lehet, az utóbbi meccseket leszámítva, sztem Blind közel sem akkora edző hogy rá lehessen bízni hosszú távon a csapatot. Remélem hogy F.de Boer vagy R.Koeman közül lesz az aki majd leváltja.LG írta:[
Pedig csak illene megindokolni. Vagy akkor kinek van, és miért, milyen alapon? Név alapján? Jobb lenne nézni egy vergődő holland válogatottat?
Halilovicra gondoltam, de ezek szerint akkor ő kimaradt a keretszűkítésnél. Erről lemaradtampalesz77 írta:
Rakiticen kívül ki? Eskü nem ugrik be..![]()
Amúgy én is nagyon várom már, főképp a horvátok miatt, nagyon jó csapatuk van, főleg a középpálya. Szeretem nézni őket, még ha focira nem is a legszebbet játsszák, de mindig ott van 1-1 látványos passz vagy megindulás bennük..
Rakiticen kívül ki? Eskü nem ugrik be..Alfa írta:A túloldalon is lesz kettővisca el barca írta:végre láthatunk barca játékost is, előre látom, hogy csillogni-villogni, lubickolni fog mint anno az atmában, ősszel meg majd jön a görcsölés nálunk.![]()
A túloldalon is lesz kettővisca el barca írta:végre láthatunk barca játékost is, előre látom, hogy csillogni-villogni, lubickolni fog mint anno az atmában, ősszel meg majd jön a görcsölés nálunk.LG írta:Horvát-török
végre láthatunk barca játékost is, előre látom, hogy arda csillogni-villogni, lubickolni fog mint anno az atmában, ősszel meg majd jön a görcsölés nálunk.LG írta:Horvát-török
Közben az egyik angol szurkoló életveszélyes állapotban van, és az életéért küzdenek. Alapvetően egy kiadós boxal nincs bajom 2 tábor között, de ez már kezd sok lenni.Alfa írta:A lefújás után az orosz szurkolók megrohamozták az angolokat, ki is tört egy kisebb verekedés, de halistennek sikerült megakadályozni a helyzet elfajulását.