Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A 10 év sok azért. 2008-ban még sokkal direktebb és látványosabb volt a játékuk, gólt is többet lőttek. VdB-vel kezdték el ezt a Barcához hasonló játékot, csak hát a Barcában lényegesen erősebb a támadó hármas.visca el barca írta:vicces amugy mert 10 éve ua. a focit játsszák. 5 éve is ue. volt ,adogattak körbe aztán vki belőtte.Rivaldo11 írta:annyira fantáziátlan az egész, hogy fáj nézni.
vicces amugy mert 10 éve ua. a focit játsszák. 5 éve is ue. volt ,adogattak körbe aztán vki belőtte.Rivaldo11 írta:annyira fantáziátlan az egész, hogy fáj nézni.
Iniesta meg már évek óta hátán viszi őket, jól írta vki, ha ő visszavonul, korántsem lesznek ilyen erősek a spanyolok, hiába vannak még jó kp-ik, azt amit ő tud, más nem tudja.Veidt_madridista írta:Tobb valogatottsaga van, es regebben is mutatkozott be Ramos.LG írta: Ramos a kapitány? Amikor ott van Iniesta...bekaphatják a spanyolok.
Tobb valogatottsaga van, es regebben is mutatkozott be Ramos.LG írta: Ramos a kapitány? Amikor ott van Iniesta...bekaphatják a spanyolok.
Kézben tartják a meccset a spanyolok, lehetőségeik is vannak, de nem hajtják agyon magukat, ami értehető. A csehek meg elég gyengék, lehetőségük sem volt.MQuCsabi írta:Jól játszanak a spanyolok? Látom, hogy nagy a mezőnyfölény megint, de jól is tolják, vagy meddő?
Hasonlóan látom én is. Fabregas erőltetését nem is értem, Koke fanszatikus szezont zárt, jöjjön ő.visca el barca írta:annyira nem rossz ez. fabregast le lehetne hozni vagy silvát és felküldeni adurizt birkózni, mrt moratanak semmi helye nincs
Mindenki felhozza az olaszoknál, hogy őket sosem szabad leírni, mert vhogy mindig odaérnek. Csak ez nem igaz. Az elmúlt 10 évben valóban van 1 VB győzelmük, és EB ezüstjük, ami kiváló eredmény, csak mellette ott vannak a csoportkörös kiesések is, ahol szlovákok meg Costa Rica alázta meg őket. Én ezeket a kupacsapatokat rühellem a legjobban, 10 év alatt lehoznak 3 jó meccset, és ezzel van 2 érmük.esti meccs is 1-1 lesz, hiába jobb a belga keret, az olaszok, azok olaszok, sztem most is ott lesznek a 4 között, hiába nincs sok klasszis náluk.
Picit luxusnak tűnik a Pogba-Modric-Kroos hármasból egyet pihentetni, főleg úgy, hogy Pogba tuti, hogy kezdeni fog a meccsek 90%-án, hogyha tényleg hozzátok megy.Pogba nem Casemiro helyere jonne, hanem Modric-Kroos paros rotalasara es elobbi helyettesitesere hosszutavon.