Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért szerintem egy klubnak sem mindegy, hogy milyen a megítélése. Szerencsére közel sem színészkedünk annyit, hogy a hatereken kívül más is a szemünkre vesse, de ha az ilynek minden meccsen előfordulnának, akkor egy idő után tényleg ráragadna a csapatra, hogy undoritó szinész bagázs, emiatt sokan el is fordulnának a csapattól.hajnesz írta:A kettő vélemény között annyi a különbség, hogy az egyik szurkolói szemmel, szimpátia alapján gondolkodik, a másik meg szakszemmel.
Ha én lennék ott, én még Messi lábát is kettétörném, ha azt kérik tőlem. Az érdekelne a legkevésbe, hogy mit gondolnak rólam, ha nyer a csapat
Az én véleményem valahol a kettő között van. A játékosok próbálnak mindent megtenni a sikerért, gyakran nemcsak szabályosan. De ez most teljesen felesleges volt. 1 sárga lapért nem érte meg, hogy most mindenki dobálja rá az ürüléket megint, meg a csapatra is. Olcsón adta el magát.lamademon írta:Hát én komolyan mondom, hogy nekem beleférne ha pár évig kimaradna a bajnoki győzelem, de ne kedvenc csapatom jusson eszembe elsőre (tulképp Busquets miatt) színészkedésről. Basszus, egyedül ülök otthon meccset nézve és süllyedek el szégyenemben, amikor nem is Barca meccsen látom és ez történik. Ez mennyire gáz már? De ha mondjuk Messinek osztanának ki egy nyílttörést középpályán egy nem is annyira vitatható esetben, akkor rögtön hőbörgnél, hogy ennyire azért nem kéne komolyan venni...Bob_Marley írta:Ez nem erkölcsi kérdés, addig nyújtózkodj amíg a takaród ér és mindent meg kell tenni a győzelemért.
Gusztustalan és kész.
Ilyenkor élednek fel mindig az álmaim, hogy vmi jégkorongféle-szabályt kéne behozni. Földre mehetsz öcsém bármikor, össze is foltozhatnak, de ha lemész, vagy miattad áll a játék, 5 percig nem jöhetsz vissza.
Kiv vagyok szimulánsok mit csinálnának.
Hát én komolyan mondom, hogy nekem beleférne ha pár évig kimaradna a bajnoki győzelem, de ne kedvenc csapatom jusson eszembe elsőre (tulképp Busquets miatt) színészkedésről. Basszus, egyedül ülök otthon meccset nézve és süllyedek el szégyenemben, amikor nem is Barca meccsen látom és ez történik. Ez mennyire gáz már? De ha mondjuk Messinek osztanának ki egy nyílttörést középpályán egy nem is annyira vitatható esetben, akkor rögtön hőbörgnél, hogy ennyire azért nem kéne komolyan venni...Bob_Marley írta:Ez nem erkölcsi kérdés, addig nyújtózkodj amíg a takaród ér és mindent meg kell tenni a győzelemért.
Mi volt? Nem láttam a meccset sajnos. Valaki tud dobni egy videót?gránit írta:Már azt hittem, leszokott erről a hülyeségről, de csak nem sikerült levedlenie... A török játékos a mellkasába kap, ő meg az arcát fogja, és eldől, mintha minimum Muhammad Ali ütötte volna ki fénykorában. Ez a mentalitás teljesen összeegyeztethetetlen a Barcelona nimbuszával, sajnálom, hogy ezt az oldalát a mai napig nem tudta levetkőzni. Eleinte nem kedveltem, nála jobb képességű védekező középpályások koptak ki mellőle a csapatból, aztán megbékéltem vele, mert rengeteget fejlődött, klasszissá nőtte ki magát és erőssége a csapatnak. De ez a mai is... Sajnálom.
Meccs elején is annyit vertek volna rá, nem ez az erőssége.hajnesz írta:Neki is elfogyott a szusz a végére.
Nem hiszem el,hogy nem képes végigszaladni 90percet.
(végén a kontrára gondolok,mikor 10méteren 20at vertek rá)