Bob_Marley írta:Ez nem erkölcsi kérdés, addig nyújtózkodj amíg a takaród ér és mindent meg kell tenni a győzelemért.
Hát én komolyan mondom, hogy nekem beleférne ha pár évig kimaradna a bajnoki győzelem, de ne kedvenc csapatom jusson eszembe elsőre (tulképp Busquets miatt) színészkedésről. Basszus, egyedül ülök otthon meccset nézve és süllyedek el szégyenemben, amikor nem is Barca meccsen látom és ez történik. Ez mennyire gáz már? De ha mondjuk Messinek osztanának ki egy nyílttörést középpályán egy nem is annyira vitatható esetben, akkor rögtön hőbörgnél, hogy ennyire azért nem kéne komolyan venni...
Gusztustalan és kész.
Ilyenkor élednek fel mindig az álmaim, hogy vmi jégkorongféle-szabályt kéne behozni. Földre mehetsz öcsém bármikor, össze is foltozhatnak, de ha lemész, vagy miattad áll a játék, 5 percig nem jöhetsz vissza.
Kiv vagyok szimulánsok mit csinálnának.
De most komlyan. Ha van/lenne kisfiad, és nézitek a meccset, te ezt követendő példának állítanád el, mondván: "Látod kisfiam? Ő csinálja jól, ne törődj a többi millió huhogó/károgóval. Ezt is meg kell tenni a győzelemért, szóval rajta!"
Csak mert akkor gratula...