Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tény.Se a kora, se a fizikális állapota nem teszi alkalmassá ahhoz hogy vele hosszú távon próbálkozzunk.Szomorú de ez van.Ehhez a játékhoz már kevés, bár annyit mint mostanában szegény Matyival (fú azt sz embert is az ág is húzza) valószínűleg érnénk, de az ő játékperceit is értelmesebben lehetettne felhasználni.palesz77 írta:Én viszont remélem, hogy ha visszajön, nem fogunk már rá számítani. Nem ezt a karriert érdemelte volna, de minden játékperc amivel játékba szoktatnánk, "időpocsékolás" lenne, mert úgyis lesérül pár hét múlva. Tudom, hogy sokaknak már elege van belőle, de Marlont több értelme lenne próbálgatni, mint a belgát.
Pontosan. Nálunk is volt úgy, hogy a rohadt sok kihagyás után tudott 1-2 meccset játszani egymás után, és akkor látszott, hogy rohadt jó játékos, és tökéletesen passzolna ide.Feast4 írta:Bár egyike vagyok azoknak akik a legtöbbet poenkodnak és a leginkább dühöngtek azon, hogy ide hozták, de meg kell mondjam sajnálom.MQuCsabi írta:Az a durva, hogy rengeteg embernek a karrierjét teszi tönkre ez, de neki nem. Mármint úgy, hogy ezzel együtt folyamatosan bíznak benne és megvásárolják. Aztán két meccset játszik és elkezdi a rehabot. Nyílván nem kívánok neki sérülést, de elég jól elvan belőle.
2012-13 ban még nem akármilyen karrier állt előtte.Aztán jött a sérülése utána kikerült az Arsenal kezdőjéből utána az egész karrierje egy vesszőfutás lett.Szerintem pont mint Ager lejár a szerződése egy visszavonul.
Kár érte.Többre lett volna hívatott, pedig abban a 2x 45 percben amit egy szezonban játszik kijön, hogy igen csak ügyes lenne ő.
Bár egyike vagyok azoknak akik a legtöbbet poenkodnak és a leginkább dühöngtek azon, hogy ide hozták, de meg kell mondjam sajnálom.MQuCsabi írta:Az a durva, hogy rengeteg embernek a karrierjét teszi tönkre ez, de neki nem. Mármint úgy, hogy ezzel együtt folyamatosan bíznak benne és megvásárolják. Aztán két meccset játszik és elkezdi a rehabot. Nyílván nem kívánok neki sérülést, de elég jól elvan belőle.
Hihetetlen... borzasztó lehet, ha valaki ennyire sérülékeny..Nero. írta:2 honap off.
Hat ezen szerintem most senki nem lepődött meg, de az a 2 hónap szerintem fel év+Nero. írta:2 honap off.
Lehet, hogy elkezdett érezni egy kis fájdalmat a lábában és csak biztonsági okokból hozta le magát előbb...palesz77 írta:Nem indul túl fényesen a kölcsön, már az első félidőben kiállították..
akkor a neheze még hátra vanmessideco írta:With the Club's permission, Thomas Vermaelen has travelled to Rome to undergo a medical with AS Roma #FCBLive
Ezt azért már bizonyította, elég stílusosan...recrea írta: de gyakorlatilag azt sem tudom róla, h tud-e egyeneset rúgni a labdába.
Ha szeretne edzésen kívül is focizni, akkor így tesz, ugyanúgy nem fog vele számolni LE.visca el barca írta:ha emlékeztek volt egymás után két gyengébb meccse, ami után ha egészséges volt sokszor akkor sem került be a keretbe. én továbbra is tartom, h masch maradásával ő szép csendben lelép.
Biztos, hogy nem élvezi, nem is értem, hogy lehet ilyet feltételezni. Nem is kell hozzá élsportolónak lenni hozzá, elég egy átlagembernek, aki szereti és igényli a testmozgást, az tudja mennyire rossz sérültnek lenni, főleg ennyit. Nem is beszélve a műtétek és rehabilitációk kellemetlenségéről.Feast4 írta:Vegyen automatát!Meg ha 30éves korára valaki nem tanult meg rendesen vezetni nem is fog!MQuCsabi írta:Az a durva, hogy ilyen karriert futott be: Arsenal, Barcelona, végig fizetésért, nulla kockázattal. Jó, a rehabok nem voltak biztosan élvezetesek, de azért a barcelonai klíma mindenért kárpótolja.
Egyébként az is lehet, hogy a sok kuplungolásban sérül mindig le. Amint megtanul vezetni, újra a régi lesz...Amúgy ha nem ilyen mindegy csak keressen pénzt mentalitással van megáldva hanem a játék szeretette miatt lett focista akkor nem hiszem hogy élvezi a helyzetét.