Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arrol nem is bexélve h nem is lenne olcso. Akkor sem ha elcserélnénk a Nyulra! Basszus, 36 millio volt, nem cserélhessuk el 1 Alvés szintu játékosra.Charlie írta:Belletti szerintem meg,pont az hogy jól cselez ,sokat is megy fel,jók a felfutásai.Semmivel sem rosszabb mint Alves,egyáltalán nem lenne erősítés a sevillai srác.Lyonel írta:Alvés tegnap nagyot alkotott, az első gól előtt ő adta a gólpasszt, elég jól játszott, volt 1-2 veszélyes kapura lövése is, és ami Bellettire nem nagyon jellemző, hogy jól cselez a kis brazil, engem abszolút meggyőzött, hogy tudna Belletti helyettese lenni.
C.
Belletti szerintem meg,pont az hogy jól cselez ,sokat is megy fel,jók a felfutásai.Semmivel sem rosszabb mint Alves,egyáltalán nem lenne erősítés a sevillai srác.Lyonel írta:Alvés tegnap nagyot alkotott, az első gól előtt ő adta a gólpasszt, elég jól játszott, volt 1-2 veszélyes kapura lövése is, és ami Bellettire nem nagyon jellemző, hogy jól cselez a kis brazil, engem abszolút meggyőzött, hogy tudna Belletti helyettese lenni.
Már mint BellettiCharlie írta:Egyébként az utóbbi időben szerintem elég jól játszik.
C.
Csakhogy egy védő tudását ne a támadójátékban való hatékonysága határozzon meg elsősorban!Lyonel írta:Alvés tegnap nagyot alkotott, az első gól előtt ő adta a gólpasszt, elég jól játszott, volt 1-2 veszélyes kapura lövése..
Igen, de o sok-sok milkába belekerulne, Belletti viszont már itt van.dickricsi írta:Igaza van LG-nek, de Oli cseréjének Alves jobb....
1ik sem tud védekezni, ezért Oleguer a megfelelo ember.thegreek írta:Hát, figyeltem Alves játékát a Sevillában, de szerintem Belletti legalább olyan jó védő, csak nem tartozik a kedvencek közé.
én meg amíg nem jön egy épkézlláb jobbhátvéd addig megpróbáznám a Damiát!Bodi írta:Belletti megint elég gyenge volt szerintem...
Én már Gabrit szeretném látni a helyén,legaláb egy próba erejéig!
Télleg ott oktatják tavaly meg még azelőtt 5 évig amig serdülőben nyomtam az edző mindig leszedte a fejünket ha hagytuk h a csatár megelőzön! Amatőr hiba de azon kívül(ez is épp elég) nem játszik rosszulredlions írta:Már megint baki.... Ilyen helyezkedési hibát szögletnél, pedig ezt már serdülőben oktatják....