Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is ott lesz a VB-n, butaság lenne kihagynia. Sokat kritizálták a szurkolók, sokszor jogtalanul, de felül kell emelkedni a sértődöttségen. Szerintem Argentínában a kritikusai mellett biztos rengetegen vannak olyanok is, akik szeretik, és támogatják, őket sem szabadna cserben hagyni.Szerintem csak a nagy elkeseredésében mondta azt hogy visszavonul.
Szerintem az új szövetségi kapitányuk mindent megtesz majd hogy Messi maradjon a válogatottban.
Tény hogy eddig válogatott szinten nem nyert még semmit de nem rajta múlottak a dolgok.
Úgy érzem hogy maradni fog és még nekimegy az utolsó VB megmérettetésnek.
Ennél árnyaltabb a kép. Hiába rángatta vb döntőig a csapatot, akkor is szétszedték. Mindenért szétszedték odahaza. Sokkal inkább Argentína fordult el tőle. Ezek után nem csoda, ha besokalt. Hiába ért el mindent, úgy néz ki ez nagy folt marad, de ezt el kell fogadni. Megtett mindent, mégse jött össze.Messias2 írta:Az a helyzet, hogy Barca szurkolóként örömteli, hogy lemondta a válogatottságot, mert így több ideje lesz pihenni, nem kell felesleges bari meccsekre utazgatnia a szezon legfontosabb szakaszában.
Ám ha argentin szemszögből nézem a dolgot, elég megkérdőjelezhető döntésnek tartom. Gondoljunk bele, mi lett volna Magyarországon, ha mondjuk DZSB7 azt mondja 3 évvel ezelőtt, hogy lemond a válogatottságról, mert nem tudunk semmit elérni. Mindenki felháborodott volna, jogosan. A címeres mez minden országban szent dolog, az arról való lemondás az ország cserben hagyását is jelképezi egyben. Tehát teljesen megérteném az argentinokat, ha ezek után még ennyire se kedvelnék Messit.
Martinoval szerintem nem volt baj, de én kicsit elfogult vagyok vele szemben mert nagyon bírom úgyhogy nem túl kompetens a véleményem.fanbarca írta:Sajnálom, rettentően. Remélem a szezonra ez nem nyomja rá pecsétjét. Nem teljesen értem Martino egyes döntéseit, de mindegy.![]()
Szerintem ha hoznak majd egy belevaló edzőt, Messi visszatérhet. Bielsa, Simeone,...
Higanynak az a baja, hogy nem nézte az EB-t... Stieber nehezebb helyzetből simán megoldotta a labancok ellen!ferninho írta:Azért a VBn elég messze volt Messi a kicsit jótól is, felesleges Higura fogni, ismerjük milyen.
Sajna amíg egy Higuainnak kell eldöntenie egy döntőt, addig sok jóra nem számíthat Messi, neki kell megoldania és mivel most formában is van, elég nagy erre az esély.
Aztán lehet eljön végre Higu ideje is, de eddig mindig eltoszta, ahogy eljött a nagy dolgok ideje, tipikus Arsenal/Spurs szindróma
Most is... Aranycipős lehetett volna röhögve, erre fejben elkattant.
Legmagasabb szintre nem elég Higu, Messinek kell előlépnie.
Aztán lehet végre Higunak összejön egy jó meccs, de erre nem alapozhat Messi. Azért vannak értelmes argentín támadók, de Messi nélkül sokra nem mennének, neki kell összefognia a brigádot.
Messi meg fogja sztem csinálni, ha már évente rendeznek Copát tuti le fog neki esni egy
Ha minden igaz ők is lemondják a válogatottságot, szóval nem biztos..Feast4 írta: majd a végén Agüero meg Mach újra rádumalja, nem az a típus aki nem fogja újra megpróbálni.
Nem hiszem hogy le fogja mondani.Első idegből csalódottan nyilatkozza.Lehet pár meccset kihagy lesz nemi könyörgés majd a végén Agüero meg Mach újra rádumalja, nem az a típus aki nem fogja újra megpróbálni.zalazs88 írta:sziasztoknagyon ritkán szoktam ide írni, de most ugy érzem muszáj
nagon sajnálom messit, hogy ismét egy döntőt veszített el. már egyet is nehéz feldolgozni, nem, hogy 3at. segény ismét elő lesz véve a meccs után, hogy ini, és xavi nélkül nulla, illetve a meccs utáni nyilatkozata miatt. és ez az amire ki akarok lyukadni. már most látom, hogy sok ember írogatja, hogy ronaldo ennyivel nagyobb sportolo mint messi, ő nem lenne képes cserben hagyni a válogatottat, a saját nemzetét. szerintem nem kell ősszehasonlítani messi és ronaldo nemzetközi szereplését, mert messi messze túlszárnyalja ronaldot. én fullra meg tudom érteni messit, aki mindig egy karnyújtásnyira van egy kupa megszerzésééig és sajna nem tudja a magasba emelni szerintem annak sokkal fájdalasabb mint aki mondjuk egy csoportkörig, nyolcaddöntőig, negyeddöntőig megy el.
Pontosan. Kivéve ha megint Higuainék elbénázzák, vagy a fél csapat sérült marad, és hiába adogatja a labdákat a KP-ról ha nem rúgják be a helyzeteket,(mint tavaly Higuain fél méterről, VB döntőn pedig 1v1-ben kaput sem talál) akkor megint Messin lesz elverve a sár, és minden az ő hibája lesz, mint eddig...Samper írta:Messinek ezen a meccsen nagyobb a tét, mint egy újabb aranylabda. Ha győznek és emlékezeteset alkot, akkor nemzeti hősként térhet haza pályafutása befejeztével. Ez számít neki annyit, mint hogy évekig Európában a világ legjobbjának tartják.
Nos, a tiéd is egy vélemény...LG írta:
Nem azt mondom, hogy Messinél, Ininél, Suareznél rossz helyre kerülne az Aranylabda, de azért ilyeneket leírni, hogy CR esélytelen, meg vicc lenne, ha ő kapná, szerintem balgaság. Ha Messi, Ini, és Suarez is jobb szezont hoztak messze nála, akkor lehet, hogy egyetlen ponttal lettünk bajnokok, és az övéké lett a BL?