Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gera is és Lovrencsics is sérüléssel bajlódik. Azt nem tudom, meddig sajnos :/brownieheaven írta:
Egy dolog szúrja a szememet, Gera Zoli hiánya. Tudja valaki, hogy van-e valami különösebb indok arra hogy kimaradt? Tudtommal nem sérült, ugye nem maradtam le valamiről?
Magyar szinten ő egyáltalán nem rossz, az európaihoz meg inkább ne hasonlítsukMQuCsabi írta:
Igenis...![]()
Nem ellened, de pont elkaptam azt a bajnokit, vagy a legutobbi vagy azelőtti, amin úgy sikerült odaérnie a támadóra, hogy sehogy. Elalibizte, lendített a lábán, a labda elment előtte , gól. Szokásos magyar védekezés, örülök, hogy nem sok ilyet láttam az EB-n. Gyorsan vissza kellett csöppennem a magyar valóságba, ezért az elkeseredésem
Igenis...Lang középen egyáltalán nem rossz. A belgák ellen a szélen játszott Fiola sérülése után ami nem a posztja és az tény, hogy ott baromi rossz volt, de középen igenis jó teljesítményre képes.
Lang középen egyáltalán nem rossz. A belgák ellen a szélen játszott Fiola sérülése után ami nem a posztja és az tény, hogy ott baromi rossz volt, de középen igenis jó teljesítményre képes.MQuCsabi írta:Könyörgöm, csak Langtól mentsen meg minket az Isten... Juhásznak is sajnos idjee volt lemondania, köszönünk mindent.
Abszolút ez az érzésem egy ideje... Jobban végig kell gondoljam miket írok le.visca el barca írta:
tényleg le vagy maradva...
tényleg le vagy maradvaVaratrix írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016 ... medium=pag ... aign=nsofb
Emlékszem valaki még írta is hogy vajon mikor kezdik el nyilatkozni hogy az ő érdemük volt. Az ilyen embert az országból is száműzném nem hogy az MLSZ-ből.
Klubszinten azért még igen, a portugálhoz képest mindenképp.Nero. írta:Szerintem meg inkább menjen Portugáliába vagy Németországba, az angol foci nem tényező mostTromort77 írta:http://www.hitc.com/en-gb/2016/07/02/re ... internati/
A Soton vinné Nagy Ádámot. Bár kétlem, hogy Wanyama pótlására ő lenne a megfelelő ember, de szívessen megnézném a Sotonban. Ott rengeteget tudna fejlődni.
Szerintem meg inkább menjen Portugáliába vagy Németországba, az angol foci nem tényező mostTromort77 írta:http://www.hitc.com/en-gb/2016/07/02/re ... internati/
A Soton vinné Nagy Ádámot. Bár kétlem, hogy Wanyama pótlására ő lenne a megfelelő ember, de szívessen megnézném a Sotonban. Ott rengeteget tudna fejlődni.
Az első kettő nálam is ott van, viszont Kleini helyett Királyt választottam.Volt egy hibája (Hart, Courtois, de Gea akik most hirtelen beugranak, hogy nagy nevek közül is volt nagy hibájuk - bár gól nem lett mindbőlBob_Marley írta:Kádár elég egyértelmű, másodiknak Gerát raktam be, mert 37 évesen ilyet lerakni az parádé. Sajnos el is ment az ereje a végére. Harmadiknak pedig Kleinheislert tettem be, mert egyenletes teljesítményt nyújtott. Igazából szinte bárki lehetett volna, de a kiegyensúlyozottság nálam döntő faktor.
És tényleg!!!!! Rég volt, tán igaz se volt.palesz77 írta:Alapbol adom amit irsz, es orulok, hogy Gerara es Kleinire is jott szavazat, mert, de ezzel a resszel nem ertek egyet. Vagyis a masodik felevel, Adi konkretan hiba nelkul lehozta a portugalok elleni meccset - leven egy percet se jatszott..Bob_Marley írta: Nagy a végére elfáradt, nagyon sok hibát vétett a belgák ellen, de már a portugálok ellen is.
Alapbol adom amit irsz, es orulok, hogy Gerara es Kleinire is jott szavazat, de ezzel a resszel nem ertek egyet. Vagyis a masodik felevel, Adi konkretan hiba nelkul lehozta a portugalok elleni meccset - leven egy percet se jatszott..Bob_Marley írta: Nagy a végére elfáradt, nagyon sok hibát vétett a belgák ellen, de már a portugálok ellen is.