@EstebanGtz
Being a world champion doesn't give you the right to be disrespectful to your competitors, my friend @LewisHamilton
Hamiltont eléggé elvitte a hév. Viszont Vettel sem volt jobb, a sorozatos rinyálása elég idegesítő. Persze frusztráló lehet ha rögtön nem engednek el, de nem így kellene lereagálnia egyikőjüknek sem.
Az azért elég gáz, hogy a 7. helyezett Alonso is kapott kört. Nagyon szét van esve a mezőny.
De ha már Alonso. A hétvége minden fázisában a 7. helyen végzett. (összes szabadedzés, időmérő, futam. )

Kimi meg ritkán mond sokat, de akkor:
„Vannak szabályok, de úgy tűnik, a hétvégén ezek megkérdőjelezhetőek voltak és itt nem csak a Max és köztem történt esetről beszélek, hanem például a szombatiakról is. Miért vannak szabályok, ha a versenybírák azt mondják „itt elfogadtató, itt viszont nem”. Értelmetlenek, hogyha nem vonatkoznak minden esetre, minden pilótára.”
„Egy jó példa erre a tegnapi időmérő. A 107 százalékos szabály ezek szerint azokra nem érvényes, akik tovább jutnak, csak azokra, akik kiesnek. Hogyan lehet, hogy ugyanazt a szabályt, ugyanazon az időmérőn két különböző módon értelmezik? Ha valaki el tudná nekem ezt magyarázni…”
„De ez a Forma–1 mostanában és valamin változtatni kell. Kívülről nézve rosszul fest és ez így nem fair. Ha van egy szabály, akkor annak minden esetben érvényesnek kell lennie és mindenkire ugyanúgy vonatkoznia kell.”
Maga az esetről:
„Nekem úgy tűnt, először jobbra ment, aztán én úgy döntöttem, balról próbálkozom. De ő is visszajött, így megpróbáltam elkerülni az ütközést. Ha eldöntöm, hogy melyik irányba megyek, nem indulhatok utána a másik irányba. Jó, hogy félig-meddig sikerült elkerülnöm. Szerintem nem volt szabályos. De, ahogy már mondtam, a versenybírók – vagy akik eldöntik, mi legyen ilyen esetekben, a versenybírók és más emberek – és ahogy értelmezik a szabályok egy kész vicc.”