Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiányposzt, mert ott a jelenlegi világ legjobbja játszik... Egyébként inkább szélső támadókp posztnak mondanám...loki13 írta:de a szélső középpályás hiányposzt egyik oldalt messi meg giuly másik oldalt meg senki!
Persze,én egyből leültetném Xavit,ő tuti nem üti meg a szintet,a kezdőtagságét.Nem is,Decot,ő se csinál semmit.loki13 írta:jó akkor meg xavi vagy deco padozik!
Én nem mondtam h meg kéne vennünk sőt sztem semmi szükség rá csak megjegyeztem h azért még lehet belőle valaki a többivel meg teljsen egyetértek bár azér a Giuly-sel nem igazán amióta kiverte a Milant... meg azért nem volt olyan rossz igazolás amig nem volt Messi egyszer meg mindenki helyére jön újabb és utólag már úgy tűnik hogy jobb "futbalista"Ordog írta:Meg nem is értem, hogy miért merült most fel a neve.
Az volt Alves szerencséje, hogy a Boro kevesett támadott. Én nem láttam tőle egy tiszta szerelést se, állandóan rugdosódott + 2 embert is kivégzett. Ha mindenki el szállva a beadásaitól, akkor játsszon 1 sorral előrébb, mert szerintem nem védőnek való.fcjoc írta:doki írta:Jól játszott Alves,de így a mi két jobbhátvédünk is játszik!
Ne mond már azt hogy Bellónál nem jobb![]()
![]()
Ien nincs![]()
Naon jól védekezett, és támadott is
![]()
doki írta:Jól játszott Alves,de így a mi két jobbhátvédünk is játszik!