na látod abból az mtk-s meccsből viszont semmire nem emlékszem
amugy nem tudom h ki fog e derülni miért kaptuk az elmeszelést, de én gyanítom h egy 2014-es ügy miatt. a standardnak kellett egy kolumbiai játékos, andrade, ő viszont bár perben állt az akkori klubjával, viszont volt élő szerződése.szóval nagyon kellett a standardnak, ezért az öreg roderick megbeszélte a fiával, hogy igazolja le az újpest. megtettük.... játszott 1 meccset, utána eladtuk standardnak, vagy kölcsönbe, nem emlékszem már, így FIFA mivel hivatalos mi igazoltunk élő szerződéssel rendelkező játékost, minket bűntett meg. de ez csak egy tipp, elég nagy káosz volt akkoriban (is). amugy a vezetők már sztem rég tudnak a banról, ehhez képest idén nyáron már volt két igazolásunk, meg kölcsönszerződés is. szóval majd ezért is jön egy bünti, vagy visszavonják a frissen szerzett játékosok regisztrálását. a vicc az, hogy nem is lesz egy kezdőre való playerünk. csomó kölcsönben lévő játékos visszament a klubjához (pl lencse), van aki eligazolt (litauszki), van aki befejezte (kabát) érdekes lesz, eléggé meg fog suhintani a kiesés szele.