FC Barcelona and Atletico Madrid have reached an agreement of around 22M for the transfer of Luciano Vietto(22). Luciano Vietto has been convinced to by Luis Enrique to be the 4th striker hence are the negotiations now in final stages. [md]
Most nézek Villarrealos és Atmás összefoglalókat, nem is olyan pici, mint amilyenre emlékeztem. A sebessége nagyon jó, elég technikás is, jól helyezkedik, viszont ez a gyerek rém gyenge befejező..

Nyilván az Atmás időszaka is arról árulkodott, hogy nem a legjobb, de a Villarrealban is bődület miket kihagy. Az MSN taníthat neki pár dolgot végülis, meg Suárez se volt a legjobb befejezők közt 5-6 éve, és az évek során javult csak szép lassan a gól/lövés aránya, de mi jelenleg egy 4. számú támadónál nem tudom, hogy ezt a fejlődést ki tudjuk-e várni.. Na mindegy, ha jön, én örülök neki, mert szimpatikus a játék szinte minden elemében ezen kívül, de nem érzem túl biztos megoldásnak. Kényes szitukban nem hiszem, hogy bedobja majd Lucho.
visca el barca írta:telloért állítólag kapunk 7 milliót a fiorentinától
Adrianot is eladjuk a Besiktasnak úgy néz ki, de róla már voltak ilyen hírek.. Szerintem ingyen megy végül, csak erősködünk, hátha kapunk valami. Ha az is létrejön, akkor már csak Verma van hátra, Douglas úgyis marad mozizni még.