Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly a Rómával játszottunk.S.Agüero írta:Augusztus 10-én lesz a Gamper Kupa a Sampdoria ellen.
Velük már játszottunk pár éve, nem? De lehet a tavalyi(?) Fiorentinával keverem.
Augusztus elején/középén szokott lenni, és mivel 6-án még a Poollal játszunk, gondolom 12-én vagy 13-án lesz a Gamper.Alexandro írta:Sziasztok!
Valaki tudja, hogy mikor lesz/mikorra várható az idei Gamper kupa?
Előre is köszönöm.
Messias2 írta:Official: Barcelona will play a friendly against Al-Ahli in Doha, Qatar, on Tuesday 24 May, as part of current shirt sponsor deal
Legalább Xavi találkozik a fiúkkal...
Logika a pénz világában ritkaság.defender3 írta:Ha csak abból indulok ki, hogy idén nyáron lesz EB, Copa meg még Olimpia is ahol érintettek leszünk. Logikus döntés volt, hogy nem megyünk sehova.
Ez miatt amúgy hatalmas pacsi a vezetőségnek. Így is össze-vissza lesz most az előszezon, kb a 2/3-ában a keret fele nem is áll majd Lucho rendelkezésére, szóval jó döntés, hogy ennek fényében nem utazgatjuk körbe a világot. Nyilván pár milliótól elesünk így, de ha ez kell az alapos felkészüléshez, ám legyen.Nero. írta:Idén nem lesz sem ázsiai, sem amerikai túra...
Kicsi a bors, de erőslui1698 írta:Az mi, hogy a River kapusa akkora, mint Iniesta...
ott van mindig jobb oldalt felül kiírva az oldalon h mi közvetítiBFC írta:Köszöntem.