Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jah, mindenhol TV2-t írnak, de ha hivatalos lenne, már csomó helyen lehetett volna olvasni. állítólag akarnak egy sportcsatornát indítani a régi sport klubos vonallal, de ennek semmi nyoma... valszeg durván megy a licit, a diginek az élete múlhat ratja, mert ha ezt is elbukják, akkor az olasz/franciu/belga/holland focival hamarosan lehúzhatják a rolót...Alfa írta:Sajtóhírek szerint a TV2 vette meg a jogokat, de ha jól tudom még hivatalos megerősítés nincs.balinteer írta:Srácok, valaki nem tudja, hogy melyik adó fogja a 16/17-es PL szezont közvetíteni? 2 hét múlva indul a bajnokság és még semmi hivatalos infót nem találtam.

Sajtóhírek szerint a TV2 vette meg a jogokat, de ha jól tudom még hivatalos megerősítés nincs.balinteer írta:Srácok, valaki nem tudja, hogy melyik adó fogja a 16/17-es PL szezont közvetíteni? 2 hét múlva indul a bajnokság és még semmi hivatalos infót nem találtam.

Ha 30+ gólt várnak tőle, mint amit a franciáknál termelt, akkor biztos.PCsabi írta:Ha már Ibra, szerintem sokak várakozásához képest gyengébb lesz a PL-ben.
Én is bizonyos határ alá mondtam volna, így kiestél.PCsabi írta:Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt leszBob_Marley írta:Kár hogy kanty ritkán van fent, szívesen fogadnék revans gyanánt arra hogy Ibra hány gólt rúg majd.![]()

kérem szépen ez az abszolut biztonsági fogadásPCsabi írta:Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt lesz

Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt leszBob_Marley írta:Kár hogy kanty ritkán van fent, szívesen fogadnék revans gyanánt arra hogy Ibra hány gólt rúg majd.![]()

Coquelin. A mai edzésen védő voltTromort77 írta:Így a big fuckin german kiesésével érkezik majd valaki?
Arsenal are set to make an improved offer for Alexandre Lacazette worth more than €40m in the coming days, according to tomorrow's L'Équipe.PCsabi írta:
Amúgy Wenger a legnagyobb troll, 35 millió eurót ajánlott Lacazette-ért, amit a Lyon természetesen elutasított.
Valahol el kell indulniPCsabi írta:Kizártnak tartom.Tromort77 írta:Így a big fuckin german kiesésével érkezik majd valaki?
Amúgy Wenger a legnagyobb troll, 35 millió eurót ajánlott Lacazette-ért, amit a Lyon természetesen elutasított.

Kizártnak tartom.Tromort77 írta:Így a big fuckin german kiesésével érkezik majd valaki?
Tipikus modern kozeppalyas szerintem, jol tamad, jol vedekezik. Teljes meccserol csak highlight videon lattam enis egyelore - de mar beszereztem az eddigieket, holnap atporgetem ha tudom -, "eloben" csak 25-30 percet tudtam nezni, akkor kevert mindenfele, de azt nagyon jol. Remelem hasznalja majd Klopp jovore, en latok a gyerekbe fantaziat. De te ne eld bele magad, en Cant is komalom..Tromort77 írta:Ejaria ... Viszont én úgy olvastam, hogy támadóbb szellemű középpályás inkább. Na de majd a következő meccsen megnézem én is.
Ezt koszi, akkor ra is kulon figyelni fogok jovore.Tromort77 írta:Wijnaldum...
Ne is mondd, pedig egesz nyaron azert drukkoltam, hogy menjen.. Meg mindig nem adtam fel a remenyt, hatha - az esely ra kb 0,01%. Mondanam, hogy sebaj, majd jon hozzank Raketa helyett idovel, de annyi ifink van most, hogy remelem nem kell jonnie..Tromort77 írta:Egyébként Mahmoud Dahoud volt a fő opció, de mivel ő nem volt elérhető
Szép lövés.PCsabi írta: Hát, ez még várat magára
Hát, ez még várat magáraTromort77 írta:én már amikor a Newc leigazolta írtam, hogy 2-3 év max és nagy PL csapatban fog kikötni
Jesus 13 millió fontot ér.palesz77 írta:Joe Allan a Stokeba igazolt. Sajnalom, en valamiert komaltam, jo csere volt szinte mindig.
Ejaria-t sajnos nem láttam. Viszont olvastam róla meg hallottam, hogy elég lenyűgözően játszott már a B-ben is. Egyébként 9 évig az Ágyúsok akadémiáján fejlődött. Most annyira lenyűgözte Kloppot, hogy profi szerződést fog kapni. Viszont én úgy olvastam, hogy támadóbb szellemű középpályás inkább. Na de majd a következő meccsen megnézem én is.Tromort77, Wijnaldumrol tudnal kicsit irni? Mikben jo, mikben kevesbe, mit lehet tole varni, hol fog jatszani szerinted? Amugy nem tudom neztel-e felkeszulesi meccseket, van egy Ejaria nevu srac, kozeppalyas o is, vkp fele, eszmeletlen jo mozgasa van. Ra kivancsi leszek, nagyon eretlen meg, de amit lattam az tetszett.
Nekem azért tetszene egy Mahrez - Özil - Sánchez középpályaTromort77 írta:Stílusában nem tudom mennyire illene az Arsenalba. Ő a gyorsaságából él, cselezni is főként lendületből szokott. Labdatartós, szűkebb védelem ellen szerintem nem érne olyan sokat. Nyílván erősítés lenne, de nem hinném, hogy annyira nagyon beválna.