Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly nem tudtam követni, majd idén megpróbálom, kíváncsi vagyok hogy megy neki most. Jókat olvastam róla egyébként, ebben a szezonban remélhetőleg több Southampton meccs elé sikerül majd odakeverednem..messideco írta:Clasie nincs a listádon?
A Dortmundban is ott játszott általában, ritkán volt ő a középső ember. Nekem konkrétan nem is rémlik olyan, WhoScored szerint 2-szer volt 4-2-3-1-ben középső ember, amúgy mindig az egyik szél, vagy 4-3-3-ben szélső. Onnan húzott befele, meg szervezett tavaly is, nem is akárhogy, fekszik neki az a poszt nagyon.visca el barca írta:az örmény túl jó játékos ahhoz, hogy szélen elpazarolják, rooney meg nem is szélre való. mondjuk zsozé pont olyan kaliber h simán kivágja az angolt a kezdőből ha úgy látja jónak. mondjuk még csak 30 éves, de sztem már rég túl van a csúcson,
az örmény túl jó játékos ahhoz, hogy szélen elpazarolják, rooney meg nem is szélre való. mondjuk zsozé pont olyan kaliber h simán kivágja az angolt a kezdőből ha úgy látja jónak. mondjuk még csak 30 éves, de sztem már rég túl van a csúcson, igazából 2 éve csak árnyéka önmagának... igaz a kis 10 góljait mindig meglövi, de ennek a 90%-a bünti....palesz77 írta:Én amiket olvastam, az alapján 4-2-3-1-ben az első 4-es úgy lesz, hogy Martial-Rooney-Miktárzsán; Ibra. A felkészülési meccsek alapján meg olvastam olyan véleményt is, ami szerint Rooneyt nem kell sokáig a kezdőbe várni..Kíváncsi leszek, Rashford igazából mindenhova bedobható előre, pont mint Martial, perc juthat neki is bőven. Mata ugye elég kérdőjel, Joséval nem ápolnak túl baráti viszont emlékeim szerint, de játszani meg jól játszik, szóval nem hiszem, hogy eladják..
elfoglalják a méltó helyüket a 10-15. hely között. max majd a WHU, everton duo vmelyikével küzdenek a 7-8. helyértmessideco írta:Mit jósoltok a következő szezonra a címvédőnek?
Mahrez ha megy szerintem akkor az Arsenalba. Bár most arról olvasni,hogy Wenger Draxlert szeretné...véleményem szerint jobban illene az Arsenalba egy hajszállal a német.messideco írta:Igazolgat a Leicester is, most a lengyel Bartosz Kapustkát vették meg, talán számolnak Mahrez távozásávalEddig egy jó kapust (Zieler), két noname középhátvédet, Musat és Mendyt igazolták, kicsi a bukás esélye szerintem.
Mit jósoltok a következő szezonra a címvédőnek?
jah, mindenhol TV2-t írnak, de ha hivatalos lenne, már csomó helyen lehetett volna olvasni. állítólag akarnak egy sportcsatornát indítani a régi sport klubos vonallal, de ennek semmi nyoma... valszeg durván megy a licit, a diginek az élete múlhat ratja, mert ha ezt is elbukják, akkor az olasz/franciu/belga/holland focival hamarosan lehúzhatják a rolót...Alfa írta:Sajtóhírek szerint a TV2 vette meg a jogokat, de ha jól tudom még hivatalos megerősítés nincs.balinteer írta:Srácok, valaki nem tudja, hogy melyik adó fogja a 16/17-es PL szezont közvetíteni? 2 hét múlva indul a bajnokság és még semmi hivatalos infót nem találtam.
Sajtóhírek szerint a TV2 vette meg a jogokat, de ha jól tudom még hivatalos megerősítés nincs.balinteer írta:Srácok, valaki nem tudja, hogy melyik adó fogja a 16/17-es PL szezont közvetíteni? 2 hét múlva indul a bajnokság és még semmi hivatalos infót nem találtam.
Ha 30+ gólt várnak tőle, mint amit a franciáknál termelt, akkor biztos.PCsabi írta:Ha már Ibra, szerintem sokak várakozásához képest gyengébb lesz a PL-ben.
Én is bizonyos határ alá mondtam volna, így kiestél.PCsabi írta:Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt leszBob_Marley írta:Kár hogy kanty ritkán van fent, szívesen fogadnék revans gyanánt arra hogy Ibra hány gólt rúg majd.![]()
kérem szépen ez az abszolut biztonsági fogadásPCsabi írta:Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt lesz
Velem fogadhatsz, szerintem 20 gól alatt leszBob_Marley írta:Kár hogy kanty ritkán van fent, szívesen fogadnék revans gyanánt arra hogy Ibra hány gólt rúg majd.![]()