palesz77 írta:Joe Allan a Stokeba igazolt. Sajnalom, en valamiert komaltam, jo csere volt szinte mindig.
Jesus 13 millió fontot ér.
Örülök, hogy a Stoke-ba ment. Jó lesz ott elnézegetni.
Tromort77, Wijnaldumrol tudnal kicsit irni? Mikben jo, mikben kevesbe, mit lehet tole varni, hol fog jatszani szerinted? Amugy nem tudom neztel-e felkeszulesi meccseket, van egy Ejaria nevu srac, kozeppalyas o is, vkp fele, eszmeletlen jo mozgasa van. Ra kivancsi leszek, nagyon eretlen meg, de amit lattam az tetszett.

Ejaria-t sajnos nem láttam. Viszont olvastam róla meg hallottam, hogy elég lenyűgözően játszott már a B-ben is. Egyébként 9 évig az Ágyúsok akadémiáján fejlődött. Most annyira lenyűgözte Kloppot, hogy profi szerződést fog kapni. Viszont én úgy olvastam, hogy támadóbb szellemű középpályás inkább. Na de majd a következő meccsen megnézem én is.
Wijnaldum... Imádom azt az embert, bár nem is csoda. Nem lehet nem szeretni egy olyan embert aki egy meccsen a fantasy kapitányodként 4 gólt ver és hozzá segít egy rahedli pénzhez.
Komolyra fordítva, én már amikor a Newc leigazolta írtam, hogy 2-3 év max és nagy PL csapatban fog kikötni. De felülmúlta a várakozásaimat rendesen. A Newc-t eléggé a hátán húzta. Volt idő amikor eltűnt a szezonban de ebben a pocsék Newcastle-ben ez nem csoda.
Támadó kp, aki szeret a szélekről indulni és érkezni a kapu elé. Nagyon agilis, iszonyat jól cselez. Nagyon jó érzéke van tisztára hozni magát pár védővel a nyakán is és képes jó indításokra is. Kitűnő érzékkel érkezik a kapu elé(sok gólját úgy szerezte, hogy kivárt az utolsó pillanatig és lendületből robbant be a beadásra, megelőzve vele a védőt, nagyon jól érzi ezt) és kp létére nagyon jó befejező. 175cm, de ahhoz képest jól fejel is.
Baromi kreatív de pont ez a hátránya is, sokszor szétszórt és esztelen. Viszont így is 85%osan passzol ami a PL-ben abszolút kiemelkedő. Viszont védekezésben van hová fejlődnie.
Newc-ben rá épült minden, hatalams területe volt. Egy Klopp féle rendszerben nem tudom mennyire fog tudni teljesíteni, elég nagy lépcső lesz megugrani, de Klopp szerintem be fogja tudni törni. Sajnálnám, ha hátrébb vonná egy sorral. Sima osztogató kp-ként elvesznének az igazi előnyei.
A legfőbb gond a konkurencia. De úgy el tudom képzelni, hogy ő balszél, Coutinho középen, jobboson meg Mané. Őket meg összevissza rotálja Firmino-val és Lallana-val.
Azt ki is hagytam, hogy 3-4 poszton bevethető, szóval sok lehetőséget is nyújt.
Egy év alatt alkalmazkodott a PL-hez ami igen ritka. Egy Pool szintű csapatban aztán tényleg szárnyalhat. Ennyi pénzért aprópénz volt nekik.
Egyébként Mahmoud Dahoud volt a fő opció, de mivel ő nem volt elérhető így jött a képbe Wijnaldum.
Boccs, de sok lett, maradhat?