PCsabi írta:Ha már Ibra, szerintem sokak várakozásához képest gyengébb lesz a PL-ben.
Ha 30+ gólt várnak tőle, mint amit a franciáknál termelt, akkor biztos.
Ibra nem felejtett el focizni, még mindig klasszis, emiatt kétlem, hogy nagyon befürödne teljesítményre.
Illetve Ibra fő célja a hype volt, most a United ott tart, mint a Real Calderón után.
Rakat középszer, semmi igazi normális rendszer és megy a szenvedés.
Realnak is kellett egy Ronaldo, Kaká, Benzema, Xabi Alonso stb igazolások tömkelege elsőnek ( majd folyamatosan a többi is), hogy visszatérjenek teljesítményben és hírnévben meg médiafelhajtásban is a legjobbakhoz, mert nem Fernando Gagoról meg Lassana Diarráról cikkeznek a lapok naponta...
Ibrahimovicnál nagyobb nevet meg nem is tudtak volna szerezni erre a célra, illetve sztem a teljesítménye se fog lefelé kilógni.
Ha meg Pogbát is leakasztják az már több, mint jó kezdésnek.
A másik fontos illető meg Mourinho, a Realnál is ő kezdte el kirángatni a szarból a csapatot, lett egy tiszta, rendes rendszer minden szinten, ami jól átlátható volt és nem csak a katyvaszban lévő szenvedés ment. Látszott is idővel a fejlődés.
Sztem Mourinho fix összekapja majd a Unitedet is, a kérdés, hogy túl tud-e lépni saját magán, az 1 gólos előny őrizgetésén, illetve nem-e esik szét körülötte minden megint a 3. vagy 4. évében.
Egy komoly alapot fog adni a csapatnak illetve a klubnak, a kérdés, hogy vele feltudnak-e érni a csúcsra, vagy ahhoz már egy másik edző kell-e majd, mint a Realnál...