Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha te két év alatt öt fontos kupából nem érted, vagy nem kapisgálod a jövőt, vagy az edzői minőséget, az nem az én problémám. Olyan emberről beszélünk, aki egy dupla nullának tartott Mathiue-ből bebizonyított nekünk egy korrekt játékost, a kirúgás szélén álló Sergi Robertobol meg közönség kedvencet csinált. Fogott egy világtalan Messit és megnyerette vele az 5. Aranylabdáját, egy vérmes macska Suarezből pedig csapatjátékost csinált és személyiségileg szintén a korrekt jelzővel illethető szintre vitte, pedig ha valaki, hát őt aztán megutálta az egész világ.ntibi67 írta:Köszönöm,hogy szócsöve vagy másnak és a gondolatait is te tudod megmagyarázni!
Azt is köszönöm,hogy előjött a írói vénád és hozzáköltesz az írásomhoz (tök balf"sz pali)
Én a jövőről írtam,te meg a múltról.Nehezen értem az összefüggést.
Az meg hogy nem érted,mi volt a mondandóm,ráadásul számomra elfogadhatatlan stílusban illetsz jelzőkkel engem és az írásomat,téged minősít!
Valószínű nem láttad élőben meccseket.Arra utaltam,hogy milyen elszántsággal játszottak a fiatalok,akikhez még csatlakozni fognak az új szerzemények is.Ezzel kapcsolatban fogalmaztam meg a véleményem!
aztán ha meg nem jönnek be a ezek a játékosok akkor majd legalább lehet savazni az edzőt, h mi a francnak kellett őket játszatnintibi67 írta:Tele lett a keret,tetrekész,bizonyítási vágyban égő,fiatal játékosokkal.
Ha ezt Lucho nem tudja kiaknázni,nem is való Barca edzőnek.
Biztos tudnom kellene ez mit jelentMQuCsabi írta:Ez most nagyon Samperesre sikerültTele lett a keret,tetrekész,bizonyítási vágyban égő,fiatal játékosokkal.
Ha ezt Lucho nem tudja kiaknázni,nem is való Barca edzőnek.
Mindannyian tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent. Nevetséges, hogy hülyének nézik a klubbot.palesz77 írta:Vermaelen (30) has agreed to sign for Roma only left is a deal with Barca. Roma prefer a loan deal with an option to buy for €8M. Vermaelen has agreed to lower his €4M salary with Barca should he sign for Roma. An agreement will be reached in the coming days. [Gazzetta]
Ha győztes típus (nem jutott volna el idáig ha nem) és tényleg a Barca a kedvenc klubja, akkor biztosan nem akar elmenni. Legalábbis én biztosan nem tenném a helyébenpalesz77 írta:Amiben meg meg titkon bizok az az, hogy Arda augusztus vegeig rajon, hogy nem sok sot fog megenni iden se, es megis lelep a nyaron. Sajna nem sok eselyt latok ra, de jobban jarna mindenki szerintem.
Ez mondjuk meg mindig nem igaz, akkor is megoszlott a forum, Bob peldaul folyamatosan hangoztatta, hogy Bravot a kezdobe kell tartani, Hajnesz is ezt irta vegig, VEB es Recrea is talan, Hanklee, Messideco, meg meg joparan.Nero. írta:Mondjuk érdekes, mert tavaly pont ilyenkor én voltam az egyetlen Bravo párti a fórumon, akkor mindenki a kezdőbe követelte MatSot, hiszen Bravo már túl öreg.
Ja, es elt is vele, mert eleg jol jatszott mindket meccsen - itt a vegere leeresztett, az igaz. Mondjuk te mar 0 perccel a hata mogott eladtad volna, szoval ertheto a "dontesed"..Samper írta:Tényleg, Gomesnek meg kéne adni a lehetőséget. D. Suarez már megkapta.
Azért ezt így kijelenteni elég merész, most a nyáron ha jól emlékszem Bravo egy meccsen 2 gólt is bepotyázott a Chile-ieknél.Subinho írta:Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!
Rohadtul igaza van abban palesznak, hogy Bravo detto ugyanezt csinálja, de eddig még csak a német lett ilyenért fikázva. Azt pedig mindenki elfelejti, hogy milyen szerepe volt a BL-győzelmünkben. Igaz, hogy ősszel volt néhány megingása, de utána egy szavunk sem lehetett rá.hau30 írta:
Megbízhatóbbnak tartom én is Bravot, de úgy érzem MATS-ban jobban benne az a bravúr faktor amiket mondjuk a 2014/15-ös BL szezonban is bemutatott. Ezek egy-egy alkalommal sorsdöntők lehetnek, vagy akár szezondöntők is,ha olyan a meccs. Buffonos hasonlat teljesen ül. Fizikai állapota Bravonak szenzációs! Simán van benne még több is,mint 2-3 év. Mindenesetre majd kiderül. Amúgy nem hiszem el, hogy LE-t sarokba lehet szorítani követelőzéssel és ezt a német is tudja szerintem. Lehet hápog a történet.Ha pedig tényleg troll módjára viselkedett,akkor lehet éppen emiatt marad Bravo első számú,mivel nem engedheti meg magának LE, hogy úgy tűnjön nem Ő a boss. Lényeg semmilyen formában nem szenved kárt a klub. Az azért durva lenne,ha mondjuk a City kipengetne 80 millát MATS-ért.
Megbízhatóbbnak tartom én is Bravot, de úgy érzem MATS-ban jobban benne az a bravúr faktor amiket mondjuk a 2014/15-ös BL szezonban is bemutatott. Ezek egy-egy alkalommal sorsdöntők lehetnek, vagy akár szezondöntők is,ha olyan a meccs. Buffonos hasonlat teljesen ül. Fizikai állapota Bravonak szenzációs! Simán van benne még több is,mint 2-3 év. Mindenesetre majd kiderül. Amúgy nem hiszem el, hogy LE-t sarokba lehet szorítani követelőzéssel és ezt a német is tudja szerintem. Lehet hápog a történet.Ha pedig tényleg troll módjára viselkedett,akkor lehet éppen emiatt marad Bravo első számú,mivel nem engedheti meg magának LE, hogy úgy tűnjön nem Ő a boss. Lényeg semmilyen formában nem szenved kárt a klub. Az azért durva lenne,ha mondjuk a City kipengetne 80 millát MATS-ért.Subinho írta:Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!
22 évesen jött ide, védhet a teljes BL szezonban... Szal kicsit vegyünk már vissza az arcból kérem!!! Ha nem tetszik, mehet, nem kell itt szenvednie... Nehogy már egy olyan ember igya meg a levét a kis huszonéves kamasz hisztinek, aki szó nélkül teszi a dolgát és mellé még hiba nélkül is!!! 33 éves. És??? Buffon mennyi??? 2-3 jó éve még biztos van... Nálam egyértelmű, amig magabiztos, a német meg bakira hajlamos, Bravo az első számú kapus és ha Stegen reklamál, akkor Bravo legalább a BL-ben is védhet!
Remélem LE lerendezi a kiskölyköt, pl. védtél a bajnokségban amikor Bravo sérült volt, nem voltál jó.... Akkor? Ennyi! Menj dolgodra.
Tényleg, Gomesnek meg kéne adni a lehetőséget. D. Suarez már megkapta.P.U.Y.O.L. írta:Gomes, Digne, D. Suarez triónak jó sok lehetőséget adtál a bizonyításra, de ha szerinted menniük kell máris akkor nincs mit tenni...Samper írta:Ter Stegen, Bravo, Piqué, Mascherano,Alba, Umtiti, Marlon, Rakitic, Busquets, Samper, Iniesta, SR, Rafinha,Messi, Suarez,Neymar,Munir.
A többi: levesbe.
Gomes, Digne, D. Suarez triónak jó sok lehetőséget adtál a bizonyításra, de ha szerinted menniük kell máris akkor nincs mit tenni...Samper írta:Ter Stegen, Bravo, Piqué, Mascherano,Alba, Umtiti, Marlon, Rakitic, Busquets, Samper, Iniesta, SR, Rafinha,Messi, Suarez,Neymar,Munir.
A többi: levesbe.
24 éves kiskölyök...Észnél vagy?Subinho írta:[quote="hau3
Remélem LE lerendezi a kiskölyköt, pl. védtél a bajnokségban amikor Bravo sérült volt, nem voltál jó.... Akkor? Ennyi! Menj dolgodra.
Ezzel a kapuskérdéssel az a helyzet, hogy Bravo magabiztos, nem hibázik, nyugodt vagyok, ha ő áll a kapuban, Stegen meg olyan, mint VV volt, nagy bravúrok, mellette gyermeteg hibák!hau30 írta:A helyzet az mindenképpen jó a Barca-nak, ami van kapus kérdésben.
LE tuti levakarja magáról a követelőzést bármelyik is áll elő, hogy első számú akar lenni. Innen nem tűnik nyámnyila edzőnek.
Tegyük fel most igazságosság elvén haladva úgy dönt, hogy MATS az első számú és mostantól a bajnokságban a német véd. Erre Bravo mondja okés én megyek. 40 milla nem kevés, ha megveszik. Ha nem veszik meg,akkor pedig marad egy jó kapus. Ja motíválatlan!!! Jól van akkor MATS véd a BL-ben és kupában is.
Fordítva?
Ugyanez, csak esetleg 80 millát kaszálunk.
Az öltözői hangulaton biztos nyomot hagyna, de azért nem lenne katasztrófa. Egyikük sem lehet a hoppmester az öltözőn belül,valahogy nem azoknak a karaktereknek tűnnek.Főleg MATS nem. Szóval előbb-utóbb elüllne a feszültség. Érvényes szerződésük van és ez a lényeg. Nehogy már a lekvár rakja el a nagymamát!!!
munir 2 (?) éve is lehozott egy zseniális előszezont, főműsoridőben meg nem muzsikált túl jól...Samper írta:Vétek lenne Munir elé hozni az ólommadár Mario Gomezt. Ötödik csatárként viszont kell egy tehetséges fiatal.
Kivételesen egy olyan hsz amivel egyetértek nagyon biztató a gyerek. De 5. Nem kell, Sandro sem véletlen tavozottSamper írta:Vétek lenne Munir elé hozni az ólommadár Mario Gomezt. Ötödik csatárként viszont kell egy tehetséges fiatal.
Nekem teljesen mindegy, csak focit csináljunk meg címeket nyerjünk, ahogy eddig. Lesz jó kapus 5 év múlva is, ráadásul nekünk hosszú évek óta most van először világklasszis kapusunk, előtte kb. sose volt, mégis jöttek eredmények.S.Agüero írta:De azt is nézni kell egy szurkolónak, hogy mi lesz 5 év múlva. Nem mindegy, hogy itt van egy MAtS 29 évesen, vagy Bravo kiöregedett, és nézhetünk új kapust...