Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Na ez már egy olyan tulajdonság, ami kiemeli és óriási adu a kézben. Lehet a francia technikásabb, de a mai fociban a gyorsaság az egyik legfontosabb tulajdonság és Alba psizok gyors.MQuCsabi írta:Az lehet, hogy Alba kiemelkedő a posztján, de Digne szerintme sokkal jobb lehet nálunk. Alba sokat köszönhet annak, hogy bárkit megfut bármekkora hátrányból szinte. Emellett azért sem támadásban sem védekezésben nem akkora mágus szerintem. Digne elég technikás és pontos, emellett, ahogy írták, úgy látszik fejben is nagyon rendben van.
Bob_Marley írta:Biztató volt, jól szállt be egy akkor elég feszült meccsbe, de egyáltalán nem hiszem hogy Albanak "félnie" kellene. Kiemelkedik a posztján a csapat régi magja, nincs semmi ok a lecserélésére. Nem is értem miért "vágyakoznak" erre páran, találni sem találhatnánk nála jobbat. Digne viszont ha tudja ezeket a beszállásokat produkálni akkor egyértelműen átveheti Adriano régi szerepét és jó kiegészítő lehet.
Majd az eldől az idény során hogy milyen szerepet kap.Bob_Marley írta:Biztató volt, jól szállt be egy akkor elég feszült meccsbe, de egyáltalán nem hiszem hogy Albanak "félnie" kellene. Kiemelkedik a posztján a csapat régi magja, nincs semmi ok a lecserélésére. Nem is értem miért "vágyakoznak" erre páran, találni sem találhatnánk nála jobbat. Digne viszont ha tudja ezeket a beszállásokat produkálni akkor egyértelműen átveheti Adriano régi szerepét és jó kiegészítő lehet.
sajnos ez nem LE vakságán múlik, hanem az egóján..recrea írta:Annyira vak nem lehet...visca el barca írta:előre látom, h LE-nél úgyis csak 3. számú balbekk lesz...
És nagyon higgadtan,ami azért nem elhanyagolhatóNormandia írta:Egyetértek és még annyit tennék hozzá, hogy nagyon jól védekezik is. Nem egy kényes szituban mentett tegnap is.Kubla9 írta:Nekem nagyon tetszik ahogy játszik a srác.Nem kapkod,jól helyezkedik,pontosan és jól passzol.Mi kell még? Persze tudom hogy ez csak egy meccs volt de a zavar legkisebb nyoma sincs a palin.
Alba komoly vetélytársat kapott a személyében az biztos.
Annyira vak nem lehet...visca el barca írta:előre látom, h LE-nél úgyis csak 3. számú balbekk lesz...
Egyetértek és még annyit tennék hozzá, hogy nagyon jól védekezik is. Nem egy kényes szituban mentett tegnap is.Kubla9 írta:Nekem nagyon tetszik ahogy játszik a srác.Nem kapkod,jól helyezkedik,pontosan és jól passzol.Mi kell még? Persze tudom hogy ez csak egy meccs volt de a zavar legkisebb nyoma sincs a palin.
Alba komoly vetélytársat kapott a személyében az biztos.
Biztos az volt rajta, Hala Madrid.visca el barca írta:
házas. de sztárfocistához képest elég csúnya neje van. amugy szétvarrásban nálam vidal viszi pálmát, a bal alkarján nem tudom milyen tattoo volt, de látványosan át lett satírozva az egész, hogy ne lehessen látni...
mikor megvettük ilyen volt
http://m.cdn.blog.hu/ba/barcanoticias/i ... /vidal.jpg" target="_blank
most meg ilyen
https://goo.gl/f1yFsr" target="_blank
házas. de sztárfocistához képest elég csúnya neje van. amugy szétvarrásban nálam vidal viszi pálmát, a bal alkarján nem tudom milyen tattoo volt, de látványosan át lett satírozva az egész, hogy ne lehessen látni...recrea írta:Amúgy emberünk házas, vagy sok divatból hord gyűrűt?
Tudom, h itt is vannak páran köztünk, de a jelenlevők mindig kivételek Ezeknek a mai fiataloknak ki hazudta azt, h jól áll az ecsetfej meg szétvarrt színes alkar?visca el barca írta:ő is előbb jött vissza, 5 nappal a kijelölt idő előtt. (9-én kellett volna).
jól szétplasztikázták, teljesen megváltozott a füle is meg az orra is lusta vagyok régi képeket nézni, de neki a fülei pl teljesen elállóak voltak, most meg rá sem ismerni
https://pbs.twimg.com/media/CpAAu4-UMAAh11V.jpg:large" target="_blank