mess2009 írta:
Denis Suarez jól mozgott? én azt láttam, hogy : elsodorják, lefutják, átverik, lemarad.....
Matyiról nem vitatkozom, valóban volt két ordító hibája de illenék némi relativitással szemlélni a játékát, mert a középpályán eladott lasztikkal a szélvészgyors csatárok ellen senkinek nem volt nem lett volna esélye, és mert neki legalább volt néhány szép szerelése is.
Azért a kettő nem zárja ki egymást. Denis mozgása talán a legjobb volt a többiek közül. Persze szoknia kell még a közeget, de benne abszolút látni a Barcelonához való mentalitást, meg a stílust, nem úgy, mint a törökben.
Az, hogy elnyomták, abban meg semmi nincs. Angolok keményebben játszanak, ott a fizikumnak nagyobb a szerepe.
mess2009 írta:
Vidal-Sergi R. : Vidal (még?) nem jó szélő védő de SR. sem lesz az soha. sőt megkockáztatom: az a "mindenhová jó" szerep amibe LE. belekényszeríti oda vezethet, hogy egy tipikus cserjátékos szinten marad.
Ezzel meg nagyon egyetértek. SR-t én se pazarolnám el a jobb oldalon, nem szeretném boncolgatni miért, leírtam már egy párszor, de mivel a középpályán viszonylag sokan vagyunk, és látva, hogy Vidal elég gyatrán játszik, így muszáj lesz idén JHV-t játszania.
Nem értem a vezetőséget, hogy miért nem próbáltak megszerezni egy több éve poszton játszó játékost. Ehelyett még itt a reménytelen török, és idehoztak egy André Gomest.
Ne legyen félreértés nincs bajom a portugállal, de ahelyett, hogy egy Munir képességű Viettot hajkurásztunk, ahelyett igazán kereshettünk volna egy JHV-et. Azért azt jegyezzük meg, hogy a fórumon igazán 3-4 ember gondolta úgy, hogy az Sr-Vidal páros majd megoldja, a többiek - köztük én is - egy percig nem gondolták komolyan.
Lehozni lehet lefogják a posztot, megoldhatnak meccseket, de ez hosszú távon nem fog menni, ennél több kell.
Mondom ezt úgy, hogy senkit nem szeretnék leírni, meg megmondóembert játszani, de úgy érzem, hogy ez kevés lesz ezen a poszton.