Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Előbb aláírják a szerződést Cillessennel, utána mehet a Citybe. A nyitányon bekapott két gól után hamarabb fog lecsendesedni a hörgés, mint ha a mai meccset gól nélkül hozta volna le. Cillessen vételára alacsonyabb lesz, mint Bravo eladási ára - a fizetése viszont alighanem magasabb.palesz77 írta:Ennek meg mindig a Marca a forrasa, a Mundo meg abbol irt cikket. Nem kell tul komolyan venni szerintem.
Konkrétan szerintem azért van hogy elrémitse az érdeklődőket.Normandia írta:Gondolom a kivásárlási ár sem véletlenül annyi amennyi. A 80 milla azt jelenti, hogy MATS-ban látja a jövőt a Barca és eszeágában sincsen eladni. Ennyit meg senki sem fizetne érte. Nem véletlen ez az összeg.
12 milla, ha jól emlékszem...Normandia írta:Annak idején mennyiért vettük?Tromort77 írta:Oké, hogy elszabadultak az árak, de senki nem fog 40 millát fizetni egy 33 éves kapusért. Főleg úgy, hogy nyílvánvaló, hogy el akar menni. Sose volt rabszolga tartó a klub, aki menni akar az mehet nyugodtan. Teljesen korrekt a 25-30 millió körüli ár.
Annak idején mennyiért vettük?Tromort77 írta:Oké, hogy elszabadultak az árak, de senki nem fog 40 millát fizetni egy 33 éves kapusért. Főleg úgy, hogy nyílvánvaló, hogy el akar menni. Sose volt rabszolga tartó a klub, aki menni akar az mehet nyugodtan. Teljesen korrekt a 25-30 millió körüli ár.
az, hogy Neked mi jó az lényegtelen... hartról abban a pillanatban lehetett tudni, hogy nem fog védeni mikor guardiolat kinevezték. TS-nek meg miért nem lenne jó? 2 évig védhetett volna minden meccsen, talán még egy PL is leesett volna neki, aztán 2 év után visszajön és halálra nyeri magát újra itt..Kovbal88 írta:Ha viccelsz, akkor tetszik a poén. Viszont, ha komolyan gondolod akkor:visca el barca írta:egyértelmű h TS-t kölcsön kellett volna adni a citynek két évre, ez mindenkinek tökéletes megoldás lett volna.
- Stegennek
- Hartnak
- Nekem
visca el barca írta:2001 buffon, parmaFeast4 írta:Most vitatkozhatunk itt az árról de akkor egy kérdés mennyibe fajt a valaha volt legdrágább kapus?Na?juve 52 millió
2011 neuer sálkebayern 30 millió
2001 toldo fiorentinainter 26.5 millió
Mert kerek-perec kijelentette, hogy vagy o véd a BL-ben is, vagy megy.Kovbal88 írta:Ha viccelsz, akkor tetszik a poén. Viszont, ha komolyan gondolod akkor:visca el barca írta:egyértelmű h TS-t kölcsön kellett volna adni a citynek két évre, ez mindenkinek tökéletes megoldás lett volna.
- Stegennek
- Hartnak
- Nekem
csak így kapásból nem annyira tökéletes ez a megoldás.
Viszont Bravo távozása is egyedül a Citynek tökéletes és Stegennek a Barcának már annyira nem.
Amúgy valaki tudja, hogy miért akar elmenni Bravo??
Ha viccelsz, akkor tetszik a poén. Viszont, ha komolyan gondolod akkor:visca el barca írta:egyértelmű h TS-t kölcsön kellett volna adni a citynek két évre, ez mindenkinek tökéletes megoldás lett volna.
2001 buffon, parmaFeast4 írta:Most vitatkozhatunk itt az árról de akkor egy kérdés mennyibe fajt a valaha volt legdrágább kapus?Na?
olyan nincs, ez nem kívánságműsor. ha meg kell a citynek, fizessenek ki érte 80 millió eurót és mehet.Subinho írta:esetleg nem akar visszajönni és akkor mi van???
Ha mégis igaz a 16 és a 9, akkor gyakorlatilag Európa egyik legjobb kapus +7 misiért távozik. Ebből legalább 30 misi hasznot kellett volna kivenni, azaz 40-ért megy és max 10 egy cserekapus.... Ha így lesz (remélem nem), akkor ez hatalmas nagy "gratula"!!!!! Kérdés: Alves bele fog-e törődni a "Pinto szerepkörbe"...palesz77 írta:Alvesert 9 milliot irnak, Bravo meg csak a Real vonatkoztatasu Marca szerint megy 16-ert, a tobbi lap 20-25-rol ir. 25 nem lenne szerintem veszes amugy, bar nyilvan a 40-nek jobban orulnek - annak meg megjobban, ha nem menne senki.