Németországi VB 2006
-
- Capitá del Barça
Én ezzel az ifi kérdéssel úgy vagyok, hogy legyen akárhány éves a srác(azért túlzásokba ne essünk), ha nagyon tehetséges, és többször bizonyította már kvalitásait, akkor ott a helye akár a VB-n is.Csereként mondjuk, sztem nem nagy kockázat.De ez csak az én véleményem...
Amúgy meg Erikssonnak szokása kivinni ilyen világeseményekre fiatalokat (ld.Rooney).
Amúgy meg Erikssonnak szokása kivinni ilyen világeseményekre fiatalokat (ld.Rooney).
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Itt nem arról van szó, hogy zseni, az tény, de iylen alapon Dos Santos legalább akkora zseni, még sincs ott a válogatottban és kb. egy idősek, egyikük se játszik még a klubcsapatában, nehogymár ifiből menjen vki válogatottba. Messi esete is más, ő azért a világsztárrá nőtte ki magát, de Walcott még korántsem, sőt mégcsak nem is ismert(én pont ismerem), szal ezért hüyleség. Lehet hogy bejön, de ez felelőtlen döntés volt, ráadásul oylan bizonyított játékosok isszák meg a levét, mint Defoe, Reo-Coker, akik igazán megérdemelnék ohgy ott legyenek.
-
- Capitá del Barça
Láttad már te egyáltalán játszani Theo Walcottot??Nem igen, mert különben nem mondanál róla ilyet.Zseni az a srác, csak még fiatal, és az emberek többsége hallani sem hallott róla.Nagyot fogsz te nézni a VB-n ha beáll...FTorres9 írta:Walcottokat viszenk! Remélem ki is esnek az angolok, nemhogy Defoe-t meg Bent-et vitte volna magával Sven!!!

Nemtudom, hogy milyen front kapta el a szövetségi kapitányokat idén, de ezek megvannak őrülve!!! Nem viszik ki egy bajnok és kupagyőztes csapat szélsőjét Quaresmát
A francia keretben Barthez a kezdő kapus
Nem viszenk ki egy 33 gólig jutó Huntelaart
És még szegény J.Zanettit sem viszik el!!! Bezzeg mások meg ilyen Crouchokat meg Walcottokat viszenk! Remélem ki is esnek az angolok, nemhogy Defoe-t meg Bent-et vitte volna magával Sven!!!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Aminek a legjobban orvendek h Pekerman nagyon bizik Messiben, es elhivta...mert azert egy ilyen hosszu serules utan, nem biztos h egybol jol fog jatszani...
Tiziano Crudeli fan 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
Örülök hogy Iniesta is mehet, mert szerintem nagyon is megérdemli, mivel az utóbbi hónapokban nálam a legjobb formában lévő spanyol középpályás 

Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
-
in to exile
- Mardel
- Jugador d'estrella
Baptista hiányán én is csodálkozok!!A reál sem lenne nélküle a 2.helyen..mostanában ott a húzóember!!És nem mellesleg gólerősebb mint Robinho!!
Node hajrá HOLLANDIA!!
..meg persze a szép játék..

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Fred nekem is az egyik kedvencem, bár a Barçába egy francia csatár jobban illene
.
Edmílson behívásán én nem lepődtem meg, alapembere a bajnokcsapatnak, Európa egyik legjobbjának, simán befért. Sztem jobb, mint Emerson, fiatalabb, egy-két meccsen mindenképp a kezdőbe várom.

Edmílson behívásán én nem lepődtem meg, alapembere a bajnokcsapatnak, Európa egyik legjobbjának, simán befért. Sztem jobb, mint Emerson, fiatalabb, egy-két meccsen mindenképp a kezdőbe várom.
-
- Capitá del Barça
Fred rohadt jóóóó!Szívesen látnám a Barcában is.
Jó a csapatod amúgy.
Kimaradt Roque Junior!Mondjuk való igaz, hogy az a 4 játékos jobb nála.Én a Cris-Lúcio kettősre tippelek középen.Látjátok, Parreira észreveszi ha vki sz.r formában van, és ha vki jó formában van!Nem úgy mint Domenech, vagy még sorolhatnám.Ezért fogja megnyerni a Világbajnokságot Brazília!

Kimaradt Roque Junior!Mondjuk való igaz, hogy az a 4 játékos jobb nála.Én a Cris-Lúcio kettősre tippelek középen.Látjátok, Parreira észreveszi ha vki sz.r formában van, és ha vki jó formában van!Nem úgy mint Domenech, vagy még sorolhatnám.Ezért fogja megnyerni a Világbajnokságot Brazília!

-
- Eurobarca Staff
ööö Perreira már ki hírdette kezdő csapatát valaki be is linkelte asszem ide meg is nézem most elég támadósra sikerült de nem naon emléxem már ráSubinho írta:sztem ez lesz a kezdő
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Subinho
- Director del Fútbol
én is nagyon örülök edmilsonak, jó playa, viszont csodálkozom azon, h baptista nincs a keretben. meg gilberto helyett is gustavo neryt vártam. az meg sztem röhely, hogy fred ott van a keretben. nem hiszem, hogy nincs brazíliában egy tehetséges csatár aki 4. csatárnak kimehetne. tőle luis fabiano is jobb! ha ricardo oliveira egészséges lene... de sajnos nem az!!!
sztem ez lesz a kezdő, mert nem hinném, hogy a VB-n is bevállalja pareira, hogy csak 1 vkp. legyen!
dida - cafu/cicinho - lucio-juan/cris - r.c.; emerson - edmilson/zé roberto - kaká - ronaldinho; ronaldo - adriano/robinho
sztem ez lesz a kezdő, mert nem hinném, hogy a VB-n is bevállalja pareira, hogy csak 1 vkp. legyen!
dida - cafu/cicinho - lucio-juan/cris - r.c.; emerson - edmilson/zé roberto - kaká - ronaldinho; ronaldo - adriano/robinho
-
- Capitá del Barça
A paraguayi keret:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113186&
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113186&

-
in to exile
-
- Capitá del Barça
Á, de örülök Edmílsonnak.
A kezdőben a helye - bár tudom, hogy csak a padon lesz majd Émerson mögött.

-
- Eurobarca Staff
hogy is mondjam.enyhén szólva érdekes "politikát" folytat a francia szövetségi kapitány!kimarad Giuly Mexés meg még vmelyik nagyágyú azt hiszem ÉS Barthezt jelölte első számú kapusnak hát hogy is mondjam Franciaországban sztem nincs még egy ember aki Coupet helyett őt játszatnáminden szavazáson megelőzte Barthezt szúrkolók játokosok szerint is ehhez képest...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Chris
- Capitá del Barça
megvan a brazil is:
Kapusok:
Dida (Milan-ITA)
Júlio César (Inter de Milão-ITA)
Rogério Ceni (São Paulo)
Szélső védők:
Cafu (Milan-ITA)
Cicinho (Real Madrid-ESP)
Roberto Carlos (Real Madrid-ESP)
Gilberto (Hertha Berlim-ALE)
Középső védők:
Lúcio (Bayern de Munique-ALE)
Juan (Bayer Leverkusen-ALE)
Cris (Lyon-FRA)
Luisão (Benfica-POR)
Középpályások:
Émerson (Juventus-ITA)
Gilberto Silva (Arsenal-ING)
Zé Roberto (Bayern de Munique-ALE)
Edmílson (Barcelona-ESP)
Juninho Pernambucano (Lyon-FRA)
Ricardinho (Corinthians)
Kaká (Milan-ITA)
Ronaldinho Gaúcho (Barcelona-ESP)
Csatárok:
Ronaldo (Real Madrid-ESP)
Adriano (Inter de Milão-ITA)
Robinho (Real Madrid-ESP)
Fred (Lyon-FRA)
Kapusok:
Dida (Milan-ITA)
Júlio César (Inter de Milão-ITA)
Rogério Ceni (São Paulo)
Szélső védők:
Cafu (Milan-ITA)
Cicinho (Real Madrid-ESP)
Roberto Carlos (Real Madrid-ESP)
Gilberto (Hertha Berlim-ALE)
Középső védők:
Lúcio (Bayern de Munique-ALE)
Juan (Bayer Leverkusen-ALE)
Cris (Lyon-FRA)
Luisão (Benfica-POR)
Középpályások:
Émerson (Juventus-ITA)
Gilberto Silva (Arsenal-ING)
Zé Roberto (Bayern de Munique-ALE)
Edmílson (Barcelona-ESP)
Juninho Pernambucano (Lyon-FRA)
Ricardinho (Corinthians)
Kaká (Milan-ITA)
Ronaldinho Gaúcho (Barcelona-ESP)
Csatárok:
Ronaldo (Real Madrid-ESP)
Adriano (Inter de Milão-ITA)
Robinho (Real Madrid-ESP)
Fred (Lyon-FRA)

-
-
- Capitá del Barça
Plusz:
Mexikó: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113113
Trinidad és Tobágó: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113120
Angola: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113121
S ma jönnek a brazilok és argentínoké!
Mexikó: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113113
Trinidad és Tobágó: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113120
Angola: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113121
S ma jönnek a brazilok és argentínoké!

-
in to exile
Kluivert már az EB után lemondta a válogatottságot, ugyh az ő neve felse merülhetett a válogatottban!!! Meg ilyen teljesítménnyel amit 2 éve nyújt, azzal még Magyarországra se férne be.
-
- Entrenador del Barça
A japán keret:
kapusok:
Kavagucsi Josikacu (Jubilo Iwata), Doj Joicsi (FC Tokyo), Narazaki Szejgo (Nagoya Grampus Eight)
védők:
Mijamoto Cunejaszu (Gamba Osaka), Alex (Urawa Reds), Nakazava Judzsi (Yokohama F-Marinos), Tanaka Makoto (Jubilo Iwata), Kadzsi Akira (Gamba Osaka), Cuboj Kejszuke Keisuke (Urawa Reds), Komano Juicsi (Sanfrecce Hiroshima)
középpályások:
Nakata Hidetosi (Bolton Wanderers), Nakamura Sunszuke (Celtic Glasgow), Ono Sindzsi (Urawa Reds), Inamoto Junicsi (West Bromwich Albion), Nakata Kodzsi (FC Basel), Fukunisi Takasi (Jubilo Iwata), Ogaszavara Micuo (Kashima Antlers), Endo Jasuito (Gamba Osaka)
támadók:
Janagiszava Acusi (Kashima Antlers), Takahara Naohiro (Hamburger SV), Oguro Maszasi (Grenoble), Tamada Kejdzsi Keiji (Nagoya Grampus Eight) Maki Szejcsiro (JEF United Chiba).
Takahara jövőre a Frankfurtban játszik!
kapusok:
Kavagucsi Josikacu (Jubilo Iwata), Doj Joicsi (FC Tokyo), Narazaki Szejgo (Nagoya Grampus Eight)
védők:
Mijamoto Cunejaszu (Gamba Osaka), Alex (Urawa Reds), Nakazava Judzsi (Yokohama F-Marinos), Tanaka Makoto (Jubilo Iwata), Kadzsi Akira (Gamba Osaka), Cuboj Kejszuke Keisuke (Urawa Reds), Komano Juicsi (Sanfrecce Hiroshima)
középpályások:
Nakata Hidetosi (Bolton Wanderers), Nakamura Sunszuke (Celtic Glasgow), Ono Sindzsi (Urawa Reds), Inamoto Junicsi (West Bromwich Albion), Nakata Kodzsi (FC Basel), Fukunisi Takasi (Jubilo Iwata), Ogaszavara Micuo (Kashima Antlers), Endo Jasuito (Gamba Osaka)
támadók:
Janagiszava Acusi (Kashima Antlers), Takahara Naohiro (Hamburger SV), Oguro Maszasi (Grenoble), Tamada Kejdzsi Keiji (Nagoya Grampus Eight) Maki Szejcsiro (JEF United Chiba).
Takahara jövőre a Frankfurtban játszik!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona