Kicsit azt érzem, hogy néhány embernél már berögzült dolog az, hogy a jobb bekket szídjuk mint
az állat, még akkor is amikor jó meccse volt. Pont olyan mikor Alves volt szídva szinte az egész fórum által közben rajta kívül szinte senki nem tudta volna hozni a szintet. Persze volt neki egy meccsen 40 beadása és abból jó ha egy emberhez ment. Egyébként Vidal jobb volt mint előző meccsein, vagy két labdát így is benézett de kb. ennyi amit feltudok hozni ellene, meg nem lépet fel annyit a támadásokkal. Azonban volt 3-4 szituáció is amikor ő megindult de a társak egy méterrel mögé adták a labdát, ezért nem lehet őt hibáztatni, volt egy nagyon szép visszatett labdája Messinek az első félidőben a 16 belül. Nem kell őt szídni szimpatikus kis emberke aki próbálkozik de nem egy Alves szint és soha nem is lesz az szinte biztos.
Umtiti a kezezés egy szerencsétlen megmozdulás volt de azon kívül kifejezetten jó meccset hozott le, mikor megindult és átment már a félpályán három ember között az kifejezetten tetszett.
Digne pedig ha így játszik megvesz mindenkit kilóra, egyszerűen az az ember nagyon jól játszik, bár őt is beforgatták egyszer.
Masche majdnem a szívinfarktust hozta rám azzal a passzal amit fogalmam sincs, hogy hova akart adni de majdnem öngólt rúgott, kicsit gyengébb volt mint általában szokott lenni.
Gomes 2 gólban is benne volt ahogy előttem írta valaki a topicjában, kiválóan játszott ha kellet behúzodott VKP-nak ha kellet támadott, egy Rakitic-Busquets-Gomes középpályát megnéznék.
Denis eltűnt, de aztán kezdett ő is feljönni a végére de lecserélték. Ha jól láttam a helyére beálló Rakitic volt az aki behúzodott védőnek,ő sem nagyon hibázgatott attól függetlenül, hogy nem ez a posztja. Busquets nagyon lassú, remélem felveszi a ritmust mert ez így kevés lesz tőle.
A meccs előtt féltem, hogy Arda oldalán nem lesz akció erre tessék, az volt kb. a legaktívabb oldal. Jól játszott össze Digne-Gomes párossal, jók voltak a beindulásai és a második gólja pedig egyszerűen király volt. Munirt szinte nem is láttam most a pályán pedig eléggé próbálkozott. Messi meg szerintem nem kell ragoznom, nincsenek szavak erre az emberre.
Huh jó hosszú lett...