noname írta: Amikor Suarez harcol egy labdáért, akkor az ellenfele az esetek felében egyensúlyt vesztve a földön végzi. Munir is képes megtartani, de az embere tartja vele a lépést, unir nem képes lepattintani őket. Ez nem hiba, hiszen egy 20 évestől nem is várható el. Suarez se volt jobb 20 évesen. Ez csak egyszerűen egy olyan dolog, amire Munir még nem képes. Ehhez még kell 2-3 év, amíg az izomzata erősödik. Emiatt gondolom úgy h nem ártana még egy támadó, aki ezt meg tudja adni. Alcacert sokat nem láttam játszani, de erősebbnek tűnik. Ha nem ő, hát más. Nem kell az illető túl jó legyen, nem érdekelnek a braizl csodagyerekek, mert Muniré a jövő, ebben egyre biztosabb vagyok, de kéne egy erős ló...ó.
Suarezt ebben a tekintetben nagyon nehéz "megverni". Neki ez a legnagyobb erőssége, nagyon kevés játékos van aki hasonlóra lenne képes, emellett iszonyatosan agilis. Se Gameiro, se Alcácer se Perez se Munir nem fogja ebben megközelíteni. Nem is ilyen stílusú játékosok, egyik se való a darálóba.
Munirnál Alcácer sem sokkal jobb fizikálisan, kb. egy szinten lehetnek, neki abban kellene fejlődnie, hogy erőszakosabb, agilisabb legyen, amihez az önbizalom és magabiztosság is társul. Ebben idővel lehet fejlődni, nem kell feltétlenül rápakolni 10 kiló izmot. Már most is látszik, hogy a tavalyi, tavalyelőtti szezonhoz képest mennyivel előrébb tart. Megkockáztatom az eddigi góljai közül nem mindet verte volna korábban be.
Ha kölcsönbe megy nagyon kevés esélyt látok, hogy visszatérjen. Ha most veszünk a helyére valakit azt nem egy évre fogjuk. Talán ha valahol nagyot robbantana itt pedig besülne az igazolásunk.
Az új igazolásokra kitérve, pedig eddig szerintem abszolút elégedettek lehetünk. Igaz hosszútávú következtetéseket nem lehet levonni, de azért több, mint biztatóak. Digne idáig minden meccsén kiváló teljesítményt nyújtott. Attól már nem kell félni, hogy mi lesz, ha Alba kiesik és nem is kell agyba-főbe a spanyolt nyomatni. Umtiti igaz, hogy csak egy tétmeccsen szerepelt, de az a magabiztosság és intelligencia nem hiszem, hogy kiveszne belőle. Én speciel nem ugráltam örömömben amikor leigazoltuk, de könnyen lehet, hogy meg fogom követni. Egyszer sem paráztam amikor felé ment a bogyó és nem is vagdosta a labdákat, hanem igyekezett megjátszani azt. Remélem Lucho is ennyire meg volt elégedve és kap elég lehetőséget. Lehet, hogy bejön ez a francia vonal.
Denis elkapta a fonalat, tegnap nem volt a legjobb meccse, de idáig rá sem lehet panaszunk. Gomesnek pedig talán csak több bátorság kell, az egész meccsen folyamatosan javult, két gólban is vastagon benne volt és egyre többet vállalt, jórészt sikerrel.
Az akhillesz-sarkunk még mindig Vidal. Nem vagyok biztos, hogy SR végig magas szinten tud teljesíteni. Lucho valószínűleg azért tömte meg a kp-t, mert Robit ki "akarja" onnan szedni és stabilan jh-ban játszatni, de én akkor is tartok tőle, hogy tavaszra kipukkan. Vidal pedig bizonyította, hogy nem szint. Tagnap még elment, hogy folyamatosan üres volt a jobb oldalunk, elől pedig kb. 2 normális megmozdulására emlékszem. Lehetett sokszor Alvest stídni, de sokszor ő jelentette ott a különbséget, főleg a Messivel való játéka. Remélem erre nem fogunk ráfázni.