nagyatyesz írta:Bravo szerintem menni akar. Nem Ter Stegen vagy LE, hanem maga miatt. Itt a bajnokságban hozott egy konstans jó teljesítményt. Ennek is köszönhetően bajnoki címeket nyert. De BLben és kupában nem védett. LE is meg volt lőve 2 nagyon jó kapussal, mert mindkettő többet akart. Logikus lett volna cserélni a szerepet, amit szerintem Ter Stegen elfogadott volna, Bravo vélhetően nem, mivel jelentősen kevesebbet védett volna. És közben befutott a kapust kereső City, akikkel Bravonak van esélye Premier Ligat, FA kupát nyerni, védhet a BL-ben is, ráadásul gondolom anyagilag is kicsit jobban jár. 33 éves, ezelőtt nem védett nagy csapatban, ugy tudom itt is az egyik leggyengébb a fizuja, szóval ez is a távozás mellett szólhat. Ha megy sok simert neki. De az Ajaxos srácnak nem örülnék.
Nem nagyon értem a távozását, amikor idejött, már gondolhatta, hogy nem minden meccs az lesz az őve, ez amostani változás se nagyon érthető, hogy többet akar védeni. Egy dolog fájhat neki, hogy a BL-ben nem védett, de ha valaki húzhatja a száját az pont Stegen.
Nyílván közölték vele, hogy mi a helyzet, nem kap több meccset vagy fordított felállás lesz, erre mondta az köszöni, inkább megy. A fizetése amúgy több mint a németé 3,5 milliót kap. Cityben többet kaphat, csakhogy már 33 éves és egy olyan csapatba menni akik azt vesznek meg akit akarnak hosszú távra nem megoldás.
Szóval nem biztos, hogy okosan gondolkodik, de az ő döntése, szerintem a Barca-Bravo házasságból ő az aki jobban járt.