Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Arda és Munír ketten - a mostani meccsek alapján - elégnek tűnnek az MSN mögé. Ha Gameiro vagy Gomez érkezett volna középre, akkor azt mondanám, hogy Munírnak jobb kölcsönben, de így, hogy egy abszolút közepes képességű Lucas Perez és hasonló kategóriás csatárokra van már csak lehetőség, azt mondom jobb nekünk Munírral. Neki nem kell megszokni még csak a közeget, várost, csapatot, stb sem.geridoss írta: Igen, elnézve a tavalyi szezont, ahol se Arda, se Munir nem bizonyította, hogy kész az első keretet támogatni és pluszt adni a becseréléssel, várható is volt egy ilyen játékos. Az előszezon és a két kupameccs szerintem bebizonyította, hogy mind a ketten készek rá. Én eddig adtam volna Munirt kölcsönben, és egy másik alternatívával oldottam volna meg, viszont így már fordult a kocka, szerintem Munir kész rá, hogy 4. számú csatár legyen, és nem vagyok abban biztos, hogy egy Sportingnál végigjátszott közepes intenzitású szezon többet ér, mint egy minden fronton (egyik)fő esélyes Barcában letolni a szezont, akár rotációban is. (ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő játékperc, amit szerintem meg is fog kapni. 20 éves, nem 50-55 meccsben kell gondolkodni nála.)
Más. Kaupsigazolást én a hülyeség tetőfokának tartanám. Pláne 10+ millióért olyan kapust, akit ugyanúgy lehetne rotálni Stegennel, mint Bravo-t. Ez a megoldás csak és kizárólag feszültséget keltene. Adjuk Masip-nak a kupát, a németnek meg a másik két sorozatot és akkor elégedett lesz mindenki, teljesítményekkel sem hiszem, hogy gond lenne, ahogy pénzt sem kellene kidobni az ablakon. Maradna pénz a jobbosra