Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
crixus
Entrenador del Barça

2016.08.19. 19:41:30

geridoss írta: Igen, elnézve a tavalyi szezont, ahol se Arda, se Munir nem bizonyította, hogy kész az első keretet támogatni és pluszt adni a becseréléssel, várható is volt egy ilyen játékos. Az előszezon és a két kupameccs szerintem bebizonyította, hogy mind a ketten készek rá. Én eddig adtam volna Munirt kölcsönben, és egy másik alternatívával oldottam volna meg, viszont így már fordult a kocka, szerintem Munir kész rá, hogy 4. számú csatár legyen, és nem vagyok abban biztos, hogy egy Sportingnál végigjátszott közepes intenzitású szezon többet ér, mint egy minden fronton (egyik)fő esélyes Barcában letolni a szezont, akár rotációban is. (ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő játékperc, amit szerintem meg is fog kapni. 20 éves, nem 50-55 meccsben kell gondolkodni nála.)
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Arda és Munír ketten - a mostani meccsek alapján - elégnek tűnnek az MSN mögé. Ha Gameiro vagy Gomez érkezett volna középre, akkor azt mondanám, hogy Munírnak jobb kölcsönben, de így, hogy egy abszolút közepes képességű Lucas Perez és hasonló kategóriás csatárokra van már csak lehetőség, azt mondom jobb nekünk Munírral. Neki nem kell megszokni még csak a közeget, várost, csapatot, stb sem.

Más. Kaupsigazolást én a hülyeség tetőfokának tartanám. Pláne 10+ millióért olyan kapust, akit ugyanúgy lehetne rotálni Stegennel, mint Bravo-t. Ez a megoldás csak és kizárólag feszültséget keltene. Adjuk Masip-nak a kupát, a németnek meg a másik két sorozatot és akkor elégedett lesz mindenki, teljesítményekkel sem hiszem, hogy gond lenne, ahogy pénzt sem kellene kidobni az ablakon. Maradna pénz a jobbosra :roll:
geridoss
Director del Fútbol

2016.08.19. 18:27:55

MessiNeymarSuarez írta:Én már 2 hete mondtam hogy nem lesz itt semmilyen uj csatár, és csak a mézesmadzagot húzza , de le lettem szolva hogy ha a főnök azt mondta hogy jön uj csatár akkor jönni is fog :D

Bár előszezonbol elnézve inkább jobban örülnék egy (csere)jobbhátvédnek, Vidalt elnézve.
Igen, elnézve a tavalyi szezont, ahol se Arda, se Munir nem bizonyította, hogy kész az első keretet támogatni és pluszt adni a becseréléssel, várható is volt egy ilyen játékos. Az előszezon és a két kupameccs szerintem bebizonyította, hogy mind a ketten készek rá. Én eddig adtam volna Munirt kölcsönben, és egy másik alternatívával oldottam volna meg, viszont így már fordult a kocka, szerintem Munir kész rá, hogy 4. számú csatár legyen, és nem vagyok abban biztos, hogy egy Sportingnál végigjátszott közepes intenzitású szezon többet ér, mint egy minden fronton (egyik)fő esélyes Barcában letolni a szezont, akár rotációban is. (ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő játékperc, amit szerintem meg is fog kapni. 20 éves, nem 50-55 meccsben kell gondolkodni nála.)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Tromort77

2016.08.19. 14:16:21

Sok idő van még az áitgazolási szezonból, még bármi előfordulhat. Az nem jelent semmit, hogy kezdődik a bajnokság.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.08.19. 14:06:59

Én már 2 hete mondtam hogy nem lesz itt semmilyen uj csatár, és csak a mézesmadzagot húzza , de le lettem szolva hogy ha a főnök azt mondta hogy jön uj csatár akkor jönni is fog :D

Bár előszezonbol elnézve inkább jobban örülnék egy (csere)jobbhátvédnek, Vidalt elnézve.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.19. 13:58:33

Paco azért szerintem jobb mint a jelenlegi Munir.

Bravonál egyre érdekesebb a sztori, ha menni akar menjen és még pluszban ki is hozzuk az árát. Ha szakmailag nézzük, akkor a jobbik kapus megy, így veszteség, gondolom ezért is akarja LE marasztalni, de továbbra sem szeretetszolgálat. Én nagyon bírom Bravot, de a klubnak a legjobbat az adná, ha maradna és a felállás sem változna, hisz láthatjuk, hogy működik, aki nem tud beállni a sorba az menjen.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.08.19. 13:56:31

A végén egyszer az életben igaza lesz a mirror-nak és elhozzuk Rondón-t. :mrgreen:
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.19. 13:22:14

visca el barca írta:vagy luant már rég leboltolták és várják h vége legyen az olimpiának....
Ebben megint az a vicc, h ő sem jobb mint Munir, ahogy szerintem Paco sem.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.19. 13:16:45

vagy luant már rég leboltolták és várják h vége legyen az olimpiának....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.19. 13:10:06

Nem jön már itt csatár, hacsak nem robbantanak valakit gyorsan. Jön Cilessen Bravo helyére aztán cső.
roby122
Entrenador del Barça

2016.08.19. 13:06:53

Lucho egyébként meg annyit nyilatkozott, hogy biztosan lesz még egy igazolás. Azt már viszont nem mondta, hogy hova és ki.
Kapus vagy csatár.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.19. 13:03:04

amugy fernandez nem azt mondta, hogy a bajnokság kezdetére itt lesz az új csatár?
PErsze, nagymellénnyel mondta, mert akkor már itt volt. LAdies and Gentlemen: Munir El Haddadi :mrgreen: =D>
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.19. 13:02:25

visca el barca írta:amugy fernandez nem azt mondta, hogy a bajnokság kezdetére itt lesz az új csatár?
Itt van, Munir és Arda a mi Phoenix madaraink, új szezonra hamvaikból újjá születtek. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.19. 12:53:18

amugy fernandez nem azt mondta, hogy a bajnokság kezdetére itt lesz az új csatár?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.08.19. 12:14:07

nagyatyesz írta:Bravo szerintem menni akar. Nem Ter Stegen vagy LE, hanem maga miatt. Itt a bajnokságban hozott egy konstans jó teljesítményt. Ennek is köszönhetően bajnoki címeket nyert. De BLben és kupában nem védett. LE is meg volt lőve 2 nagyon jó kapussal, mert mindkettő többet akart. Logikus lett volna cserélni a szerepet, amit szerintem Ter Stegen elfogadott volna, Bravo vélhetően nem, mivel jelentősen kevesebbet védett volna. És közben befutott a kapust kereső City, akikkel Bravonak van esélye Premier Ligat, FA kupát nyerni, védhet a BL-ben is, ráadásul gondolom anyagilag is kicsit jobban jár. 33 éves, ezelőtt nem védett nagy csapatban, ugy tudom itt is az egyik leggyengébb a fizuja, szóval ez is a távozás mellett szólhat. Ha megy sok simert neki. De az Ajaxos srácnak nem örülnék.
Nem nagyon értem a távozását, amikor idejött, már gondolhatta, hogy nem minden meccs az lesz az őve, ez amostani változás se nagyon érthető, hogy többet akar védeni. Egy dolog fájhat neki, hogy a BL-ben nem védett, de ha valaki húzhatja a száját az pont Stegen.

Nyílván közölték vele, hogy mi a helyzet, nem kap több meccset vagy fordított felállás lesz, erre mondta az köszöni, inkább megy. A fizetése amúgy több mint a németé 3,5 milliót kap. Cityben többet kaphat, csakhogy már 33 éves és egy olyan csapatba menni akik azt vesznek meg akit akarnak hosszú távra nem megoldás.
Szóval nem biztos, hogy okosan gondolkodik, de az ő döntése, szerintem a Barca-Bravo házasságból ő az aki jobban járt.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2016.08.19. 11:31:33

Bravo szerintem menni akar. Nem Ter Stegen vagy LE, hanem maga miatt. Itt a bajnokságban hozott egy konstans jó teljesítményt. Ennek is köszönhetően bajnoki címeket nyert. De BLben és kupában nem védett. LE is meg volt lőve 2 nagyon jó kapussal, mert mindkettő többet akart. Logikus lett volna cserélni a szerepet, amit szerintem Ter Stegen elfogadott volna, Bravo vélhetően nem, mivel jelentősen kevesebbet védett volna. És közben befutott a kapust kereső City, akikkel Bravonak van esélye Premier Ligat, FA kupát nyerni, védhet a BL-ben is, ráadásul gondolom anyagilag is kicsit jobban jár. 33 éves, ezelőtt nem védett nagy csapatban, ugy tudom itt is az egyik leggyengébb a fizuja, szóval ez is a távozás mellett szólhat. Ha megy sok simert neki. De az Ajaxos srácnak nem örülnék.
barca0417
Entrenador del Barça

2016.08.19. 11:06:30

palesz77 írta: Alcacer will stay at Valencia, the club convinced him to stay despite his deal with Barcelona. [plazadeportiva]

Na lehet tippelni, folytatodik a saga, jon egy uj nev, vagy marad Munir? A hirek szerint amugy Lucho Bravot se adna el, "varatlan fordulat" ez is.. :D
Eddig se Lucho akarta eladni Bravot. Ha maradna annak is örülnék mert jó kapus, de ha menni akar akkor inkább ne maradjon, mert nem fent tartható ez a kapusállapot sajnos.
Alcácerre meg nincs szükségünk annyira amúgy se. A téli szezonig meg kel nézni hogy Arda és Munir tartósan is tudják e azt amit fel villantottak most. Aztán a télen lehet elhozni Luant, ha nem :twisted:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.19. 10:48:56

Alcacer will stay at Valencia, the club convinced him to stay despite his deal with Barcelona. [plazadeportiva]

Na lehet tippelni, folytatodik a saga, jon egy uj nev, vagy marad Munir? A hirek szerint amugy Lucho Bravot se adna el, "varatlan fordulat" ez is.. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.18. 18:03:15

A Sport is ezt írja, pedig náluk ritka most nyáron, hogy a Mundoval azonos híreket hozzanak le.. Én nem ismerem, ha elfogadja a második számú posztot, tőlem jöhet. Az Ajax kapusa csak nem lehet akkora kutyaütő, ráadásul a focijuk hasonló a miénkhez, nekem logikus lenne, hogy lábbal se ügyetlen. Aztán lehet de.. :D

A Pacos hírek meg megint erősödnek, de még mindig olyan érthetetlenek számomra.. Az elnök igazából nem akarja eladni Pacot, mert a szurkolók háborognak, a sportigazgatójuk is mondta, hogy marad, de azért majd mégis el fogják adni. Kb ez a lényeg. Írták már, hogy anyagi okok miatt, hogy a költségvetést szépítsék vele, de csodálkoznék, ha pont a legnagyobb hazai reménységük esne ennek áldozatul. Na mindegy, 2 hét van már csak, hogy kiderüljön mi lesz az ügy vége. Lehet tényleg egy meglepetés Cancelo lesz inkább belőle az előszezon után.. :mrgreen:
noname írta:A különbség annyi h SR már játszott jól nagyobb csapat ellen is jobbhátvéd poszton.
Egyetértek ,és nem csak tavaly, most a Sevilla ellen is több mint jó volt, jobbhátvédként a labdakihozatal egyik motorja volt, pont ez kell nekünk is.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.18. 17:47:36

Barcelona are in advanced negotiation with Ajax to sign Jasper Cillessen (27). The Calatan club can sign him for €10M-12M. Ajax goalkeeper will be Bravo's replacement at Barcelona. [Mundo Deportivo]

Nekem megfelelne Masip is.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2016.08.18. 16:26:10

Amennyiben Vidal leginkább csere jobbszélső lenne, Arda és Munir mellett meglenne az elvárható tartaléksor előre.

Így nem kellene igazolniuk Luchóéknak, csupán egy jobbhátvédet.

Hiába hangoztatja, hogy a poszt megoldott, végül Arda esetében is sikerült a felismerés. Elvégre elég sokan mondtuk már a leigazolása napján, hogy a török csereszélsőnek, támadónak még rendben, de középpályán sok jó nem várható tőle . Ezt igazolta is. Kissé furcsán veszi ki magát, ezek szerint azonban - hála az égnek - Enrique kissé megkésve, de rádöbbent. Evidens, ehhez nem ártott Rafinha felépülése és Denis valamint Gomes érkezése.

Ennyi erővel az elhúzódó csatárkérdés és az eddigi meccsek alapján a jobbhátvéd témát is átgondolhatja.Ő nem Guardiola, aki ha valaha mondott bármit, örökké kötötte az ebet...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
noname
Llegenda del Barça

2016.08.18. 16:21:32

Mikor száll le már mindenki a jobbhátvéd témáról? Meg volt mondva h nem jön. SR jól játszott végig. Egyesek azon aggódnak h a nagy csapatok ellen majd nem lesz jó. Hát a Sevilla nem kis csapat, főleg nem hazai pályán és jó volt. Kicsik ellen Vidal meg bőven megteszi. Ha SR nem biztos h beválik nagyok ellen, akkor mi a garancia arra h Umtiti, Digne, Gomes, Denis beválnak????

A különbség annyi h SR már játszott jól nagyobb csapat ellen is jobbhátvéd poszton.
A Fifa egy szégyen
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.18. 15:44:09

Bilbaotól esélytelen igazolni, csak akkor engednek el játékost, ha ő maga kéri. Az elmúlt években 3 komolyabb távozójuk volt összesen (Llorente, Herrera, Javi Martinez). Számukra az a csapat a világ legjobbja.
Azt leszámítva, hogy mocsok, amit a pályán leművelnek néha, ez így is van rendjén :) Szeretem az ilyen mentalitást, ez hiányzik többek között Újpestről is :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.18. 15:42:56

vidal a kiscsapatok ellen bőven jó lesz, azok úgysem fognak támadni túl sokat.
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.08.18. 15:42:21

La Pulga írta: De Marcoson gondolkozott már valaki? Ő is jobbhátvédként nyomja és úgy emlékszem, hogy elég jól is és még talán olcsó is lenne.
Bilbaotól esélytelen igazolni, csak akkor engednek el játékost, ha ő maga kéri. Az elmúlt években 3 komolyabb távozójuk volt összesen (Llorente, Herrera, Javi Martinez). Számukra az a csapat a világ legjobbja.
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2016.08.18. 15:22:21

Vidal szerintem abszolút felejtős ezen a poszton, engem egyszer sem győzött meg mióta itt van. Bl elődöntőben iszonyatosan rizikós lenne vele kiállni. Bár végülis volt, hogy Oleguerrel nyomtuk :D

De Marcoson gondolkozott már valaki? Ő is jobbhátvédként nyomja és úgy emlékszem, hogy elég jól is és még talán olcsó is lenne.
Válasz küldése