2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az utolsó mondatban van a lényeg, amúgy meg látatlanba is elég valószínű, hogy eddig mi igazoltunk a legjobban, leghasznosabban.Bob_Marley írta: Fogadás?
Biztosra veszem, hogy marad és mindkettő erősítés, lovagolhatunk szavakon. Mindkét rivális erősödött, akkor ne legyen jelző, de a tényen nem változtat. Spanyol válogatott kezdőcsatár meg utánpótlás válogatott játékossal vannak beljebb. Elég jó "CV-k". Szeretnénk mi Morata féle embert padra én azt mondom .Nem kell senkitől félni, magunkra kell figyelni ez is tény.
Fogadás?P.U.Y.O.L. írta:Egyrészt ez még mindig nagyon távol van a "rendesen erősítettek" kategóriától, másrészt ne nagyon vedd készpénznek, hogy Morata ott lesz az átigazolási időszak végén is...Bob_Marley írta: Asensio és Morata is erősítést jelentenek nekik szerintem. Utóbbi érzi a fontos meccseket, előbbi meg már tavaly is szépen teljesített az Espanyolban.
Egyrészt ez még mindig nagyon távol van a "rendesen erősítettek" kategóriától, másrészt ne nagyon vedd készpénznek, hogy Morata ott lesz az átigazolási időszak végén is...Bob_Marley írta: Asensio és Morata is erősítést jelentenek nekik szerintem. Utóbbi érzi a fontos meccseket, előbbi meg már tavaly is szépen teljesített az Espanyolban.
Asensio és Morata is erősítést jelentenek nekik szerintem. Utóbbi érzi a fontos meccseket, előbbi meg már tavaly is szépen teljesített az Espanyolban.P.U.Y.O.L. írta:????Bob_Marley írta: de a Real is rendesen erősített.
Morata?
Erősödni lehet, hogy erősödött a csapat, pont az állandóság által, de semmit se erősítettek...
Kicsit árnyaltabb ez így mint a kétség kívül kifejezés.Tény hogy még csak most kezdődött a szezon, de az eddig látottak bízakodásra adnak okot, persze lehet hogy megint lesz egy kisebb hullám völgy, aztán szevasz, de ha Lucho rendesen forgatja a keretet, és így fogunk menni minden meccsen, bármi lehet.... én azt mondom csak így tovább...
Tény hogy még csak most kezdődött a szezon, de az eddig látottak bízakodásra adnak okot, persze lehet hogy megint lesz egy kisebb hullám völgy, aztán szevasz, de ha Lucho rendesen forgatja a keretet, és így fogunk menni minden meccsen, bármi lehet.... én azt mondom csak így tovább...Bob_Marley írta:Eléggé vitatkoznék ezzel így, egy meccsből levonni olyanokat, hogy semmi kétség kicsit erős.Waleba10 írta:Na Leo és Sui ezzel a mai teljesítménnyel bebíztosította ronci aranylabdáját.....ha így játszunk, és Lucho rendesen rotál majd, megint helyre lesz téve Európa, semmi kétség.... csak így tovább fiúk....
![]()
Ha jól rémlik a Levanténak nyolcat rúgtunk az első fordulóban pár éve és nem nyertünk egy kupát se....
Jól játszottunk, az ellenfél más célokért küzd hamar el is engedték, de rohadt hosszú az idény. Mélyebb a keret és még érkezhet is csatár is, de az Atletico, Real is rendesen erősített.
Moratát nem nevezném erősítésnek.Bob_Marley írta: ... Real is rendesen erősített.
????Bob_Marley írta: de a Real is rendesen erősített.
Eléggé vitatkoznék ezzel így, egy meccsből levonni olyanokat, hogy semmi kétség kicsit erős.Waleba10 írta:Na Leo és Sui ezzel a mai teljesítménnyel bebíztosította ronci aranylabdáját.....ha így játszunk, és Lucho rendesen rotál majd, megint helyre lesz téve Európa, semmi kétség.... csak így tovább fiúk....
recrea írta:valaki toljon egy sport 1 linket, vakon vagyok.
Nem, csak a felvezető műsor jelentős részébe lóg bele hosszabbitás miatt a Pokol kupa..Messias2 írta:Most komolyan német kupa lesz meccs helyett??
palesz77 írta:Official lineup Barça vs Real Betis: Bravo; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Denis; Messi, Suárez, Turan
Jo kezdo, a masodikban remelem johet Munir, Samper es Kaptoum is akar.
Sajnos Matyi harcképtelen, nincs más...kristop írta:akkor most el is kezdem a miééééalba sírást