kristop írta:Gabigol (Santos): "After the Olympics, I am now thinking of my future. I would love to play with Neymar."
mivel paco hater vagyok, ezért körülbelül bárkit elfogadnék helyette, de a négy brazil támadó közül talán ő a leggyengébb, és vele már tényleg nagyon sokan lennénk
Hát neki aztán tényleg nem lenne értelme, nem is középcsatár, és a szintet se üti meg. Azt megértem, hogy Neymarral akar játszani, én is szeretnék, de elég messze van ő ettől..

Legalább az önbizalma rendben van, bár ez az Olimpián is látszott.
Feast4 írta:Amúgy vesszek meg de szerintem nem rossz ötlet.Régen itt van és szépen apránként össze is szedi magát.Igazolni ugyse tudunk, szóval adja magát a dolog.
Van benne ráció, ha a stáb úgy gondolja, hogy egész szezonban képes ezt a szintet hozni, akkor áldásom rá, én komálom a srácot. Csak azért ne feledjük, hogy 2 éve is az előszezon gólkirálya lett, aztán kellett majdnem 1,5 év, mire újra felvette a ritmust egy hullámvölgy után. Tartok tőle, hogy most se fogja ezt a szintet tartani a játéklehetőség hiánya miatt, pedig a tehetség tényleg megvan, elég technikás, ha meg formában van, akkor kíméletlen a kapu előtt, de ennyi idősen ennyi rutinnal a háta mögött kérdéses, hogy nem fog-e visszatérni az izgulós, mindent kihagyós énje. Remélem nem, mert akkor több évre is megoldhatná a posztot..