Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
az egyetlen dolog amit nem tartok korrektnek bravo részéről, az az ,hogy két héttel aug 31 előtt szólt, hogy ő pedig menne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem hiszem, h ehhez, bár legyen így, mert úgyis végigvédi mindenhol az egész szezont.TripleH írta:Én azt tudom elképzelni még, hogy Bl elődöntő, de mivel nem egy "nagy összeg" így én is inkább meccsszámra tippelnék.palesz77 írta:Bár azért tudni kéne, hogy az a +4 mihez kötött, ha nem BL győzelemhez meg PL aranyhoz, hanem csak meccs számhoz, akkor már megint más a leányzó fekvése..
Én azt tudom elképzelni még, hogy Bl elődöntő, de mivel nem egy "nagy összeg" így én is inkább meccsszámra tippelnék.palesz77 írta:Bár azért tudni kéne, hogy az a +4 mihez kötött, ha nem BL győzelemhez meg PL aranyhoz, hanem csak meccs számhoz, akkor már megint más a leányzó fekvése..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
40-et én se várnék, de egy 25 azért illett volna kapni érte szerintem. Ha tényleg 16+4 millióért adjuk, akkor abba nem kicsit lesz benne, hogy "hálából" semmi akadályt nem gördítettünk az üzlet elé, szerintem alkudozás se volt. Persze sokat tett értünk Bravo, de őszintén kétlem, hogy efölé ne ment volna a City egy kis noszogatás után. Na mindegy, így is csak 2/3-a lesz a holland, szóval ezt a drágábban vesszük a helyettes dumát nem értem, de ez azért szerintem is kevés. Bár azért tudni kéne, hogy az a +4 mihez kötött, ha nem BL győzelemhez meg PL aranyhoz, hanem csak meccs számhoz, akkor már megint más a leányzó fekvése..
Közben elvileg már a reptéren van.
Közben elvileg már a reptéren van.
Igen, ezt se kéne elfelejteni közben..visca el barca írta:bravo EL AKAR MENNI
- visca el barca
- Presidente del Barça
leírom 20. alkalommal is, hátha most megérted.Kovbal88 írta:Ebben nekünk mi az üzlet
bravo EL AKAR MENNI. nem mi adjuk el, ő nem akar itt védeni. nálunk meg nem szokás vkit kényszerből marasztalni, hogy már pedig itt maradsz. LE viszont minden bizonnyal továbbra is két jó kapust akar, és ezek szerint masip nem az. valószínűleg diego alves sem az, különben őt hoznánk. az idő szorít így muszáj vagyunk komoly pénzt kifizetni egy másik játékosért.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Akkor fussunk neki újra, mert a fölényeskedés az megy, SOHA nem fognak 40 millát fizetni egyetlen egy 33 éves kapusért sem, 15 éve, azaz a 22 éves Buffon volt az egyetlen akiért 50+ milla volt az ár, 10 évvel volt fiatalabb.Kovbal88 írta: Ne kérd, hogy elmagyarázzák itt neked, mert megteszik. Irják, hogy Bravo top3 (szerintem is elitt kategória) és véd 40 éves koráig, aztán utána, hogy teljesen normális az, hogy csak 20 miliót kapunk érte, mert már öreg és a City vesz mást.
Ebben nekünk mi az üzlet, elmegy a már bevált kapus és jön helyette egy számunkra ismeretlen a végén ugyan annyiért és ha pechünk van még talán drágábban is.
Szerk: As of February 2016, the most expensive goalkeeper of all time was Gianluigi Buffon following his 2001 €40.29 million transfer to Juventus from Parma.. Szóval egész pontosan Buffon volt 40,29m euro 22 évesen.
1. Gianluigi Buffon €40.29 2001
2. Manuel Neuer €24m 2011
3. David de Gea €22m 2011
4. Angelo Peruzzi €17.8m 2000
5. Jan Oblak €16m 2014
6. Petr Čech €13.9m 2015
7. Fraser Forster €12.5m 2014
8. Claudio Bravo €12m 2014
9. Marc-André ter Stegen €12m 2014
10. Fernando Muslera €11.75m 2011
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2016.08.23. 13:13:57-kor.
Ne kérd, hogy elmagyarázzák itt neked, mert megteszik. Irják, hogy Bravo top3 (szerintem is elitt kategória) és véd 40 éves koráig, aztán utána, hogy teljesen normális az, hogy csak 20 miliót kapunk érte, mert már öreg és a City vesz mást.Tobias88 írta:Én már átigazolások terén nem értek semmit, de lehet hogy a vezetőség jobban tudja. Nem értem, hogy
- Bravo-t miért kell eladni ilyen olcsón
- minek kell egy Cilessen szintű kapus, aki azért nem olcsó, csak a kupába védeni? Régen is megvoltunk Pinto-val meg hasonlókkal és a kupát is sokszor nyertük
- miért kell ilyen Alcacer-eket meg Brazil csodagyerekeket hajkurászni, amikor nálunk is van egy hasonló tehetség aki hétvégén is csak 20 percet játszott
- miért nem lehet végre valakit kölcsönadni a középpályáról, leginkább Sampert. Nagy tehetség, de hogy a kupán kívül nem fog játszani, az is biztos
Ebben nekünk mi az üzlet, elmegy a már bevált kapus és jön helyette egy számunkra ismeretlen a végén ugyan annyiért és ha pechünk van még talán drágábban is.
Benyomásom szerint nem azonos a vezetőség és LE álláspontja. Bravot LE akarta mindenképpen megtartani, a vezetőség belátta,. hogy áldatlan az állapot a két elégedetlen kapussal, TS-t nem tudta (vagy akarta) eladni, ezért Bravot adta el. Helyette meg nem akarták a keretet gyengíteni Masippal vagy más szinten aluli hátóőrrel Ami viszont a csatárt illeti, LE Alcacerben sokkal többet lát, mint Munirban, ezért azt sem bánná, ha érkezése esetén Munir meg menne. Fiatal brazil neki nem kell, az a vezetőség terve lehetett. Ha viszont közben Munir megsértődik, talál olyan kedvére való csapatot, amely kifizeti a szerződésben szereplő kivásárlási árát, akkor két szék közt a pad alatt találhatjuk magunkat.
Én már átigazolások terén nem értek semmit, de lehet hogy a vezetőség jobban tudja. Nem értem, hogy
- minek kell egy Cilessen szintű kapus, aki azért nem olcsó, csak a kupába védeni? Régen is megvoltunk Pinto-val meg hasonlókkal és a kupát is sokszor nyertük
- miért kell ilyen Alcacer-eket meg Brazil csodagyerekeket hajkurászni, amikor nálunk is van egy hasonló tehetség aki hétvégén is csak 20 percet játszott
- miért nem lehet végre valakit kölcsönadni a középpályáról, leginkább Sampert. Nagy tehetség, de hogy a kupán kívül nem fog játszani, az is biztos
94:39 6 - 1
-
- Entrenador del Barça
Az látható, hogy Turan Neymar helyén tud kiteljesedni, középen csak szaladgál össze-vissza, szóval Neymar cseréje és a középpálya túltelítettsége is megoldott. Messi helyén gondolom Rafinhaval számol LE. A kérdés az, hogy tudunk-e jobb középcsatárt igazolni jelenleg Munirnál? Én azt semmiképpen sem szeretném, hogy kényszerből igazoljunk valakit, hogy a nép megnyugodjon. Ez nem jött be Vermaelennél, sem Douglasnál. Brazil csodagyerekek közül egyik sem lesz jó. Általában nekik kell idő, hogy beilleszkedjenek, megszokják a játékunkat. Az idősebb vonal, pl Gomez megint kérdéses. Tud itt valamit alkotni? Szerintem nem. Maximum a spanyol bajnokságból lehetne nézni valakit, de onnan akit néztünk, az elment máshova. Egyedül Paco van terítéken. Őt érettebbnek tartom Munirnál, de nem tartom annyival jobbnak. Ha nincs sérülése Suareznek, akkor szerintem csak kis csapatok ellen kezdene más, illetve biztosabb vezetésnél cserélné LE. Erre szerintem elég Munir, nem kell 30-40 milliós igazolás. Nem gondolnám, hogy pl egy BL egyenes kieséses szakaszban, ha ég ház, és gólt kell lőnünk, akkor le fogjuk vinni Surezt. Ilyen nem lesz. Éles meccseken mindig ott lesz, szóval maradjon csak Munir, ne igazoljunk kényszerből...
- palesz77
Turan nem befolyásolja a 9-est, ő szélső, Luchonak meg Suárez pótlására kell ember. Egyedül Munir lehetne az, aki meggyőzi, de egyelőre úgy néz ki, hogy El Haddadi csak "B" megoldás, ha nem jön össze Paco. Gondolom úgy látja a stáb, hogy még nem elég kiegyensúlyozott, ami ugye könnyen lehet.Res írta:Pedig most, hogy Turan ilyen jól teljesít elöl még kevésbé valószínű, hogy csatárral bővül a keret...
Pacoról amúgy nem mondtunk még le:
Barça are focused on Paco Alcácer now. If he doesn't join, club will not go for anyone else until winter transfer window. [Sport]
Paco Alcácer's deal is done. Barça has reached an agreement. [MD]
Hallottunk már sok ilyet..

Pedig most, hogy Turan ilyen jól teljesít elöl még kevésbé valószínű, hogy csatárral bővül a keret...Tromort77 írta:A Valencia edzője lenyilatkozta, hogy Paco Alcácer és Mustafi is marad, csak egy kapustól terveznek megválni.
https://twitter.com/RadioTaronja/status ... 3787511808
Sajnálnám, ha mégsem jönne senki csatárnak. Tavaly is úgy indult az előszezon meg a szezon eleje, hogy elég lesz Munir meg Sandro, aztán láttuk, hogy nem így volt.
Munir a sajat posztjan sose volt rossz, a ket szelre meg megvan Turan es Rafinha. En nagyon rinyaltam egy tamadoert de elnezve az eddigieket felesleges barkit is idehozni.Tromort77 írta:A Valencia edzője lenyilatkozta, hogy Paco Alcácer és Mustafi is marad, csak egy kapustól terveznek megválni.
Sajnálnám, ha mégsem jönne senki csatárnak. Tavaly is úgy indult az előszezon meg a szezon eleje, hogy elég lesz Munir meg Sandro, aztán láttuk, hogy nem így volt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
A Valencia edzője lenyilatkozta, hogy Paco Alcácer és Mustafi is marad, csak egy kapustól terveznek megválni.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ha Cillessen tényleg jön 12 milláért, Bravo tényleg meg 16-ért, akkor már tényleg nincs mit kommentálni a vezetőség elképesztő igazolási politikáján. Semmi bajom a hollanddal, de ha 4 millát nyerünk egy ilyen "cserén"...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Nagy rá az esély ,szerintem még Ter nincs olyan állapotban,Clissen meg még nem is igazolt hozzánk,az is lehet hogy még a héten meglesz az átigazolás de szerdán még védeni fog az Ajaxban.MQuCsabi írta:Adná az ég!Szerintem vasárnap Masip fog védeni a bajnokin.
Szerintem vasárnap Masip fog védeni a bajnokin.Nervo írta:Keeper is expected to arrive in Barcelona on Thursday and undergo medical checkups on Friday.
Barca have finally given permission to Jasper Cillessen to play in Ajax-Rostov game on Wednesday #fcblive [md]
Cillessen didn't with Ajax squad this morning. Player will not take part in any activity with the club until his future is resolved. [sport]
Elméletileg hogyha a Paco transzfer nem jön létre, akkor befejeztük ezen a nyáron a vásárlást.Ha minden igaz akkor Cillessen pedig csütörtökön érkezik, pénteken meg megy orvosira.
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... barca.html" target="_blank És még a BL-ben is védhet majd.
- Nervo
- Capitá del Barça
Keeper is expected to arrive in Barcelona on Thursday and undergo medical checkups on Friday.
Barca have finally given permission to Jasper Cillessen to play in Ajax-Rostov game on Wednesday #fcblive [md]
Cillessen didn't with Ajax squad this morning. Player will not take part in any activity with the club until his future is resolved. [sport]
Elméletileg hogyha a Paco transzfer nem jön létre, akkor befejeztük ezen a nyáron a vásárlást.
Ha minden igaz akkor Cillessen pedig csütörtökön érkezik, pénteken meg megy orvosira. 
Elméletileg hogyha a Paco transzfer nem jön létre, akkor befejeztük ezen a nyáron a vásárlást.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

A brazilok közül csak Luanban van fantázia.kristop írta:Gabigol (Santos): "After the Olympics, I am now thinking of my future. I would love to play with Neymar."
mivel paco hater vagyok, ezért körülbelül bárkit elfogadnék helyette, de a négy brazil támadó közül talán ő a leggyengébb, és vele már tényleg nagyon sokan lennénk
Egyébként leigazoltunk egy 21 éves gólerős centert: Marc Cardona
Ha még csak az lenne a baj, de az arc.És közelnincs mögötte tartalom.Mondjuk a neve is elég irritáló.Batistutának a Batigol jól is állt de azt a szurkolók aggatták rá.Én is hivhatnám magam Bandigolnak csak valószínűleg mindenki hülyének nézne.visca el barca írta:az a gabigol gyerek 20 éves olyan lassú, hogy rossz nézni. a német védők 5 méteren 10-et vertek rá. menjen csak máshova

- visca el barca
- Presidente del Barça
az a gabigol gyerek 20 éves olyan lassú, hogy rossz nézni. a német védők 5 méteren 10-et vertek rá. menjen csak máshova

- palesz77
Hát neki aztán tényleg nem lenne értelme, nem is középcsatár, és a szintet se üti meg. Azt megértem, hogy Neymarral akar játszani, én is szeretnék, de elég messze van ő ettől..kristop írta:Gabigol (Santos): "After the Olympics, I am now thinking of my future. I would love to play with Neymar."
mivel paco hater vagyok, ezért körülbelül bárkit elfogadnék helyette, de a négy brazil támadó közül talán ő a leggyengébb, és vele már tényleg nagyon sokan lennénk

Van benne ráció, ha a stáb úgy gondolja, hogy egész szezonban képes ezt a szintet hozni, akkor áldásom rá, én komálom a srácot. Csak azért ne feledjük, hogy 2 éve is az előszezon gólkirálya lett, aztán kellett majdnem 1,5 év, mire újra felvette a ritmust egy hullámvölgy után. Tartok tőle, hogy most se fogja ezt a szintet tartani a játéklehetőség hiánya miatt, pedig a tehetség tényleg megvan, elég technikás, ha meg formában van, akkor kíméletlen a kapu előtt, de ennyi idősen ennyi rutinnal a háta mögött kérdéses, hogy nem fog-e visszatérni az izgulós, mindent kihagyós énje. Remélem nem, mert akkor több évre is megoldhatná a posztot..Feast4 írta:Amúgy vesszek meg de szerintem nem rossz ötlet.Régen itt van és szépen apránként össze is szedi magát.Igazolni ugyse tudunk, szóval adja magát a dolog.
Eleve nem értettem a csatárigazolást, most meg már pláne felesleges.
Masip pedig örök harmadik kapus marad, többen írták, h nem rossz játékos, de ezek szerint még a kupát se merik rábízni.
Masip pedig örök harmadik kapus marad, többen írták, h nem rossz játékos, de ezek szerint még a kupát se merik rábízni.