Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért bakker ne úgy beszéljünk már az egészről mintha megye II lenne vagy Békéscsabára igazolna Kiss Józsi a szomszéd faluból....Perisicek, Banegák, Ederek érkeztek mostanság meg pl Candreva. Ezek azért már mind kész játékosok és ha egy Banega eljön az EL győztestől akkor azt hiszem mondhatjuk van remény.recrea írta:De most őszintén, melyik kész játékosnak alternatíva az olasz bajnokság meg az Inter, így egyben?Bob_Marley írta:Jó hogy van pénz, de ezek az igazolások.Mario nem olyan rossz, de ennyi pénzért? Gabigol meg aztán no comment, 125-ik brazil Pelé.....Kéne 2-3 normális, tűzben edzett férfi és nem 10 éves kölykök, akiknél várunk hogy na majd lesz valami vagy sem.
De most őszintén, melyik kész játékosnak alternatíva az olasz bajnokság meg az Inter, így egyben?Bob_Marley írta:Jó hogy van pénz, de ezek az igazolások.Mario nem olyan rossz, de ennyi pénzért? Gabigol meg aztán no comment, 125-ik brazil Pelé.....Kéne 2-3 normális, tűzben edzett férfi és nem 10 éves kölykök, akiknél várunk hogy na majd lesz valami vagy sem.
Elvileg fele annyi passza nem volt, mint a csapattársainak a kp-n, viszont azt 87% pontossággal csinálta. Meg nem az ő oldalán indultak a Bologna támadásai. Ha beépül, biztos jobban bíznak majd benne.visca el barca írta:én a második félidőben kb 10 percet néztem, de se passza, se szerelése, semmimég csak labdához se ért
biztos pont rosszkor néztem
Vagy csak pont abban a tíz percben nem volt a pályán.visca el barca írta:én a második félidőben kb 10 percet néztem, de se passza, se szerelése, semmimég csak labdához se ért
biztos pont rosszkor néztem
Nem láttam a meccset, viszont a La Gazzetta dello Sport 7-es osztályzatot adott neki, és a Bologna legjobbjának választotta.palesz77 írta:Nagy Adi statjai, 78 percet jatszott:
87%-os passzpontossag
3-bol 3 sikeres csel
1 helyzetet teremtett
1 szereles
1 nyert fejparbaj
1 interception
1 blokk
Remelem fenn lesz valahol a meccs, vegigporgetnem. Aki latta, az irhatna rola..![]()
Szeretnélek megkérni, h fejezd be a Barcának való szurkolást, akik a Te kedvenceid, azok lassan, de biztosan az f betűs szó rossz oldalára kerülnekBob_Marley írta:Jól van, mire átkapcsolok 2:0 oda, még jó hogy mi megmentettük ezt a hétvégét, mert a Marseille-Fradi-Inter kombó hát...nem villogott.Szép nyögvenyelős lesz ez a szezon úgy néz ki az Internél (megint)....
Túl sok PL meccs megy....visca el barca írta:balogh gyerek is kezdő tiszta habzsidőzsi. mondjuk nem értem, hogy a digi 3 sport csatonája közül egyik se adja
BL.t akarnak nyerni.Olaszország kb. zsebben van.Conte anno azt mondta hogy egy 100 eurós étteremben nem lehet 50 euróval vásárolni.A Juventus soha nem költött ennyit még erősítésre mint most Allegrivel.Amikor kiestek a BLből tavaly ő mondta sokkal mélyebb és több ponton bevethető keret kell ha nem csak olasz rangadókat akarnak nyerni hanem egy végső esélyessel is eredményményesen akarnak harcba szállni.Hát most itt van a nagy lóvé a BL esélyes keret.Nero. írta:Allitolag Matuidi a Juveba tart, mar meg is allapodtak vele mar csak a PSGvel kell akik 30at (nevetsegesen keves) kernek erte. Komoly brigad lesz jovore Torinoba.