Barca Igazolások
- randomguy
- Capitá del Barça
igen, ez a vásárlási opció nekem is szúrja a szemem, mivel nem buy-back hanem simán buy ezért gondolom a valenciának szól.
viszont mikor idén nyáron denis suarez visszavásárlásáról írt a sajtó, voltak olyan hírek is - igaz, hogy csak kacsák voltak de ez most lényegtelen -, hogy lehet nem tudjuk majd visszavásárolni mivel nem szívesen jön ide padozni, szóval gondolom ez is csak muniron fog majd szólni, hogy beleegyezik-e ha meg akarja vásárolni a valencia, viszont még ez sem mentség semmire...
viszont mikor idén nyáron denis suarez visszavásárlásáról írt a sajtó, voltak olyan hírek is - igaz, hogy csak kacsák voltak de ez most lényegtelen -, hogy lehet nem tudjuk majd visszavásárolni mivel nem szívesen jön ide padozni, szóval gondolom ez is csak muniron fog majd szólni, hogy beleegyezik-e ha meg akarja vásárolni a valencia, viszont még ez sem mentség semmire...
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az még a jobbik eset lenne, bár ha nagyon megy neki a szekér, nem biztos, hogy annyira szívesen visszajönne padozni.. Meglátjuk, mindenesetre ez a 12 millió kb olyan, mint Bartra 8 milliós kivásárlási ára volt. Mai piacon bagó, ha közepesnél jobb szezont hoz, már bőven megéri a Valenciának. (PL topicos hírt láttad remélem.Tromort77 írta:szóval Muniron fog múlni majd.

Messi > az egész Real keretferninho írta: Miben?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Egy MSN-nel biztos jobbak vagyunk, meg úgy érzem bővebb a keretünk. Viszont az tény, hogy a kezdőtizenegyek között nincs nagy különbség idén, nagyon jól jártatok érzésem szerint, hogy nem vettétek meg az EB aktuális sztárját. Idén érdekesebb lesz a bajnokság, mint tavaly volt...ferninho írta: Miben?
Szerintem a játékost nem lehet belekényszeríteni semmilyen szerződésbe, szóval Muniron fog múlni majd.
- palesz77
Ennek a záradéknak úgy lenne értelme, mint a Denis kölcsönnél volt, hogy mi meg 15-ért mondjuk visszavehetnénk. De ez, hogy 12-ért mehet, elég hülyeségnek tűnik, ha beválik, akkor bagó ez érte.. Ilyenkor amúgy hogy van, ha a játékos nem akar odaigazolni, hanem itt akar maradni, az opciót attól még érvényesíthetik, és vissza kéne vennünk drágábban?Tromort77 írta:Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Nem tetszik ez a záradék.
Munir el Haddadi will join Valencia FC on a one-season loan with an purchase option of about €12M [cat radio] #fcblive
Miben?Tobias88 írta:Jelenleg köröket verünk a Reál keretére...recrea írta:Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kellilletve még pár világklasszis, h végre olyan jó keretünk legyen, mint a Realnak
![]()
madridista
Jelenleg köröket verünk a Reál keretére...recrea írta:Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kellilletve még pár világklasszis, h végre olyan jó keretünk legyen, mint a Realnak
![]()
94:39 6 - 1
Olyan izgalomban vannak itt egyesek, mintha Puskás öcsit igazoltuk volna le 
Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kell
illetve még pár világklasszis, h végre olyan jó keretünk legyen, mint a Realnak

Na, akkor már csak egy jobbhátvéd kell

Paco Alcacer képe feltűnt a Barca hivatalos weboldalának "Fans" menüpontja alatt, én még láttam, persze 1 perc múlva már nem volt fenn.
Szóval hivatalos, készülhet a topik

Szóval hivatalos, készülhet a topik

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://m.facebook.com/hungarobarca/pho ... &source=48" target="_blank
Hopsz, közben már a hivatalos oldalon a Fans alatt megtalálhato/megvolt találhato
biztato
Hopsz, közben már a hivatalos oldalon a Fans alatt megtalálhato/megvolt találhato

- palesz77
Szerintem a kiegyensulyozottsagon van a hangsuly, nem feltetlen a tehetsegrol szol ez. Paco a 12/13-as szezon ota a La Ligaban jatszik, Luchoek gondolom ugy erzik, o kepes lehet olyan beugro szerepre emiatt, amire a mi fiunk meg nem. En bizok a dontesukben, remelem bevalik mindket uzlet.Tobias88 írta:Hát, nem tudom hogy mennyivel lesz jobb Alcacer mint Munir, de hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)
Kozben elvileg Munir atesett a Valencia orvosijan.
- visca el barca
- Presidente del Barça
30+5 millio és munir megy kölcsönbe 1-2 évre vételi opció nélkül. szerintemTobias88 írta:hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Bakker tényleg végig visszűk.palesz77 írta:Official announcement of the signing of Paco Alcacer (22) by Barcelona will only be after Munir's(20) transfer to Valencia is sealed. [COPE]
Topic to be made soon.visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
lassan jöhet neki a topic...

Hát, nem tudom hogy mennyivel lesz jobb Alcacer mint Munir, de hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
94:39 6 - 1
- palesz77
The official announcement for the signing of Paco Alcácer is delayed until tomorrow [sport]MessiNeymarSuarez írta:Csak jeleeeentséék már be plssssss![]()
![]()
![]()
Részvétem.

Paco Alcacer ● The Goal Machine ● Welcome to FC Barcelona
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Csak jeleeeentséék már be plssssss
Vietto helyzet után már nagyon hitetlenül álltam a dologhoz, kb kizártnak tartottam hogy igazolni fogunk csatárt...Jöttek a Pákós hírek, kicsit felcsillant a remény, aztán hirtelen elcsendesedtek, akkor meg végleg lemondtam már erről, aztán hirtelen jött a sorozatos hír különböző forrásokból és bumm...
Szerintem bőven lesz helye, és bízok benne hogy Lucho megfelelően fogja használni. Lajosnak is jót fog tenni ha nem játssza végig mind a kb 55-60 meccset a szezonban, sérülésről nem is beszélve.
Ilyen kerettel ha jól pihentetünk, akkor nagyon harapósak lehetnek tavaszra, és akár bárkit begyűrhetünk.

Vietto helyzet után már nagyon hitetlenül álltam a dologhoz, kb kizártnak tartottam hogy igazolni fogunk csatárt...Jöttek a Pákós hírek, kicsit felcsillant a remény, aztán hirtelen elcsendesedtek, akkor meg végleg lemondtam már erről, aztán hirtelen jött a sorozatos hír különböző forrásokból és bumm...

Szerintem bőven lesz helye, és bízok benne hogy Lucho megfelelően fogja használni. Lajosnak is jót fog tenni ha nem játssza végig mind a kb 55-60 meccset a szezonban, sérülésről nem is beszélve.
Ilyen kerettel ha jól pihentetünk, akkor nagyon harapósak lehetnek tavaszra, és akár bárkit begyűrhetünk.
- palesz77
Official announcement of the signing of Paco Alcacer (22) by Barcelona will only be after Munir's(20) transfer to Valencia is sealed. [COPE]

Topic to be made soon.visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]

- visca el barca
- Presidente del Barça
Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- randomguy
- Capitá del Barça
akkor úgylátszik paco is a miénk
hát én úgy gondolom, hogy a maximálisat kihozta a vezetőség ebből a 60 millióból, de talán még maradt is 1-2
hát én úgy gondolom, hogy a maximálisat kihozta a vezetőség ebből a 60 millióból, de talán még maradt is 1-2

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
nekem (laikus de régi )szurkolóként adódik egy ésszerű módszer az olyan esetekre, ha megfelelő szintű cserejátékosaim vannak: nem 15 perceket cserélek hanem 35 perceket. több játékperc, jobban játékba lendül a csere, és alkalmasint jobban ki hajthatja magát a kezdő. ez nyilván felkészülést és talán specko edzést is igényelne de talán nem hülyeség?!
-
- Az Év fórumozója 2013
A Celta Vigo egyébként tegnap igazolta le Giuseppe Rossit kölcsönben, úgyhogy ott van most középcsatár bőven.
Nagyon úgy néz ki, hogy Munir a Valenciáé lesz, vagy a Paco-üzlet részeként, vagy ettől függetlenül (a CatRadio szerint az előbbi).

- palesz77
Paco Alcacer has passed his medicals, only the paperwork from Valencia remains so the Player hasn't signed his contract yet. [@gerardromero]
Gerard Romero szerint Valencia, ő meg elég megbízható forrás.S.Agüero írta:Munirral mi a helyzet? Megy a Celtába vagy a Valenciába?