Középcsatárt játszani?roby122 írta:Erre a szerepre Arda bőven tökéletes lenne, láthattuk.

Középcsatárt játszani?roby122 írta:Erre a szerepre Arda bőven tökéletes lenne, láthattuk.
En lattam rola videot semmi extra nem volt csak magyarazta hogy merre helyezkedjen.MessiNeymarSuarez írta:"A mai utolsó edzésen Unzué hevesen magyarázott Ter Stegennek. Arról nem szól a fáma, miről volt szó, de a másodedző gesztikulációja arra engedett következtetni a sport.es szerint, hogy nagyobb figyelmet követelt a német kapustól. Most, hogy elsőszámú kapus lett, nagyobb a felelőssége a kapusnak."
(Barcanoticias Hungary)
SZERK: Közben elvileg Valencia a promóciós képek és videók közül is eltávolította azokat amin Paco szerepelt.
Az edzők: alkalmazottak. (Csak néha megfelejtkeznek róla.)palesz77 írta:Hat akkor ez meg is van, pedig az edzojuk igergette, hogy kezdeni fog..
+1.noname írta:A jelek szerint most jelentős fiatalítás is volt a cél, így valamilyen szinten érthetővé válik h miért Alcacer kell. Alcacer jobb (még) mint Munir. Suarez 29 éves. a játékstílusából eredően nagyon keményen le van terhelve fizikailag, így alighanem 2, max 3 éve lehet még hasonlóan magas szinten, utána sztem jönnek majd a sérülések. Egy 32 éves ember sokkal nehezebben visel el egy komoly ütközést, mint egy 29 éves. Hozunk tehát egy csatárt, illetve lesz még egy nála is fiatalabb Munir személyében. Kettejük közül, aki jobb lesz 2 év múlva az alighanem átveszi Suarez helyét. Azt se feledjük h Alcacer azért ismeri a bajnokságot, így ő garancia is a gólokra.
Amúgy az ideális sztem is az lenne, ha jön egy vé róka 2 évre, utána marad Suarez "vén rókának" és Munir a kezdő.
PS: a játékpercekre visszatérve. Valószínűnek tartom, hogy idén néha eltérünk a szokásos felállástól nem is egyszer. Már így is 4-3-3, 3-4-3 és újabban egyre inkább 4-3-1-2 között váltogat a csapat meccs közben, de jelenleg gyakorlatilag bármit eljátszhatunk. Pl amikor nincs Messi, simán kinézem LE-ből akár a 4-4-2-t is Gomessel és Busquetssel vkp-n és Alcacerrel és Surezzel együtt. Illetve természetesen a 4-3-1-2-ben is Neymar hiányában játszhat Alcacer és Suarez együtt.
Ha az opció azonos Alcacer vételárával, akkor méltányos.MessiNeymarSuarez írta:https://pbs.twimg.com/media/Cq0FmN3W8AAbcvW.jpg:large
Munir: Initially Valencia wanted to buy Munir but now the club's going for a loan deal with an option to buy at end of the season. [plazadeportiva]
szerintem egy paco-munir cserével is jelentősen mi járnánk jobban, mivel munirt nyilván nem engednénk el visszavásárlási opció nélkül, paco meg a miénk lenne, ezzel kapnánk egy viszonylag rutinos, minőségi pótlást suárez mögé.palesz77 írta: Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
Mascherano 28an lett hivatalos, de osszesegebe nem jellemzo rank az utolso utani pillanatra hagyni az igazolasokat kivancsisagbol meglestem a datumokat.S.Agüero írta:Mikor volt utoljára ilyen, hogy az utolsó néhány napra hagyunk egy átigazolást? Már ha jön Paco.