Egyetértek. Már az nagy segítség lesz, ha pl Spanyol Kupa elődöntőig pl fel tudjuk küldeni a másodcsapatot, és így is gólerősek leszünk egy Arda-Paco-(Munir?) hármassal, és mögöttük lesz egy rekek és stabil csapat, és nem a gálakezdőt kell fárasztani ezeken is.Ronaldinho&Barca írta:Roppant módon kíváncsi vagyok hogy fog ez az évünk sikerülni. Ha jön a spanyol srác, Suarez tud pihenni, 3 fronton akarunk menetelni akkor kell néha-néha egy kis pihenő neki. Taktikailag nagyon széles lesz a repertoárunk, ha kell ott van Turan mint szélső vagy Munir. Utóbbival semmi bajom, de azért egy fontos bl meccsen nem ő lesz a megváltó, még. Kp-n ott van Denis és Gomes, lehet itt variálni mindenki kedvére. Kerül amibe kerül a srác, aki piszok tehetséges, egy részét úgyis elcsaljuk adó címszó alatt. () Kíváncsian várom a szezon érdemi részét. Erre a nyárra én 5 csillagot tudok adni a vezetőségnek.
recrea:

Én amúgy bízok benne, hogy Lucho leült megbeszélni a fiúkkal, és jobban fog rotálni mint az elmúlt szezonban.