Barca Igazolások
- noname
- Llegenda del Barça
Suarez játékstílusából adódóan nagyon le van terhelve. Nem véletlen h ellentétben Messivel Suarez azért néha kap 1-1 meccs pihenőt. Azt se feledjük h azért már ő se éves. Bármikor megeshet egy izomsérülés vagy hasonló. Ezen felül sztem nem egyszer lesz 2 csatár a pályán.
Munir tehetséges és fejlődik is, ellentétben pl annak idején Bojannal vagy legutóbb Sandro-val, de láthattuk h Munir képes eltűnni meccsekre, amikor birkózni kell.
Munir tehetséges és fejlődik is, ellentétben pl annak idején Bojannal vagy legutóbb Sandro-val, de láthattuk h Munir képes eltűnni meccsekre, amikor birkózni kell.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
arra az évi két meccsre én is be tudok szállni és még csak 35 millióba sem kerülökpalesz77 írta:ha nincs az uru

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Középcsatárt játszani?roby122 írta:Erre a szerepre Arda bőven tökéletes lenne, láthattuk.

- noname
- Llegenda del Barça
Alcacer azért még jobb mint Munir. A Vale anyagilag nem áll jól, így reális áron el tudjuk hozni a legjobbjukat egy olyan posztra, ahol még tudunk erősödni. És félreértés ne essék, 30 millió nagyon is reális ár az egyik legtehetségesebb spanyol csatárért.
Ha el tudjuk hozni, rendben. Ha nem, marad Munir, ami úgyszintén rendben van. Nem látom a problémát. Nincs itt szó semmiféle nagy hajkurászásról. Mindenhova van két emberünk, de ha van lehetőség további erősítésre, akkor miért ne?! Sztem nagyon is nyugodt mindenki mind a szurkolók, mind a klubvezetés terén, hiszen rosszul már nem jöhetünk ki a dologból.
Ha el tudjuk hozni, rendben. Ha nem, marad Munir, ami úgyszintén rendben van. Nem látom a problémát. Nincs itt szó semmiféle nagy hajkurászásról. Mindenhova van két emberünk, de ha van lehetőség további erősítésre, akkor miért ne?! Sztem nagyon is nyugodt mindenki mind a szurkolók, mind a klubvezetés terén, hiszen rosszul már nem jöhetünk ki a dologból.

A Fifa egy szégyen
Én se nagyon értem ezt a Paco mizériát.
Annyival azért szerintem nem tud többet - Munirnál - hogy 30 milliót kiadjunk érte. Erre a szerepre Arda bőven tökéletes lenne, láthattuk.
Ha meg tegyük fel Munir jövőre lehoz egy 15 gólós szezont kölcsönben, és visszahozzuk akkor meg onnantól leves a srác, mert ott van Paco.
Eddig nagyon jók voltak az igazolásaink, nagyon jól mélyítettük a keretet, de ez a Pacos igazolás szerintem már sok, de ne legyen így.
Annyival azért szerintem nem tud többet - Munirnál - hogy 30 milliót kiadjunk érte. Erre a szerepre Arda bőven tökéletes lenne, láthattuk.
Ha meg tegyük fel Munir jövőre lehoz egy 15 gólós szezont kölcsönben, és visszahozzuk akkor meg onnantól leves a srác, mert ott van Paco.
Eddig nagyon jók voltak az igazolásaink, nagyon jól mélyítettük a keretet, de ez a Pacos igazolás szerintem már sok, de ne legyen így.
- visca el barca
- Presidente del Barça
úgy hajtjuk ezt a gyereket mintha valami maradona lenne....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... er-5347195" target="_blank
Akkor ma meglehet a bejelentés,holnap meg a bemutatás.
Akkor ma meglehet a bejelentés,holnap meg a bemutatás.
En lattam rola videot semmi extra nem volt csak magyarazta hogy merre helyezkedjen.MessiNeymarSuarez írta:"A mai utolsó edzésen Unzué hevesen magyarázott Ter Stegennek. Arról nem szól a fáma, miről volt szó, de a másodedző gesztikulációja arra engedett következtetni a sport.es szerint, hogy nagyobb figyelmet követelt a német kapustól. Most, hogy elsőszámú kapus lett, nagyobb a felelőssége a kapusnak."
(Barcanoticias Hungary)
SZERK: Közben elvileg Valencia a promóciós képek és videók közül is eltávolította azokat amin Paco szerepelt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Az edzők: alkalmazottak. (Csak néha megfelejtkeznek róla.)palesz77 írta:Hat akkor ez meg is van, pedig az edzojuk igergette, hogy kezdeni fog..
Na Paco sehol! Uh hamarosan várható a bejelentés 
Lényeg, hogy Munirt csak kölcsönbe adják!!!

Lényeg, hogy Munirt csak kölcsönbe adják!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"A mai utolsó edzésen Unzué hevesen magyarázott Ter Stegennek. Arról nem szól a fáma, miről volt szó, de a másodedző gesztikulációja arra engedett következtetni a sport.es szerint, hogy nagyobb figyelmet követelt a német kapustól. Most, hogy elsőszámú kapus lett, nagyobb a felelőssége a kapusnak."
(Barcanoticias Hungary)
SZERK: Közben elvileg Valencia a promóciós képek és videók közül is eltávolította azokat amin Paco szerepelt.
(Barcanoticias Hungary)
Ha meglesz Alcacer is akkor a Valenciát idén rendesen támogattuk. Illene a pénzből valamit alkotni a Valencia vezetőségének. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Aztán nehogy szemétségből ők is az Atletinek adják el, vagy a Sevillának 

Paco Alcácer's not in the line-up or even on the bench for Valencia in today's match against Eibar
Asszem ő is megvan

Asszem ő is megvan

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
+1.noname írta:A jelek szerint most jelentős fiatalítás is volt a cél, így valamilyen szinten érthetővé válik h miért Alcacer kell. Alcacer jobb (még) mint Munir. Suarez 29 éves. a játékstílusából eredően nagyon keményen le van terhelve fizikailag, így alighanem 2, max 3 éve lehet még hasonlóan magas szinten, utána sztem jönnek majd a sérülések. Egy 32 éves ember sokkal nehezebben visel el egy komoly ütközést, mint egy 29 éves. Hozunk tehát egy csatárt, illetve lesz még egy nála is fiatalabb Munir személyében. Kettejük közül, aki jobb lesz 2 év múlva az alighanem átveszi Suarez helyét. Azt se feledjük h Alcacer azért ismeri a bajnokságot, így ő garancia is a gólokra.
Amúgy az ideális sztem is az lenne, ha jön egy vé róka 2 évre, utána marad Suarez "vén rókának" és Munir a kezdő.
PS: a játékpercekre visszatérve. Valószínűnek tartom, hogy idén néha eltérünk a szokásos felállástól nem is egyszer. Már így is 4-3-3, 3-4-3 és újabban egyre inkább 4-3-1-2 között váltogat a csapat meccs közben, de jelenleg gyakorlatilag bármit eljátszhatunk. Pl amikor nincs Messi, simán kinézem LE-ből akár a 4-4-2-t is Gomessel és Busquetssel vkp-n és Alcacerrel és Surezzel együtt. Illetve természetesen a 4-3-1-2-ben is Neymar hiányában játszhat Alcacer és Suarez együtt.
4-4-2 például simán vállalható ha nincs Messi. Szerintem a 0-4-es Klasszikuson is úgy játszottunk Messi hiányában, hogy papíron Robi jobbszélső volt, de inkább amolyan visszavont szerepben volt, és a középpályáról indult és osztogatta a labdát Suarezéknek, és úgy használtuk ki Neymar-Suarez sebességét. Meg is lett az eredménye

- noname
- Llegenda del Barça
A jelek szerint most jelentős fiatalítás is volt a cél, így valamilyen szinten érthetővé válik h miért Alcacer kell. Alcacer jobb (még) mint Munir. Suarez 29 éves. a játékstílusából eredően nagyon keményen le van terhelve fizikailag, így alighanem 2, max 3 éve lehet még hasonlóan magas szinten, utána sztem jönnek majd a sérülések. Egy 32 éves ember sokkal nehezebben visel el egy komoly ütközést, mint egy 29 éves. Hozunk tehát egy csatárt, illetve lesz még egy nála is fiatalabb Munir személyében. Kettejük közül, aki jobb lesz 2 év múlva az alighanem átveszi Suarez helyét. Azt se feledjük h Alcacer azért ismeri a bajnokságot, így ő garancia is a gólokra.
Amúgy az ideális sztem is az lenne, ha jön egy vé róka 2 évre, utána marad Suarez "vén rókának" és Munir a kezdő.
PS: a játékpercekre visszatérve. Valószínűnek tartom, hogy idén néha eltérünk a szokásos felállástól nem is egyszer. Már így is 4-3-3, 3-4-3 és újabban egyre inkább 4-3-1-2 között váltogat a csapat meccs közben, de jelenleg gyakorlatilag bármit eljátszhatunk. Pl amikor nincs Messi, simán kinézem LE-ből akár a 4-4-2-t is Gomessel és Busquetssel vkp-n és Alcacerrel és Surezzel együtt. Illetve természetesen a 4-3-1-2-ben is Neymar hiányában játszhat Alcacer és Suarez együtt.
A Fifa egy szégyen
- sneco7
- Capitá del Barça
Én nem értem ezt a nagy hajtást Pacoért,ok,hogy valamivel rutinosabb,mint Munir,de csak 2 év van köztük,ergó még őt is lehet a fiatal tehetség kategóriába venni,akinek játékpercekre van szüksége. Hideg lábakkal nem hiszem,hogy benne több gól lesz,mint Munirba, azért ahhoz sokkal több rutin kell szerintem illetve ilyen fiatalon nyilván még ő is rendszeresen játszani akar. Így az ő részéről sem nagyon érteném a kupák,pénz kombón kívül a váltást, de arra lenne leetősége 2 év múlva is plusz 2 év rendszeres játékkal a lábában. Cserecsatárnak inkább egy Larsson -féle idősebb csatárt képzelek el,akinek megvan a kellő rutinja. Persze tudom,hogy nehéz ilyet felkutatni. Csak nem értem,hogy miért akarunk ennyi pénzt kiadni mikor fiatal tehetségnek itt van Munir. De mindennek több oldala van tudom, csak ebből a szempontból nem értem.
- palesz77
Munir (20) has verbally committed an agreement with Celta, but now Valencia want Barca to pressure the forward to join them instead. [SPORT]
Munir is poised to join Valencia. Player had verbal contract with Celta but request to replace Alcacer made him rethink. [plazadeportiva]
Munir már szóban megegyezett a Celtával, de a klub is inkább a Valenciát preferálná, és ő is elgondolkozott rajta, hogy oda kéne mennie inkább. Lényeg, hogy játsszon sokat, remélem az ügynöke is eszerint választ, és nem a klub nyomásának enged csak, ha Valenciába igazol.
Valencia have asked for 48 hours to try to sign a substitute for forward Paco Alcácer (22) [sport]
Amúgy Paco bekerült az Eibar elleni keretbe.
Munir is poised to join Valencia. Player had verbal contract with Celta but request to replace Alcacer made him rethink. [plazadeportiva]
Munir már szóban megegyezett a Celtával, de a klub is inkább a Valenciát preferálná, és ő is elgondolkozott rajta, hogy oda kéne mennie inkább. Lényeg, hogy játsszon sokat, remélem az ügynöke is eszerint választ, és nem a klub nyomásának enged csak, ha Valenciába igazol.
Valencia have asked for 48 hours to try to sign a substitute for forward Paco Alcácer (22) [sport]
Amúgy Paco bekerült az Eibar elleni keretbe.
Ha az opció azonos Alcacer vételárával, akkor méltányos.MessiNeymarSuarez írta:https://pbs.twimg.com/media/Cq0FmN3W8AAbcvW.jpg:large
Munir: Initially Valencia wanted to buy Munir but now the club's going for a loan deal with an option to buy at end of the season. [plazadeportiva]
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://pbs.twimg.com/media/Cq0FmN3W8AAbcvW.jpg:large
Bravo +2 milliója így jön ki:
+1 milliót kapunk, ha a City BL-t nyer és Bravo pályára lép
+1 milliót kapunk, ha a City PL-t nyer és Bravo pályára lép
+500.000-ret kapunk, ha a City BL-be jut, ezt 2 alkalommal is megkaphatjuk, szoval 2*500.000.
+20.000 minden pályára lépése után, maximum 50 meccset fizetnek, szóval ez is 1 millió.
Magyarul elmondhatjuk, hogy Bravot 18+4 millioért adtuk el.
(Barcastuffról van a kép)
Munir: Initially Valencia wanted to buy Munir but now the club's going for a loan deal with an option to buy at end of the season. [plazadeportiva]
Bravo +2 milliója így jön ki:
+1 milliót kapunk, ha a City BL-t nyer és Bravo pályára lép
+1 milliót kapunk, ha a City PL-t nyer és Bravo pályára lép
+500.000-ret kapunk, ha a City BL-be jut, ezt 2 alkalommal is megkaphatjuk, szoval 2*500.000.
+20.000 minden pályára lépése után, maximum 50 meccset fizetnek, szóval ez is 1 millió.
Magyarul elmondhatjuk, hogy Bravot 18+4 millioért adtuk el.
(Barcastuffról van a kép)
- palesz77
Munir's agent met Valencia director Garcia Pitarch & the forward is close to joining them. Deal could be closed in coming hours. [CadenaSER]
Remélem ha odamegy, akkor csak azért, mert tényleg meggyőző ajánlatot kapott, és játszani is fog. Féltem kicsit a Valenciától, ami mostanában náluk folyik.. Nem a legstabilabb klub az utóbbi években, és még finoman fogalmaztam.
Remélem ha odamegy, akkor csak azért, mert tényleg meggyőző ajánlatot kapott, és játszani is fog. Féltem kicsit a Valenciától, ami mostanában náluk folyik.. Nem a legstabilabb klub az utóbbi években, és még finoman fogalmaztam.

- randomguy
- Capitá del Barça
szerintem egy paco-munir cserével is jelentősen mi járnánk jobban, mivel munirt nyilván nem engednénk el visszavásárlási opció nélkül, paco meg a miénk lenne, ezzel kapnánk egy viszonylag rutinos, minőségi pótlást suárez mögé.palesz77 írta: Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
munir szempontjából is jó, mert nekik pedig paco távoztával nem nagyon lesz minőségi játékosuk arra a posztra.
+ még ha róbert beveti a szokásos vagy játszik vagy bünti szokását a szerződésbe akkor win-win

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára randomguy 2016.08.27. 00:09:00-kor.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."