Barca Igazolások
Messze nem olyan elveszett a srác mint ahogy be lett állítva. Anno azért a Sevilla is figyelte. Egy Gijon szintű csapatban símán jó lehet.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Jól csinálják...
A végén ottmarad és lesz egy motiválatlan, kedvetlen elvágyó csatáruk.
Aztán lehet az a taktika, hogy szándékosan így húzzák ki az átigazolási szezont, lévén " mi keresünk csatárt ha találtunk odaadjuk Pacot", aztán meg az utolsó nap után " hopsz bocs nem találtunk, így nem vihetitek"

A végén ottmarad és lesz egy motiválatlan, kedvetlen elvágyó csatáruk.
Aztán lehet az a taktika, hogy szándékosan így húzzák ki az átigazolási szezont, lévén " mi keresünk csatárt ha találtunk odaadjuk Pacot", aztán meg az utolsó nap után " hopsz bocs nem találtunk, így nem vihetitek"
Az elnök egyszer már jó üzletet kötött a Barcaval a kettős csere formájában - csak otthon ráijesztettek. Így Samperről már lecsúsztak, de lehet, hogy Munirról is és a portásuk is a nyakukon maradt.palesz77 írta:Valencia will not sell Paco Alcacer until they find the replacement and want Barcelona to pressure Munir to join them. [@gerardromero]
Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Valencia will not sell Paco Alcacer until they find the replacement and want Barcelona to pressure Munir to join them. [@gerardromero]
Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
Ő nem akar ottmaradni egy hanyatló csapatban- Az edző szereptévesztésben van, vagy csupán a közönségnél akar jó lenni.palesz77 írta:Persze, ez tiszta sor, de a Valencia edzője ma nyilatkozta, hogy ő nevezni fogja, mert Valencia játékos, innentől nem tudom, hogy miért reménykedünk benne.. Egyedül az elnök akarja eladni Pacot, az edző és még a sportigazgató is marasztalná, úgyhogy nem értem, miért ne játszatnák, max elnöki nyomásra.Bob_Marley írta:...
- palesz77
Persze, ez tiszta sor, de a Valencia edzője ma nyilatkozta, hogy ő nevezni fogja, mert Valencia játékos, innentől nem tudom, hogy miért reménykedünk benne.. Egyedül az elnök akarja eladni Pacot, az edző és még a sportigazgató is marasztalná, úgyhogy nem értem, miért ne játszatnák, max elnöki nyomásra.Bob_Marley írta:...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mert lesérülhet, pirosat kaphat, tömegverekedés van, bármi lehet. Ilyenkor ez teljesen természetes, hogy ha ennyire közel vannak a megegyezéshez a vevő oldal nem szeretne semmilyen kockázatot vállalni illetve természetesen az eladói oldalnak is ez így biztosíték. Itt a Valencia, akik elvileg pénz miatt elakarják adni, lesérül x időre és bukták a játékost is meg a pénzt is.....

- palesz77
Nincs ilyen, én se értem ezt a cikket, nincs benne semmi logika. Ráadásul a Valencia edzője lenyilatkozta már, hogy nevezni fogja a keretbe, mert a Valencia játékosa. Szokásos Mundo cikk, nem tudtak miről írni, lett belőle ez..randomguy írta:ezt amúgy nem értem, miért lenne baj ha játszana az eibar ellen? robert úgyis azt mondogatta mikor rákérdeztek, hogy van még idő az átigazolási szezon végéig. vagy van olyan szabály, hogy ha ott pályára lép akkor nálunk már nem játszhat ebben a szezonban a ligában?

- randomguy
- Capitá del Barça
Barça are confident that Alcacer won't make it to the game against Eibar because of a possible move to the Catalan team. [md]
ezt amúgy nem értem, miért lenne baj ha játszana az eibar ellen? robert úgyis azt mondogatta mikor rákérdeztek, hogy van még idő az átigazolási szezon végéig. vagy van olyan szabály, hogy ha ott pályára lép akkor nálunk már nem játszhat ebben a szezonban a ligában?
ezt amúgy nem értem, miért lenne baj ha játszana az eibar ellen? robert úgyis azt mondogatta mikor rákérdeztek, hogy van még idő az átigazolási szezon végéig. vagy van olyan szabály, hogy ha ott pályára lép akkor nálunk már nem játszhat ebben a szezonban a ligában?
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
Samperében is van, fő a biztonság.Tromort77 írta:Azt olvastam, hogy Douglas kölcsönszerződésében van egy záradék, ha nem játszik bizonyos számú meccsen akkor perkálnia kell a Gijon-nak. Nagy franc ez a Robert.

Te meg közvetlenül a csap mellé ülsz gondolom..MQuCsabi írta: A fórumtalikat sötétebb helyekre kell már szervezni, hogy ne kelljen napszemüveget hordani

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szerintme jól végzi a munkáját a körülményekhez képest. Már cska azt remélem ,hogy nem azt tették bele, hogy annál kell többet játszania, mint, amennyit nálunk játszottAzt olvastam, hogy Douglas kölcsönszerződésében van egy záradék, ha nem játszik bizonyos számú meccsen akkor perkálnia kell a Gijon-nak. Nagy franc ez a Robert.

-
- Az Év fórumozója 2013
Barcelonában szinte mindenki arról írt, hogy mennyire tetszett Luchóéknak az előszezon alatt, szóval biztos vagyok benne, hogy láthatjuk majd néhányszor a nagycsapatban a szezon folyamán.palesz77 írta:Marlon hamarosan már játszhat, lassan befejezik a papírmunkákat. Kíváncsi leszek kupában játszik-e majd, megnézném néha.

Alakul egyébként a Barça B kerete is, Quinti a Lleidához került kölcsönbe, és Gerard Romero szerint Cámara is távozni fog (szintén kölcsönben). Ha ez tényleg megtörténik, akkor marad a keretben 24 játékos. 22-t lehet nevezni a bajnokságra, de Aleñá és Mujica még nevezhető Juvenil A-játékosként, így pont meglennénk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2016.08.26. 13:32:00-kor.
Azt olvastam, hogy Douglas kölcsönszerződésében van egy záradék, ha nem játszik bizonyos számú meccsen akkor perkálnia kell a Gijon-nak. Nagy franc ez a Robert.
- palesz77
Látom MQuCsabi után egy újabb tag szokott rá a kábszira..MessiNeymarSuarez írta:Nem mindegy, hogy olyan kérdésre adta a választ hogy "A felsoroltak közül ki a himnemű?", vagy arra hogy "Ha csatárt igazoltok, akkor Paco lesz az? "

Marlon hamarosan már játszhat, lassan befejezik a papírmunkákat. Kíváncsi leszek kupában játszik-e majd, megnézném néha.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezt pontosan mire válaszolta?palesz77"Robert: "Is it Paco Alcacer or no one? Yes."

Nem mindegy, hogy olyan kérdésre adta a választ hogy "A felsoroltak közül ki a himnemű?", vagy arra hogy "Ha csatárt igazoltok, akkor Paco lesz az? "

recrea: szerintem szimplán csak Douglas mellé adtak egy pár adag fröccsöt, ezért nézték ki

Ne legyél benne biztos, h ott többet fog játszani.
Megkérdezném azt a játékosmegfigyelőt, h mennyi fröccsöt ivott, amikor a brazilt megnézte.
Megkérdezném azt a játékosmegfigyelőt, h mennyi fröccsöt ivott, amikor a brazilt megnézte.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezzel el is dőlt hogy idén nem nyerünk semmitrandomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk. ő tényleg egy döglégy nem lehet tőle szabadulninembaj legalább több hely lesz a lelátón. valaki tudja hány év van még a szerződéséből?

Ha jol tudom 2014-ben 5 éves szerződést kötöttünk vele, szóval 2019-ig.
Legalább kölcsön tudtuk valakinek adni, hátha teljestiteni fog és megveszi egy kisebb csapat akár ingyen.

- palesz77
Robert: "Is it Paco Alcacer or no one? Yes."
Azt álmodtam, hogy ő jött, a Valencia meg megvette Luant.
Azt álmodtam, hogy ő jött, a Valencia meg megvette Luant.

Nem hülye ötlet amúgy, mert így folyamatosan játszani fog, és nagyobb esélyünk lesz lehetőségünk jövőre eladni.randomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk.
- randomguy
- Capitá del Barça
OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk. ő tényleg egy döglégy nem lehet tőle szabadulni
nembaj legalább több hely lesz a lelátón. valaki tudja hány év van még a szerződéséből?
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk. ő tényleg egy döglégy nem lehet tőle szabadulni

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HIVATALOS! Samper a Granadába ment kölcsönbe!
Sok sikert!
Sok sikert!
Miert vagy ebben olyan biztos? Masfel eve nem cserelt beloluk vagy ultette volna oket a padra. Nem veletlen..Samper írta:Nem véletlen, hogy LE a múlt héten azt nyilatkozta, hogy egy jó csapat nem 11, hanem 23 játékosból áll. Számolt azzal, hogy Alcacer jön, Munir, Samper és Douglas megy - ezért pont 23. Viszont ez azt jelenti, hogy változás lesz: sokkal többet fog rotálni, mint eddig. Meg fogja merni bontani a MSN-t is - ellentétben az eddigiekkel.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- noname
- Llegenda del Barça
Már csak Alcacer kell jöjjön és akkor tényleg minden létező kérdőjel meg lesz oldva.
Kapusgond - megoldva
Balhátvéd csere - megoldva
Középső védő, aki kezdő lehet - Megoldva
Középpályára potenciális Iniesta utód - Megoldva (DS + Gomes és persze SR)
Szélső támadó csere - Megoldva (meglepő módon ez Arda lesz)
Támadó csere - in progress
Ne jöjjön nekem senki azzal h nincs jobbhátvéd, mert SR tavaly is végig remek volt ott és idén is kiválóan teljesít, cserének meg Vidal kiváló.
Kellett is ez. Umitit sztem szezon végére akár kezdő is lehet. Már hasonló szintre képes, mint Masch, de sokat fog ő fejlődni. Alba hajlamos elkényelmesedni. Nah ha most ezt teszi, egyből padra kerül. Iniesta kérdéses h mekkora terhelést bír, mindjárt ketten ott várják mögötte a sorukat. Neymar sokszor gyenge, jöhet Arda olyankor. Messi is sztem kap majd néha egy kis pihenőt. Már tényleg csak Alcacer kell h némileg tehermentesítse Suarezt.
Ez a legbővebb és legerősebb keret, amit láttam mióta a Barcának szurkolok. Ráadásnak még viszonylag fiatal is. TS, Umtiti, Digne, SR, Neymar kimondottan fiatalok és könnyen lehet h mind kezdők lesznek szezon végére. Hasonlóan Gomes és DS is fiatal és ők ugyan nem lesznek semmiképp a gálacsapat részesei, de fognak játszani eleget.
Amúgy sokan úgy gondoljék h Digne felesleges. Nos, sztem jelenleg 2 ideális felállásunk van szélső védő téren:
1. a gálafelállás: a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb SR egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Alba a másikon.
2. a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb Digne egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Vidal a másikon.
Nagyon jó kis fegyver lehet ez még.
Kapusgond - megoldva
Balhátvéd csere - megoldva
Középső védő, aki kezdő lehet - Megoldva
Középpályára potenciális Iniesta utód - Megoldva (DS + Gomes és persze SR)
Szélső támadó csere - Megoldva (meglepő módon ez Arda lesz)
Támadó csere - in progress
Ne jöjjön nekem senki azzal h nincs jobbhátvéd, mert SR tavaly is végig remek volt ott és idén is kiválóan teljesít, cserének meg Vidal kiváló.
Kellett is ez. Umitit sztem szezon végére akár kezdő is lehet. Már hasonló szintre képes, mint Masch, de sokat fog ő fejlődni. Alba hajlamos elkényelmesedni. Nah ha most ezt teszi, egyből padra kerül. Iniesta kérdéses h mekkora terhelést bír, mindjárt ketten ott várják mögötte a sorukat. Neymar sokszor gyenge, jöhet Arda olyankor. Messi is sztem kap majd néha egy kis pihenőt. Már tényleg csak Alcacer kell h némileg tehermentesítse Suarezt.
Ez a legbővebb és legerősebb keret, amit láttam mióta a Barcának szurkolok. Ráadásnak még viszonylag fiatal is. TS, Umtiti, Digne, SR, Neymar kimondottan fiatalok és könnyen lehet h mind kezdők lesznek szezon végére. Hasonlóan Gomes és DS is fiatal és ők ugyan nem lesznek semmiképp a gálacsapat részesei, de fognak játszani eleget.
Amúgy sokan úgy gondoljék h Digne felesleges. Nos, sztem jelenleg 2 ideális felállásunk van szélső védő téren:
1. a gálafelállás: a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb SR egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Alba a másikon.
2. a fegyelmezettebb és fizikailag erősebb Digne egyik oldalon, míg a fegyelmezetlenebb, de többet támadó Vidal a másikon.
Nagyon jó kis fegyver lehet ez még.
A Fifa egy szégyen
Nem véletlen, hogy LE a múlt héten azt nyilatkozta, hogy egy jó csapat nem 11, hanem 23 játékosból áll. Számolt azzal, hogy Alcacer jön, Munir, Samper és Douglas megy - ezért pont 23. Viszont ez azt jelenti, hogy változás lesz: sokkal többet fog rotálni, mint eddig. Meg fogja merni bontani a MSN-t is - ellentétben az eddigiekkel.
- palesz77
Vkp-t meg az eddigiek alapján még Rakitic és Gomes is játszhat akár kisebb csapatok ellen, durva mennyire sokoldalú a keretünk. Amúgy a szezon "vesztese" szerintem könnyen lehet, hogy Rafinha lesz. Ez a sérülés tavaly nagyon nem jött neki jókor, most az előszezont se a csapattal töltötte, finoman szólva se volt jó olimpiája, nem látom valahogy magam előtt, hogy most robbant majd. Eddig egy korrekt átlagost hozott csak alapból is, ifihez képest voltak szép pillanatai, de most sokkal nagyobb lesz a konkurenciája, az eddigi szintje nem lesz elég a keretbe kerüléshez se.. Szélső csere se se hiszem, hogy ne Arda lenne mindkét oldalon, egyszerűen így az előszezon után nem látom magam előtt, hogy hol fog ő játszani. Denis szerintem eddig a visszafogott énjével is meggyőzőbb, Gomes pedig taktikailag lehet nagyobb fegyver, plusz ha ő is belelendül, akkor a Barcában látott Rafinhánál jobb szintre képes - kérdés hogy itt tudja-e magát hozni, elvégre a Celtás Rafinha is jobb volt, mint az itteni. Én drukkolok a brazilnak, mert benne is több van annál, mint amit itt mutatott eddig, de ha most meg kéne tippelnem a következő nyáron távozókat, ő tuti köztük lenne.