Hopsz, közben már a hivatalos oldalon a Fans alatt megtalálhato/megvolt találhato

Szerintem a kiegyensulyozottsagon van a hangsuly, nem feltetlen a tehetsegrol szol ez. Paco a 12/13-as szezon ota a La Ligaban jatszik, Luchoek gondolom ugy erzik, o kepes lehet olyan beugro szerepre emiatt, amire a mi fiunk meg nem. En bizok a dontesukben, remelem bevalik mindket uzlet.Tobias88 írta:Hát, nem tudom hogy mennyivel lesz jobb Alcacer mint Munir, de hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)
30+5 millio és munir megy kölcsönbe 1-2 évre vételi opció nélkül. szerintemTobias88 írta:hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)
Bakker tényleg végig visszűk.palesz77 írta:Official announcement of the signing of Paco Alcacer (22) by Barcelona will only be after Munir's(20) transfer to Valencia is sealed. [COPE]
Topic to be made soon.visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
lassan jöhet neki a topic...
Hát, nem tudom hogy mennyivel lesz jobb Alcacer mint Munir, de hogy 20 millióval nem, az biztos (kb ennyit fogunk még adni szerintem)visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
The official announcement for the signing of Paco Alcácer is delayed until tomorrow [sport]MessiNeymarSuarez írta:Csak jeleeeentséék már be plssssss![]()
![]()
![]()
Topic to be made soon.visca el barca írta:Alcacer has already undergone medical checkups with Barca. Player will sign a 5-year contract. Official announcement to be made soon. [md]
Gerard Romero szerint Valencia, ő meg elég megbízható forrás.S.Agüero írta:Munirral mi a helyzet? Megy a Celtába vagy a Valenciába?
Ezt hamar leszurted fonok. Csak ugy mint Nolitot vagy DSt.Samper írta:Teljes mértékben igazolódott, hogy Ter Stegent tartottuk meg.
Munir megy a Valenciába, ha jön Paco.MessiNeymarSuarez írta:Arda-Paco-(Munir?) hármassal, és mögöttük lesz egy rekek és stabil csapat, és nem a gálakezdőt kell fárasztani ezeken is.
Egyetértek. Már az nagy segítség lesz, ha pl Spanyol Kupa elődöntőig pl fel tudjuk küldeni a másodcsapatot, és így is gólerősek leszünk egy Arda-Paco-(Munir?) hármassal, és mögöttük lesz egy rekek és stabil csapat, és nem a gálakezdőt kell fárasztani ezeken is.Ronaldinho&Barca írta:Roppant módon kíváncsi vagyok hogy fog ez az évünk sikerülni. Ha jön a spanyol srác, Suarez tud pihenni, 3 fronton akarunk menetelni akkor kell néha-néha egy kis pihenő neki. Taktikailag nagyon széles lesz a repertoárunk, ha kell ott van Turan mint szélső vagy Munir. Utóbbival semmi bajom, de azért egy fontos bl meccsen nem ő lesz a megváltó, még. Kp-n ott van Denis és Gomes, lehet itt variálni mindenki kedvére. Kerül amibe kerül a srác, aki piszok tehetséges, egy részét úgyis elcsaljuk adó címszó alatt. () Kíváncsian várom a szezon érdemi részét. Erre a nyárra én 5 csillagot tudok adni a vezetőségnek.
És a szakmai megnyilvánulásaid alapján tisztán kivehető, h még a gól is benned van...visca el barca írta:arra az évi két meccsre én is be tudok szállni és még csak 35 millióba sem kerülökpalesz77 írta:ha nincs az uru
arra az évi két meccsre én is be tudok szállni és még csak 35 millióba sem kerülökpalesz77 írta:ha nincs az uru