palesz77 írta:Ez a Marlon gyerek nagyon tetszett. Még a fejpárbajoknál és a necces szitukban is próbált mindig emberhez játszani, szinte mindig sikerrel, sikerült az angol bajnok csatárait javarészt elnyomni fejpárbajoknál, okos, magabiztos, mellé baromi fiatal, és fejlődni is fog jó eséllyel. Remélem így folytatja a szezon során, mert akkor az 5 millió aprópénz lesz érte..
Mujica gólja meg meglepett, de igazi csatármunka volt. Kis területen, fél pillanat alatt beverte kapufa mellé.
A hírek szerint amúgy Alenával nagyon elégedett Lucho, és a szezon során ha tud, ad neki majd lehetőséget. Ma nem váltotta meg a ivlágot, de nem is volt rossz összességében.
Marlonon én speciel meglepődtem, nem számítottam arra, hogy ennyire jó lesz. Remélem, alapkezdő lesz a védelem tengelyében a Barça B-nél - Tarín mellett természetesen.
Mujica góljának nagyon örültem, megérdemelte a srác.

Érdekes lesz ez a középcsatár-kérdés is a szezonban, nem kis csata lesz a Mujica-Cardona-Romera hármas között azért az egy helyért a kezdőben...
Aleñá pedig tényleg kaphatna majd néhány meccset élesben is, bár amennyire telített most a középpályánk, még a kupameccsekre is nehéz lesz bekerülnie...