Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Es ennek mi koze ahhoz, hogy fel szezonos focista? Amugy az igaz, hogy nem volt rosszabb Pogbanal, vagy hat kevesbe latvanyos, mert elorebb jatszott ugye. De attol meg, hogy volt egy jo EB-je, nem lesz jobb focista. James a VB legjobbja volt 2 eve, aztan Asensio kiszoritja most. Vagy 2006-ban ott volt Grosso, 2002-ben a koreai srac, meg meg sokan masok is voltak biztos, akikre nem emlekszem. Lenyeg, hogy ezek a tornajatekosok veszelyesek, mert konnyen pofaraeses lehet a vege.. Sissokorol en nem sok jot hallottam szezon kozben, emlekszem 2 eve is nagyon jo volt a VB-n, aztan megse tudott folyamatosan magas szinten jatszani azota se. Tromort77 erre celzott szerintem.Nero. írta:Szerintem meg semmivel se mutatott kevesebbet az EBn mint a 120 milliós Pogba.
Szerintem meg semmivel se mutatott kevesebbet az EBn mint a 120 milliós Pogba.Tromort77 írta:Áldani fogja az eget az Everton. Jobban jártak, hogy nem az övéké lett. Tipikus fél szezonos focista. Érdekes, hogy pont egy Spurs gamblingel vele. Mondjuk ha valaki akkor Pochettino tényleg képes kemény munkára fogni a játékosokat, de nagy falat lesz.
Közben hivatalossá vált, hogy 30millió fontért, 5 évre írt alá a francia.roby122 írta: Spurs az utcsó pillanatba elhappolta(nem hivatalos). 30 millió font.
Spurs az utcsó pillanatba elhappolta(nem hivatalos). 30 millió font.Tromort77 írta:Sissoko és az Everton überelte a tavalyi fax gépes Real-t. Magán repülőt küdltek Sissokoért, hogy időben alá tudjon írni, erre Sissoko nem jelent meg.
Elvileg a tottenham leigazolta. (goal.com)Tromort77 írta:Sissoko és az Everton überelte a tavalyi fax gépes Real-t. Magán repülőt küdltek Sissokoért, hogy időben alá tudjon írni, erre Sissoko nem jelent meg.
Mondom én, hogy jövőre Balo PSG-s lesz!palesz77 írta:Ben Arfa ujjaeledt Niceben, lehet Balotellit is ez vezerelte..
Én bírom Mustafit, szerintem jól is jár vele az Arsenal, de az a 41 millió még a mai árak mellett is rohadt soknak tűnik. Főleg az Arsenaltól, akik évekig meghúzták a nadrágszíjat, és olykor +/- 1-2 milliókon is spórolni próbáltak.
Mire lejár a kölcsön, már nem is kell nekik, mert megkopik a sebessége..visca el barca írta:cuadradot 3 évre kölcsön vette a juve. 3 évre, kölcsön ilyet se gyakran látni...