Ez tarthatatlan lesz szerintem

mondjuk azért a posztért nagy harcban lesz mascheranovalBob_Marley írta:Én a pénzügyi osztály vezetőjének tenném meg, kiváltképp adózás és áfa ügyekkel foglalkozna.visca el barca írta:messi majd jó lesz bójákat pakolgatni
Én a pénzügyi osztály vezetőjének tenném meg, kiváltképp adózás és áfa ügyekkel foglalkozna.visca el barca írta:messi majd jó lesz bójákat pakolgatni
olyannyira nem tiszta, hogy nem is hozták nyilvánosságra, szóval valami elenyésző mértékű összegről lehet szó.palesz77 írta:3 éves szerződést kötöttünk a Betfairrel, az még nem tiszta, hogy mennyit fognak fizetni. A mezszponzori kérdést ez nem befolyásolja, csak megjelenik a nevük majd néhány helyen a jövőben.
mármint mi? amit barto elvár, vagy ennyit ajánl az amazon?Kubla9 írta:Én úgy olvastam hogy 65+ bónuszok.visca el barca írta:annyival kiegészíteném, hogy állítólag az ő ajánlatuk is marha messze van a barto által remélt 65 milliótól
Én úgy olvastam hogy 65+ bónuszok.visca el barca írta:annyival kiegészíteném, hogy állítólag az ő ajánlatuk is marha messze van a barto által remélt 65 milliótól
Zseniális.Sem Sandro Rosell, sem én nem követtünk el semmit, az adóhatóság és a bíróság is ezért mentett fel minket a vádak alól. A klub követett el hibákat az adózás megállapításakor, de nagy szervezet vagyunk, sok ember vesz részt a gazdasági folyamatokban, így a felelősség is megoszlik"
visca el barca írta:aha. tehát 150. utána már 105 fixen, a mondat végén meg már csak 80-85palesz77 írta:Barcelona can get 155M a year from new Nike deal. 105M fixed. New deal starts in 2018. 80-85M in next two years, until 2018. [lv]jó hogy ilyen tövid a hír,m ha még 2 mondattal több lenne, a végére elfogyna a lóvé
![]()
amúgy jó lesz, ez, majd megint mindenki fizetésemelést fog nyafogni.
aha. tehát 150. utána már 105 fixen, a mondat végén meg már csak 80-85palesz77 írta:Barcelona can get 155M a year from new Nike deal. 105M fixed. New deal starts in 2018. 80-85M in next two years, until 2018. [lv]
Ideje volt már, mert elég régóta a világ tetején vagyunk, és angol középcsapatok pénzeit kapjuk.palesz77 írta:Barcelona can get 155M a year from new Nike deal. 105M fixed. New deal starts in 2018. 80-85M in next two years, until 2018. [lv]
Ha ez igaz, akkor ez úgy korrekt..Már csak egy hasonló szponzori szerződést kérnék.
Én olyanokat olvastam mindig, hogy 35 milla körül, nem véletlen írtam többször is hogy siralmasan kevés pénzt kapunk relatíve.Capon írta: Azt tudjuk eddig mennyit kaptunk a Niketól évente? Én 65 millióra emlékszem.